Σήμερα διαβάζω για ενδιαφέρον Λέστερ και Νιούκαστλ. Άντε, μακάρι! Δώρο ο μικρός Καμαρά!
Σήμερα διαβάζω για ενδιαφέρον Λέστερ και Νιούκαστλ. Άντε, μακάρι! Δώρο ο μικρός Καμαρά!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (27-08-22)
Στο διαολο να πάει το ψωνισμενο κλαπαρχιδο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (25-08-22)
Τώρα διαβάζω και για Ρόμα. Όπου θέλει ας πάει, αρκεί να μην τον βλέπω στα μάτια μου.
Faithful (25-08-22)
Νομίζω όλοι θέλουμε να φύγει έτσι που παίζει, κυρίως γιατί νιώθουμε ότι το κάνει εσκεμμένα. Από την άλλη για να είμαι και δίκαιος μαζί του είναι ένας από τους πολλούς παίχτες που εδώ και μήνες έπαθαν αγωνιστική καθίζηση. Δηλαδή ο Μασούρας και ο Μπυχακαλάκης θέλουν να φύγουν και εδώ και τόσους μήνες σέρνονται; Απλά για τον Καμαρά νιώθουμε ότι το κάνει εσκεμμένα γιατί διαβάσαμε ότι είχαν έρθει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα και δεν τον δώσαμε, οπότε υποθέτουμε ότι δεν παίζει για να μας αναγκάσει να τον δώσουμε. Εν πάση περιπτώσει αυτοί μέσα στην ομάδα ξέρουν καλύτερα τι ισχύει με κάθε παίχτη και από ότι φαίνετια ξεκάθαρα πλέον είναι στην πόρτα της εξόδου.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Μάθαμε ποτέ ποιο ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο έμεινε εκτός αποστολής της Γουινέας για το AFCON? Αυτό του κοψε την αξία κατα πολύ, πέρα απο τις κακές εμφανίσεις.
Δεν έχω ιδέα αλλά το αποκλείω ο Μαντί να έκανε πειθαρχικό παράπτωμα και μάλιστα τόσο σοβαρό που να του στοίχισε τη συμμετοχή. Υποθέτω πως η απόφαση είχε να κάνει κυρίως με το πραξικόπημα στη Γουινέα - ήταν εγκλωβισμένοι για μέρες στο ξενοδοχείο- που είχε γίνει πριν 3 μήνες.
Φυσικά και τον έχω για σοβαρό επαγγελματία αλλά και για μετρημένο άνθρωπο. Ποιες είναι οι μαλακίες που έχει κάνει εδώ; Μόνο μία αργοπορία σε βιντεο ανάλυση θυμάμαι και αυτή έγινε στο κλείσιμο της περσινής χρονιάς που ξεκίνησε με μία μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ και συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό του από την Εθνική.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
john syggel (27-08-22), Oberon (28-08-22)
Σιγά μην τον πήρε άστεγο και του έδωσε ένα πιάτο φαί τζάμπα. Πάσο για το κορονοπάρτι γιατί δεν τα θυμάμαι, ίσως γιατί δεν με είχαν καλέσει.
Η περσινή χρονιά του Καμαρά είναι ένα άλλο μάθημα -μετά από αυτό του Σεμέδο- περί σωστής διαχείρισης επαγγελματία αθλητή και για το πως μπορείς να έχεις ταυτόχρονα οικονομική και αγωνιστική χασούρα από αυτόν, ελπίζω πλέον να το έμαθαν το μάθημά τους και στο μέλλον να μην φουσκώνουν οι ίδιοι τα μυαλά ένος παίκτη για την αξία του ή να του παρουσιάζουν την ομάδα ως σκαλοπάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αερικό7 : 28-08-22 στις 12:05
chainsaw (28-08-22)
Κατηγορηματικός δεν υπήρξα, αλλά πρόπερσι είπα ότι αν υπάρχει πρόταση και θέλει να πάει, δεν είναι καλή ιδέα να τον κρατήσουμε και πέρυσι είπα ότι και να τον κρατήσουμε, θα αρχίσει να παίζει καλά μετά τον Δεκέμβριο... Καλά, αν το δούμε σφαιρικά, ο Δεκέμβριος πέρασε, αλλά αν έρθει και ο επόμενος και δεν έχει παίξει καλά, θα έχω πέσει έξω στη χρονιά, τουλάχιστον...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Από ότι φαίνεται η συμφωνία είναι 2 για φέτος +8 οψιόν (υποχρεωτική αν πιάσει κάποιες συμμετοχές).
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Που δεν θα τις πιάσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oberon (28-08-22)
Δρόμο
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
E καλά δεν είμαστε και προφήτες να ξέρουμε το τι θα επακολουθήσει με Καμαρά. Λογικό είναι να θέλουμε να μένουν στην ομάδα οι παίκτες που αξίζουν.
Δηλαδή να βγαίνουμε να γράφουμε από τώρα πχ πουλήστε τον Κορεάτη μη γίνει καμιά στραβή και ξενερώσει του χρόνου και ξεχάσει την μπάλα; Εκ του αποτελέσματος ναι θα έπρεπε να τον πουλήσει, όχι όμως για να πάρει δανεικούς ή παίκτες σαν τον Ρέαμπτσιουκ και τον Ντελαφουμέντε.
Πουλο!!!!!!
Faithful (29-08-22)
Bookmarks