captain-cook (15-08-21), chainsaw (15-08-21), Dimios (15-08-21), drizzt (15-08-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-08-21)
Εγω να πω τη μαλακια μου, μου αρεσε ο Καμαρας στη Βουλγαρια. Και μονο αδιαφορο δεν τον εχω δει φετος.
Εννοειται οτι ειναι πολυ σημαντικος για να φυγει.
captain-cook (15-08-21), chainsaw (15-08-21), Dimios (15-08-21), drizzt (15-08-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-08-21)
Eδώ λένε οτι ο επόμενος για να την πληρώσει, είναι ο Βαλμπουενά...
drizzt (15-08-21)
drizzt (15-08-21), Du3lisT (15-08-21), giovanni#10 (15-08-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-08-21), Josimar (15-08-21)
Από τους λίγους που το πάλεψαν στα προκριματικά σε βαθμό να είναι συγκινητικός. Αν ισχύει προφανώς να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του θέλουν, αλλά δε πιστεύω πως είναι τόσο μαλάκες.
estai (15-08-21)
Πάντως κι εγώ τον Καμαρά μια χαρά τον είδα να προσπαθεί σε όλα τα ματς.
"Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι με αυτό τον τρόπο να παίζει έτσι και στην συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με την μπάλα κάτω έχει την κατοχή και έβγαλε την αντίδραση που ζήτησε ο προπονητής σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.
Θα είμαι πάντα εδώ για την ομάδα και θα βοηθήσω όπου χρειαστεί είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση και θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Στον Αγκιμπού λέω ότι πρέπει να προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, ενώ τα ίδια λέω και στα μικρότερα αδέλφια μου να δουλεύουν πολύ και να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους".
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
O Aγκιμπού είναι αδερφός του?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (20-08-21), giovanni#10 (20-08-21)
Eίπα μήπως αρχίσαμε να μαζεύουμε αδέρφια όπως τότε με τον Τουρέ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (20-08-21)
Δεν έσκισε όσο έπαιξε, αλλά δεν είχε και βοήθειες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δηλαδή πανηγυρίσαμε την παραμονή του στην ομάδα για να εγκλωβιστεί στη χώρα του λόγω πραξικοπήματος μετά από 5 μέρες;
drizzt (05-09-21)
Ας ελπίσουμε ο λαός της Γουινέας γενικά να μην περάσει άσχημες περιπέτειες, αν και δε γνωρίζω την γενικότερη κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας.
Εντάξει αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν με παίκτες μας συνέχεια. Μόνο απαγωγή από εξωγήινους δεν έχουμε δει ακόμη!
Bookmarks