Φυσικά και έκανα τον μίζερο χωριάτη, αναφέροντας ότι στα 27 δεν πήγε στην ΤΣΣΚΑ επειδή δεν πήγε καλά στα 23 του στην Ισπανία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (26-06-23)
Κάιλ Κούζμα (SF-PF 21π 7ρ 4ασ σε 35' μ.ο) στο ραντάρ των Κινγκς. Θέλει κοντά στα 15 μύρια συμβόλαιο. Είμαστε όλοι υπερ του deal.
Ημέρα κρίσης.
Σακραμέντο Κινγκς: 2 χρόνια, 13.5 εκατ $ ή 3 χρόνια, 21 εκατ $
Ολυμπιακός: 2.5 εκατ € για 4 χρόνια
Παρά πολύ δύσκολη η παραμονή του Σάσα.
ΥΓ. Το ποσό των Κινγκς με την εφορία είναι το μισό απ' όσο γράφω. Του Ολυμπιακού είναι ολόκληρο.
ΥΓ2. Το. Buy out του Σάσα είναι 1.5 εκατ. Οι Κινγκς απαγορεύεται να δώσουν πάνω από 750, άρα ο Σάσα πρέπει να δώσει τα υπόλοιπα.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Τέλος ο Σάσα. Συνεχίζει στους Κινγκς.
Δεν το έγραψε στ αρχιδια του τα δυό τελικά.
Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα μείνει αλλά κατανοητή πλήρως η απόφαση. Έφτασε όντως στο πικ του όσον αφορά στη euroleague, λογικά θα έχει εγγυημένα από ότι φαίνεται αρκετά λεπτά, μάλλον δεύτερος στο ροτεισον στη θέση του, δοκιμάζει τις δυνάμεις του.
Καλή επιτυχία.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (01-07-23)
Δεν πειράζει, καλη επιτυχία στο παιδί!! Είναι πλέον δικός μας άνθρωπος και του εύχομαι να πετύχει με υγεία!!
Ευκαιρία και εμείς να βλέπουμε και καμία άλλη ομάδα NBA, ίδια βαρεθεί να βλέπω τους Μπακς![]()
καλη επιτυχια παιχταρα μακαρι να πετυχεις και εκει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τεράστια απώλεια δυστυχώς
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (04-07-23)
Καλή αποτυχία του εύχομαι μπας και γυρίσει σε κάνα χρόνο πίσω,δεν γουστάρω καθόλου που έφυγε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έφυγε ο εμβιπι? Ωραία! Τώρα μπορούμε να πάρουμε την ευρωλίγκα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (02-07-23)
Ποιό καλό παιδάκι θα πει στον Κοσμά τί πήραμε στη θέση του και τί επιδόσεις έχει στους τελικούς;;;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σήμερα το βράδυ στο κανάλι του Eurohoops στο YouTube, ζωντανή συνέντευξη του Σάσα με τον Μιχάλη Στεφάνου.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (12-07-23)
Να μας πει αν θα γυρισει του χρονου![]()
Εγώ λέω μην το δένουμε και κόμπο ότι θα γυρίσει εδώ μετά τα Χριστούγεννα... Μέχρι εκεί μπορώ να πω.
Du3lisT (12-07-23)
Θα πάει στον Τρακη;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα το έψηνα να το αφήσω να αιωρείται, αλλά μάλλον θα τον δούμε καμία Τουρκία, αν του χρόνου δεν ανοίξει η Ρωσία...
Bookmarks