drizzt (06-08-18)
O ΠΑΟΚ έχει προκριθεί ήδη στους ομίλους του Europa.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (06-08-18)
Ο παοκ ειναι ηδη ομιλους.
Μια προκριση θες το καλοκαιρι για να μπεις ομιλους EL.
Πλεον παιζει γις να παει στα po του CL οπου η συμμετοχη μονο δινει νομιζω +4εκ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (06-08-18), flessanto (07-08-18)
Τώρα διάβασα και εγώ αυτό που λέτε. Κουλο ε;
Το θεμα ειναι πως η συμμετοχη στα play offs του CL σου δινει +5εκατομμυρια.
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ παιζει με Σπαρτακ εχοντας εξασφαλισει το EL απλα αν περασει θα τσιμπησει αυτοματως +5 εκατομμυρια εκτος αυτων του Europa.
Ομοιως η ΑΕΚ εχει δυο δρομους να μπει EL.
Ο ενας να αποκλειστει απο Celtic και να περασει μετα στα προκριματικα του EL που θα παιξει με μια λιθουανικη η μια λετονικη.
Ο αλλος να περασει την Celtic και να χασει απο Malmφ στα play offs του CL.
Η διαφορα ειναι πως στην δευτερη περιπτωση τσιμπαει +5 εκατομμυρια.
Αυτα τα 5 εκατομμυρια των play offs δεν μοιραζονται σε ομαδες των ιδιων χωρων.
Ειναι ασχετα. Αν δηλαδη ΑΕΚ + ΠΑΟΚ πανε play offs παιρνουν 10 εκατομμυρια (απο 5 ο καθενας).
Εν ολιγοις το καλοκαιρι αν βγεις σε θεσεις CL θες απλα μια προκριση για να μπεις EL.
Αυτο που παιζεται μετα ειναι σε πρωτη φαση η συμμετοχη στα play offs του CL δηλαδη τα επιπλεον 5 εκατομμυρια και σε δευτερη φαση τα επιπλεον 30 εκατομμυρια της προκρισης.
Να αναφερω εδω πως αν δεν κανω λαθος (νομιζω δεν κανω) απο φετος ο βαθμος στους ομιλους του CL δινει 900,000€. Δηλαδη με μια νικη παιρνεις 2,7 εκατομμυρια. Μιλαμε για τρελο χρημα πλεον.
Τι γράφετε, ωρέ ψυχάκηδες;
Φέτος τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Θρύλος είναι στον τελικό του ΓΛ και γίνεται ενίσχυση μην τύχει και γίνει καμιά στραβή και τον χάσουμε και μείνουμε για πρώτη χρονιά χωρίς ευρωπαικό τίτλο στο τόπι. Απλά πραγματάκια. Α! Και αν δεν ξέρετε κάτι να με ρωτάτε. Δεν χρεώνω πολλά.![]()
Δεν υπάρχουν πουθενά αυτά που λες ρε φλεσάντουρα. Αμφιβάλω και για τα στατιστικά ότι ισχύουν (βαριέμαι να κάτσω να ψάξω, εσύ τα έριξες στο τραπέζι άλλωστε). Όση ανάλυση και σκάουτινγκ να κάνεις στον αντίπαλο, αν δεν έρθει η ώρα να παίξεις μαζί του και να τα δεις στην πράξη, απλά κάνεις εικασίες.
Επίσης μιλάμε για προκριματικούς μέσα στο καλοκαίρι πριν αρχίσει η σεζόν, όσο νωρίτερα παίζεις, τόσο χειρότερος είσαι (δεν έχει δέσει η ομάδα, ακόμα πηγαινοέρχονται παίκτες κτλ). Απ' το να σε αιφνιδιάσει λοιπόν η κάθε Λουκέρνη και να σου πετάξει 1-2 μπαλάκια, προτιμάς να τα φας εκτός έδρας και όχι σπίτι σου που μετράνε x1,5 και μετά να τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα στον επαναληπτικό. Και βάση λογικής να το δεις, για το pre-game της ρεβάνς γνωρίζεις πολλά περισσότερα και δεν είναι στη θεωρία.
The Dude (07-08-18)
Φλεσάντουρα λέει...![]()
There is a Dude in town
panahs7 (07-08-18)
Αναλύετε τα... αναλίωτα. 3 μπαλιδια μεσα εξω θα τους ρίξουμε με οποια σειρα γουσταρει η σούφρα τους...
There is a Dude in town
flessanto (07-08-18)
Και η ομάδα μας, της σειράς είναι, αλλά αν είναι για μπαλάκια, δε θα τα χαλάσουμε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (08-08-18)
Ελα, δε θέλω απαισιοδοξίες... υπερομαδάρα φτιάχνουμε...μλίγο υπομονή και θα τον ξεπετσίασετε από την ηδονή...
There is a Dude in town
Κατσε ρε Ζίο, θεωρητικα εχει πλεονεκτημα οποιος εχει το δευτερο παιχνιδι στην εδρα του. Αν αυτο στην πραξη δεν γινεται τοτε ειναι λαθος η θεωρια μας.
Δεν ειναι μια ερευνα που σε ρωτανε για κατι υποκειμενικο. Βαζεις κατω τις προκρισεις και μετρας ποσοι περασαν την μια φορα ποσες την αλλη. Ειναι εντελως αντικειμενικο.
Κατ'αρχας πρεπει να δεχτουμε πως αυτο που εγραψε ο αντωνης ειναι σωστο. Δεν το ξερω, αλλα φανταζομαι δεν το βγαζει απο την κοιλια του.
Δευτερον, το δειγμα 5 ετων, ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να εξισορροπει τετοιες "ανωμαλιες". Εχεις ασχοληθει εστω και λιγο με τη στατιστικη, οσο πιο μεγαλο το δειγμα τοσο πιο κοντα φτανει στην πραγματικοτητα. Αλλο να παρεις τα δεκα τελευταια παιχνιδια, αλλο 5 χρονια.
Τριτων, το 68% ειναι τρομερα μεγαλο ποσοστο για να το αμφισβητουμε. Δηλαδη οχι απλα να το αμφισβητουμε, αλλα να λεμε πως ισχυει το ακριβως αντιθετο.
Ξαναλεω, αν αυτο που λεει ο αντωνης ειναι ακριβες.
Bookmarks