chainsaw (04-08-18)
Αν περασουμε τη Λουκερνη ερχονται τα δυσκολα:
Αναλυτικά τα ζευγάρια από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού
Λειψία - Κραϊόβα
Χιμπέρνιαν - Μόλντε
Σπάρτακ Σουμπότιτσα - Μπρόντμπι
Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ Λάρνακας
Μπασάκσεχιρ - Μπέρνλι
chainsaw (04-08-18)
Φέρτε Μόλντε, να πούμε.
Εγω θελω τη Σουμποτιτσα.
Μου θυμιζει τον Λευτερη τον Σουμποτιτς.
Πρώτα γίνονται οι κληρώσεις και μετά παίζονται τα παιχνίδια του... προηγούμενου γύρου??
Ε ρε μαλακία που τους δέρνει εκεί στην UEFA![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν είναι να φοβόμαστε τέτοιες ομάδες καλύτερα να μην περάσουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Λουκέρνη (Ελβετία) Vs Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ (Τουρκία) - Μπέρνλι (Αγγλία)
Ωχ μάνα μου!
chainsaw (06-08-18), thelastbaron (06-08-18)
Aνάθεμα και αν κατάλαβα τι έγινε στην κλήρωση. Κάτι νούμερα έβγαιναν και ξαφνικά μας μπήκε το καβλί στον κώλο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Φοβερα συστηματα η Ουεφα. Η αεξαρα που εχει 11.000 βαθμους στην ουεφα, θα παιξει με καφενεια και εμεις με τη Μπερνλι.
Τεσπα, στην κατασταση μας μονο το πρωταθλημα πρεπει να μας ενδιαφερει.
Α, εντάξει. Εύκολη η κλήρωση εν τέλει...
![]()
Ας προσλαβουν εμενα στα σαιτ. Τετοιες μαλακιες, δε θα γραφω!
differance (06-08-18), flessanto (06-08-18)
¶ψογα! Δε θα έχουμε και Ευρώπη μεσοβδόμαδα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά, και να περάσουμε τη Λουκέρνη δεν είναι απαραίτητο ότι θα πέσουμε με την Μπέρνλι. Και για κάποιο λόγο μας φοβάμαι πολύ λιγότερο με τους ¶γγλους.
Για θύμισέ μου λίγο πόσες προκρίσεις έχουμε με αντιπάλους αγγλικές ομάδες??
Καλα ας περασουμε πρωτα τη λουκερνη και βλεπουμε.![]()
chainsaw (06-08-18), differance (06-08-18), drizzt (06-08-18), flessanto (06-08-18), iakov7 (06-08-18), panahs7 (06-08-18), Red&White-Nick-7 (06-08-18), vasilis-thrylos7 (06-08-18)
differance (06-08-18), flessanto (06-08-18), Red&White-Nick-7 (06-08-18)
Εγω, στεγνα και κυνικα και επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα, θα προτιμυοσα να μην ειχαμε ευρωπη. Ειναι δυσκολο να κρατας δυο καρπουζια κατω απο την ιδια μασχαλη, ποσο μαλλον οταν η ομαδα δεν ειναι ομαδα αλλα κατι αλλο.
Βεβαια, ενδεχωμενος αποκλεισμος θα δημιουργησει τεραστιο προβλημα στην ομαδα. Πολυ γκρινια, συζητησεις για τον προπονητη, εσωστρεφεια, θα "καουν" παιχτες κοκ.
Μια προκριση στους ομιλους θα φερει ηρεμια και πιστωση χρονου στον κοουτς.
iakov7 (06-08-18)
Bookmarks