καλά αυτό με το Λαύριο δείχνει γιατί έπρεπε να είχαμε φύγει προχθες
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τελικά οι Αγγελόπουλοι τιμωρήθηκαν από κάποιον και το χασα , και γι' αυτό κατέβηκε σήμερα ο παο στο παιχνίδι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και ο βασιλειαδης, εκει που ηταν λαλιστατος, εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
pirateeeeeee (21-05-19), redclub (21-05-19)
Έτσι είναι φίλε, έκανε ο Τρακούλης κωλοτούμπα αλλά δυστυχώς τα δικά μας μμε δεν το ανέδειξαν. Επιπλέον αν ήμασταν εμείς στη θέση τους (λέμε τώρα) και είχαν πάει στο ΣΕΦ 40 άτομα θα είχε βγει η πρασινάδα με πρωτοσέλιδο "ο κόσμος γύρισε την πλάτη στους Αγγελόπουλους"! Για μα μην μιλήσω και για ποιος είναι κότα και έκανε κο κο κο στο αίτημα μας για ξένους διαιτητές, φοβήθηκε η Δημητρούλα, έκανε αυγό σοκολατένιο αλλά για τα δικά μας μμε ήταν Σάββατο. Μέχρι και η ώρα βγήκε και μίλησε για κωλοτούμπες πριν το ματς με την Πάτρα (δεν ξέρω γιατί το έκανε) που ο πρόεδρος τους ο Μακούλης έλεγε τους ανθρώπους της fiba εκβιαστές και τώρα τους γλύφει όπου τους βρει
BrazHlias (21-05-19)
Το να επαιζε στα πλευ-οφ ο Ολυμπιακος δεν θα τιμουσε την ιστορια του και ουσιαστικα θα επαιζε το παιχνιδι του Γιαννακοπουλου.
Τωρα υπαρχουν ελπιδες να διαλυσει ολο αυτο. Ακομη και αν δεν γινει ομως αυτο θα σταματησουμε να ζουμε την μερα της μαρμοτας καθε χρονο.
Τουλαχιστον αν παμε Αδριατικη ο Τρακης δεν θα μπορει να συνεχισει να κανει ευκολα επικοινωνιακα παιχνιδια εις βαρος του Ολυμπιακου στις επομενες αποτυχιες του Παναθηναικου
στην ευρωλιγκα για να αντιστρεψει οποιοδηποτε αρνητικο κλιμα και οι τιτλοι που θα παιρνει θα ειναι χωρις κανενα αντικρυσμα.
Σε αλλα νεα, ο Σχινας δηλωσε επισημα οτι δε σφυριζει εδω και χρονια τον βαζελο γιατι ετσι θελει ο Τρακης κι ο Συμεωνιδης δηλωσε οτι ελειπε απο τον ορισμο των διαιτητηων και υπεγραψε καποιες μερες αργοτερα.............
Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Η μέρα της μαρμότας...
Επιτέλους θα σταματήσουμε να την ζούμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Λούκα Μπάνκι, ανύπαρκτε πουθενά, πάρε μια κατσαρόλα με ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΟ, βάλε νερό και ρίξε μέσα μια μπάλα μπασκετ. Άσε να πάρει μια βράση και ΚΑΤΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΥΡΩΔΙΑ. Ρούφα την πούτσα του Γιατρά τώρα, ανύπαρκτε.
Red Sting (08-06-19)
Μα η αεκ δεν ειναι υπερομαδα με τσαμπιονς λιγκ;
Γαμάκης Γιατράς.
Τέλος ο Μπάνκι απ' την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια![]()
Du3lisT (08-06-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (08-06-19)
Όπως μου είπε με απελπισία σήμερα ένας φίλος αεκτσής, 'επιστρέψαμε στην εποχή της σφαλιάρας σε όλα τα σπορ'.
chainsaw (08-06-19)
τι εγινε ρε παιδια;δεν πηρα χαμπαρι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποιος ειπε ρε παιδια οτι ειχαν ομαδα και απογοητευτηκαν;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γενικά αυτοί ζουν σε ένα δικό τους κόσμο, μέσες άκρες είχαν φτάσει να πείσουν τον εαυτό τους πως το μπασκετικό τσαμπιονς λιγκ ειναι πιο σημαντικό από την ευρωλίγκα γιατι από εκεί παίζεις στο και καλά διηπειρωτικό που πήρανε. Τα έχουνε πει αεκτσήδες δημοσιογράφοι αυτά στα ραδιοφώνο. Δεν πιάνονται λέμε.![]()
Ο Προμηθέας είναι μάλλον ομάδα του υπερσύμπαντος και για αυτό τους φόρμαρε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (08-06-19)
giovanni#10 (08-06-19)
Bookmarks