The Dude (06-09-19)
The Dude (06-09-19)
Βέβαια, υπάρχει και η στατιστική που θέλει να απατάς κάτι τέτοιες με κάτι παντζούρια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (06-09-19), flessanto (06-09-19), giovanni#10 (06-09-19), Nikolaos_Kokkinos (17-12-24), Red&White-Nick-7 (06-09-19), The Dude (06-09-19)
Κοιτα, δεν εχω δει την πετρα του σκανδαλου, αλλα απο αυτα που βλεπω στην προσωπικη μου ζωη, οταν κερατωνεις την γυναικα σου, παντα πας με μια χειροτερη. Κι αυτο γιατι αν ηταν καλυτερη απο την γυναικα σου, θα την χωριζες και θα τα εφτιαχνες με την αλλη.
Πραγμα που ο Τιμα εκανε τελικα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι βέβαια και το άλλο, που λόγω μακρόχρονης σχέσης έχεις ξεχάσει να την πέφτεις και λόγω αμφιβολιών κυνηγάς κάτι που εμφανισιακά μοιάζει να είναι του χεριού σου...
drizzt (08-09-19)
voskos_7 (11-09-19)
Έχει κανείς καμιά φίλη σα την πρώην του Τίμα να μου γνωρίσει????
The Dude (10-09-19)
Nikolaos_Kokkinos (17-12-24)
flessanto (08-09-19)
flessanto (09-09-19)
Μετά από τόσο καιρό, μόνο για καλό δεν θα έγραφα και ειδικά εγώ, σε αυτή τη γωνία...
Να προσέχετε τους ανθρώπους σας και όταν βλέπετε ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά, να μην τα φορτώνεται στο 41% και στη woke agenda, ή να περιμένετε να σας ζητήσουν βοήθεια - ίσως καμία φορά φτάνει μόνο να τους ακούσετε και να συνεχίσετε να τους ακούτε, δεν είναι τόσο εύκολο όπως το διαβάζετε...
Ρε φιλε ενας ανθρωπος, αθλητης, με υγεια με λεφτα, με dream-job, με φημη με ομορφες γυναικες στη ζωη του, πως εφτασε να κανει αυτο το πραγμα? (Ρητορικη ερωτηση), ειναι θλιβερο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πάνω από οτιδήποτε άλλο υπάρχει η παιδεία. Όταν δεν υφίσταται ουσιαστική παιδεία, όλα τα υπόλοιπα υλικά, είναι περαστικά και η υγεία είναι ζήτημα χρόνου να εγκαταλείψει κάποιον πρώτη, πριν από τα λεφτά, την ομορφιά, την φήμη και όλα τα υπόλοιπα.
Και εσύ, ωραίο παιδί είσαι (και είναι, δεν το λέμε όπως λένε οι γκόμενες τις σαύρες φίλες τους), αλλά κάποια πράγματα τα κέρδισες και είχες το υπόβαθρο να τα διαχειριστείς...
Μη νομιζεις, απο το 2021 που ειδα τον αδερφο μου να σβηνει σε μια εντατικη κ η τελευταια μου εικονα να ειναι ενα σπαζμενο τζαμι μιας βρωμικης εντατικης στο σισμανογλειο και μετα επρεπε να μπω στο αμαξι μου να οδηγησω και να παω στη μανα μου να της πω οτι το αλλο της παιδι "εφυγε" μαυρισε κ αλλαξε η ζωη μου πολυ. Αν εκανα παιδι ηταν για να δωσω λιγο χαρα στην οικογενεια κ να κρατηθω κ γω. Δεν. Ξερω αν με βοηθησε καποια παιδεια καπου. Η ζωη ειναι σκατενια και οσο περνσει ο καιρος γινεται χειροτερη. Τιποτα δεν αντισταθμιζει αυτα που ανεφερες. Ποιος ξερει τι περναγε το παιδι για να φτασει σε αυτο το σημειο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ποιός μας λέει ότι θα μας συμβαίνουν πράγματα που θα μπορούμε να διαχειριστούμε;
Οι περισσότεροι από αυτούς, δεν έχουν καμία δικαιολογία, με βάση τα στερεότυπά μας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι αθλητές κοινωνικά αργούν να ωριμάσουν και τα λεφτά, όπως και την φήμη τους, δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Αφορμή για την πράξη του ήταν η απόρριψη από την πρώην σύζυγό του. Αιτία ήταν ο αλκοολισμός και όσα αυτό παράγει στον ψυχικό κόσμο του ασθενή.
Bookmarks