sk12072 (16-03-19)
sk12072 (16-03-19)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περίμενε τους αδερφούς Αγγελόπουλος και τους επιτέθηκε φραστικά. Μεταξύ άλλων τους είπε: "Μόνο με την αστυνομία φεύγετε. Διακόσιοι σε φυλάνε για να φύγεις. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Αντίο αντίο εκεί στην Α2".
και αύριο σε βλαχόπουλους και λοιπούς μασώνους θα ακούμε και οι δύο φταίνε... όχι ο τράκης που νομίζει ότι το μπάσκετ έιναι το πασαλίκι του
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
συγγνωμη φιλε αλλα φταινε και οι αφοι.επρεπε να τον προπηλακισουν επι τοπου και να του πουν οτι του γαμιεται ολη η οικογενεια.
αν καθονται και τα ακουνε ετσι απλα χωρις να αντιδρουν ειναι αξιοι της μοιρας τους.
εμενα αν καποιος μου ειχε πειτεθει φραστικα δεν θα γυρνουσα και το αλλο μαγουλο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι οντως αλλα οταν ο αλλος εκτιθεται ετσι και ειναι σε μια παραφρων κατασταση σε πανελληνια μεταδοση δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω απο τον να τον αφησεις στην μοιρα του και να ρεζιλευτει μεχρι τελους.Δεν ξερω τι καταληξη θα εχει αλλα ο Τρακης πειραζεται ως χαρακτηρας γιατι πανε να του παρουν το παιχνιδι του και επειδη δεν φαινεται να εχει αντοχες αντδρα.
Τι να επιτεθείς ρε παίδες,δεν τα βάζεις με την τρέλλα,ο τύπος είναι ψυχοπαθής με όλη την έννοια της λέξης. Έχετε δει από άλλον άνθρωπο τέτοια καραγκιοζιλίκια σαν τα χτεσινοβραδινά;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξύπνησα στις 3 να πάω τουαλέτα και μπυ χαν στείλει μήνυμα, μπες να δεις τι ανέβασε ο δπτζ. Και μπήκα επι τόπου και δεν πίστευα τι έβλεπα.
Μονο στην Ελλάδα πιστεύω μπορεί κάποιος να έχει τέτοια ασυλία λόγω ονόματος. Πραγματικά μονο εδώ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (16-03-19)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (16-03-19), celticfrost (16-03-19), chainsaw (16-03-19)
ο Βασιλειάδης τον καλύπτει συνέχεια τον γιαννακόπουλο και την παράγκα του. Πρέπει να έχουν πολιτικά πάρε-δώσε. Είναι συνένοχος
Αθλητικός εισαγγελέας δεν υπάρχει ή μόνο κυνηγάει τον Τσουκαλά?
τις συμφωνίες τις κάνουν οι άνθρωποι, όχι τα ζώα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ποια θα ειναι και καλα η τιμωρια μας? γιατι ο τρακης γραφει για α2
Σοβαρά τώρα με τον τράκη δε θα γίνει τίποτα; Κάνεις δεν τον ακουμπάει; Να ξέρουμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε γενικά και να βλέπουμε nba μόνο ξέρω γω.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (17-03-19), Rena (18-03-19)
chainsaw (17-03-19), giovanni#10 (17-03-19)
Αυτό που ασχολείστε ακόμη με αυτό το έκτρωμα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ με ξεπερνάει
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα ετσι κι αλλιως θα παιξουμε πλει οφ και εκει παλι δεν θα οριστουν ξενοι. Οποτε εκ των πραγματων η α2 ειναι σιγουρη, αρα και η αδριατικη λιγκα. Αντε να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα με τα καριολια.
υ.γ. Κακως οι αγγελοπουλοι δεχθηκαν να μην μαζευτουν για το παιχνιδι, αλλα να κριθει απευθειας απο τα γραφεια του εσακε. Επρεπε να μαζευτουν στο ΣΕΦ ολη η κωλοφαρα και υστερα να τους λεγαμε πως δεν θα παιξει η ομαδα, για να διακωμωδηθει ακομα περισσοτερο αυτη η γελοιοτητα που λεγεται α1.
Να εχουμε και τον χατζηπουσταρα να παρακολουθει τον χρονο στο χρονομετρο του γηπεδου και να πανηγυριζει μαζι με τους παιχτες του βαζελου, οταν ληξει ο χρονος.
Βασικα αν φαμε -6 τωρα και -6 για το Κυπελλο, δε θα μπουμε καν play off.
chainsaw (17-03-19)
Bookmarks