Αν απο την αλλη πλευρα ειχαμε εναν πολυ καλο εξτρεμ επιπεδου Μιραλας, Γκαλετι, ακομα και Ριερα (ναι το ειπα, για εμενα ο ριερα ηταν απο τους καλυτερους παιχτες μας οταν επαιξε σε εμας), θα ηταν μια χαρα αυτος ο ποντενσε.
Το κακο ειναι πως ο λαζαρος ειναι χειροτερος απο αυτον και οι αλλαγες των δυο ακομα λιγοτερο ουσιαστικοι παιχτες. Δεν γινεται να εχεις τεσσερα εξτρεμ και κανενας να μην σκοραρει και κανενας να μην δινει ασσιστ.
Όταν δεν υπάρχει ισορροπία στις πτέρυγες, η καλή πλευρά, καίγεται με την κακή.
Εμφάνιση επιπέδου μετά από καιρό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το πουλεν μου έκανε μια ασιστ σε γκολ.![]()
Καλός και ο Ποτενσε σήμερα. Έδωσε ασιστ, προσπάθησε και για γκολ.
Στα τελειώματα είναι λίγο καλύτερος του Φετφατζίδη. Κάνει όμως τα υπόλοιπα πολύ καλά
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν, τα ball - boys και τα security, κινδυνεύουν λιγότερο. Προς το παρόν, οι αντίπαλες άμυνες, έχουν σχεδόν την ίδια άνεση, όταν του αφήνουν την εκτέλεση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχει την εκτελεστικη δεινοτητα του καλαθη, απλα μερικες φορες ο καλαθης τα βαζει κιολλας.
flessanto (10-11-18)
Πουλεν μου σημερα με το λινκ που εχω δε σε βλεπω. Ειδα μονο την προσπαθεια οπου εστειλες τη μπαλα στα χερια του τερματοφυλακα.
αντε γαμησου και εσυ που δεν μπορεσες να κερδισεις καποιον κοτσαρη,μαυρομματη,διουδη κλπ...
ποιο ειναι αυτοι ρε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Oberon (11-11-18)
Βασικό εξτρεμ στον Ολυμπιακό, με κάτω από 10 γκολ στη σεζον, ΔΕΝ νοείται. Πολύ μπλα μπλα αλλά από κοκο τίποτα.
Οχι απλά δεν βάζει γκολ αλλα δε δινει και πάσα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (12-11-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (13-11-18)
flessanto (12-11-18)
Kι εγω το ειχα πει, παιδια.
Οχι, περα απο την πλακα, κι εγω το ειχα πει. Φαινοταν απο τα πρωτα 1-2 ματς, αρκετοι το λεγαμε.
#sastalega
γκολ, ασσίστ, γκολασίστ/λεπτό
Φορτούνης 6 3 144
Χριστοδουλόπουλος 6 0 186
Ναουέλ 1 1 204
Ποντένσε 2 2 360
Φετφατζίδης 0 1 555
Nούμερα άθλια εκτός από Φορτούνη άντε και Χριστοδουλόπουλο
Μάνος 2 0 117
Γκερέρο 5 1 151
Χασάν 3 0 187
Νούμερα όχι και τόσο καλά εκτός από Μάνο που έχει μικρή συμμετοχή (μικρό δείγμα/αναξιόπιστο δηλαδή)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
pirateeeeeee (13-11-18)
Καλά λέω δηλαδή ότι πρέπει να παίζει ο Ναουέλ. Παίρνει ευκαιρίες ο Φετφατζίδης που έχει συμμετοχή σε γκολ κάθε Πάσχα...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
― Bertrand Russell
flessanto (15-11-18)
BrazHlias (15-11-18)
Bookmarks