Πολυ σας θαυμαζω οταν μιλατε για μπασκετ να ξερετε. Καθομαι και χαζευω ορολογιες και αναλυσεις. Ειμαι τοσο ασχετος με το αντικειμενο που αν αλλαζατε τον τιτλο του θρεντ σε "Ταε Κβον Ντο" θα σας πιστευα.
συνεχιστε!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (07-03-23)
Έλα, που δεν ξέρεις το footwork τώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χαχααχ κοιτα να δεις θυμηθηκα αυτη την Κενζι Μαντισον που μου συστησες τις προαλλες.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
john syggel (07-03-23)
Μη μπερδεύετε το footwork με το footjob...
Τα μπερδεύουμε γιατί παίζουν και μηνύσεις τελευταία...![]()
Θα προταθεί αναπροσαρμογή συμβολαίου, στον Σάσα. Η πρόταση όπως λένε θα είναι κοντά στα 10 εκατ για την επόμενη 4ετια.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Τέτοιο συμβόλαιο, στο ποδόσφαιρο, δεν έχουμε... ε... ναι, δεν τον βλέπω και εγώ πολύ ζεστό πάντως για να περνάει τον Ατλαντικό με αυτούς τους όρους κυρίως γιατί έχει βασανιστεί και πιο πριν με ανάλογη μετακίνηση...
Ο Σπαν στα καλα του επαιρνε 2.5
Ο Σασα διαβασα θα παρει πανω απο 8 μυρια για 4 χρονια αν μεινει σε μας.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εντάξει, το 2019 ο Σπαν ήταν ήδη 37 ετών. Θα ήταν τρελό να ζητήσει τα ίδια λεφτά.
Το 2016 έπεσε σε σχέση με τα 2,5 του παρελθόντος των παχιων αγελάδων. Πάλι πηρε γύρω στα 1,7-1,8. Σίγουρα θα μπορούσε να πιέσει για μερικά κατοστάρικα ακόμα, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα γίνει καποια μείωση.
Μην ξεχνάμε ότι ο Σλουκας είχε δεχτεί πρόταση 2 μύρια από τη Ρεαλ. Δεδομένα έκανε σκόντο, ώστε να γυρίσει εδώ.
Αυτός που έπαιρνε διαχρονικα πολύ λιγότερα από όσα άξιζε, ήταν ο Πριντεζης. Σαν αντικειμενικη αξια, αλλα και βαση της αγορας. Πρωτον για λόγους ιεραρχίας και δευτερον επειδή έβαζε μπροστά το συναισθηματικο
... και τρίτον γιατί όταν έφυγε πήγε στη Μάλαγα και τα πράγματα δεν πήγανε τόσο καλά...
Αλλά ας μην τα θυμόμαστε και όλα...![]()
Ισχύει. Όμως μετά τα ευρωπαϊκά είχε πολύ μεγαλύτερες προτάσεις από Τσσκα και Ρεαλ αν θυμάμαι καλά. Κυρίως τσσκα
Τον είχα δει στο Nalu και του λέω ρε είσαι τρελός που έμεινες και μου χε πει γελώντας μάλλον
Οπότε οκ ναι ηρθε με λιγότερα λόγω Ισπανίας αλλά εμενε με πολύ λιγότερα από λεφτά που όντως είχε στα χέρια του σαν προτάσεις
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks