flessanto (14-07-18), giovanni#10 (12-07-18), panahs7 (12-07-18)
Ο τελευταίος που μίλαγε καλά στο τόπι ήταν ο Τόμης ο Χανκς στον Ναυαγό, τύπε...![]()
There is a Dude in town
flessanto (14-07-18), giovanni#10 (12-07-18), panahs7 (12-07-18)
Μας κατήγγειλε στη ΦΙΦΑ η Σπόρτινγκ. Θεωρεί οτι το συμβόλαιο του παίκτη ηταν σε ισχύ και δεν ειχε δικαίωμα να μεταγραφεί ως ελεύθερος.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (14-07-18)
Ρε μαλακες Πορτογάλοι έχουμε πάρει τον πουλιδο, τον έχουμε δώσει στον λεβαδειακο, τον ξαναπήραμε πίσω και τον πουλήσαμε πάλι σε ομάδα του Μεξικου.
Σας περισσεύουν λεφτά για δικηγόρους;
Προσέλαβαν το τοπ όνομα απ'οτι φαίνεται. Κάποιον που έχει αναλάβει υποθέσεις του Μεσι αλλά και της ΠΣΖ. Θα πάνε στα δικαστήρια εμάς και τη Γουλβς (για τη μεταγραφή του Ρουι Πατριτσιο). Δύσκολα θα τη βγαλει στο τζάμπα ο πρόεδρος, μετά την αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς των Πορτογαλων δεν έχουν τόσο ισχυρή βάση οι φόβοι των παικτών. Η Μπετις τελικά εδωσε 20 εκατομμύρια στη Σπόρτινγκ για τον Γουίλιαμ Καρβαλιο παρότι ο παίκτης είχε κινήσει τις ιδιες διαδικασίες με τον Ποντενσε για αποδέσμευση. Αν ισχύει το ενδιαφέρον τους για τον Οφοε ισως τα βρούμε με μια ανταλλαγή.
BrazHlias (12-07-18)
Ο τρόπος που χειρίζονται άλλες ομάδες τις μεταγραφές παικτών στης Σπορτινγκ που ειχαν ζητήσει αποδέσμευση δείχνει οτι οι Πορτογάλοι μάλλον έχουν το πανω χέρι. Ατλέτικο και Μπετις δεν αντιμετωπίζουν Ζελσον Μαρτινς και Γουίλιαμ Καρβαλιο αντίστοιχα ως ελεύθερους ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Πρόσθεσε σε ολα αυτά και το γεγονός οτι ο Ποντενεσε δεν ηταν παρων στο συμβάν με τους οπαδούς αφού ηταν τραυματίας και έκανε αποθεραπεία σε άλλο χωρο και καταλαβαίνεις οτι δεν είναι τοσο απλή η υπόθεση.
Ότι ήταν σε άλλο χώρο, κατά τη γνώμη μου, δεν λέει τίποτα.
Όμως όταν άλλες ομάδες διαπραγματεύονται κανονικά είναι ένα θέμα.
Επίσης αυτά τα πάρε δώσε με τη ΦΙΦΑ κάθε τόσο δεν είναι ότι καλύτερο. Μια με τον Πουλίδο, μια με αυτόν, μια με τον Λάζαρο, λίγο με τις ψευτοκαταγγελιες που έκανε η "συμμαχία". Και με το ελληνικό ποδόσφαιρο να τους απασχολεί κάθε τόσο, δεν θέλει και πολύ να μας στείλουν καμιά ώρα στο γεροδιαολο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red&White-Nick-7 (12-07-18)
Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουμε, σχολίασα απλά αυτό που είπες ότι δεν έχουν ισχυρή βάση οι φόβοι τους. Δεν χρειάζεται να ήταν παρόν για να ισχυριστεί ότι αποδεδειγμένα πλέον στο περιβάλλον που δούλευε κινδυνεύει άμεσα η σωματική του ακεραιότητα. Τα γεγονότα από μόνα τους δικαιολογούν ένα αίτημα αποδέσμευσης και γενικά η FIFA έχει δείξει ότι με αυτά δεν παίζει. Το αν τα βρίσκουν οι ομάδες σε κλίμα συνεργασίας και μανατζαρέων είναι άλλο καπέλο.
Ρε σεις, μήπως την ψάχνει ο Μαρινάκης για απαγόρευση μεταγραφών, για να τη βγάζει τσάμπα; Μια ο Λάζαρος, τώρα αυτό....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας δικαίωσε Ποντένσε
Σωστά διέκοψαν μονομερώς τη συνεργασία τους με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας οι Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο, όσον αφορά τους "αμιγώς αθλητικούς σκοπούς", έκρινε το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Εχει άλλα 2 δικαστήρια να περάσει η υπόθεση
flessanto (20-07-18)
Στα αρχίδια μας αμα λάχει... ο τυπος ειναι κοκκινος και ασπρος και ριγε
There is a Dude in town
Δεν τον ήξερα τον παίχτη αλλά πρώτο δείγμα θετικόν. Θετικότατον.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ αυτόν τον πιστεύω φουλ από την αρχή. Ξέρει μπάλα και μπορεί να διαλέξει που θα πάει και προς τα μέσα και στη γραμμή, δεν τη βλέπει σα ναρκοπέδιο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ειναι νωρις για να τον κρινω. Θα πιω το καφεδακι μου και κατα τις 11 θα γραψω ξανα για τον παιχτη.
captain-cook (13-08-18), chainsaw (13-08-18), drizzt (13-08-18), Faithful (15-08-18), flessanto (13-08-18), giovanni#10 (13-08-18), panahs7 (13-08-18), Rena (13-08-18)
Οπως φαινεται ουτε με αυτον υπαρχει θεμα τελικα. Επαιξε κανονικοτατα στην ομαδα και η σπορτινγκ μυρισε τον κρινο του μαρινακη.
Καλη τεχνικη φαινεται πως εχει, αλλα μαλλον λιγο ατομιστης.
Ας ελπισουμε να ειναι καλυτερος τουλαχιστον απο τους περσινους και αν τελικα βγει μιραλας ή γκαλετι ακομα καλυτερα.
Το καλο με αυτον, περα απο το οτι ξερει μπαλα, ειναι οτι εχει αρκετα γυμνασμενο σωμα και αντεχει τα τζαρτζαρισματα. Δεν ειναι φτερο στον ανεμο οπως ο Φετφατζιδης και ο Μαριν(ακης)
BrazHlias (13-08-18), differance (14-08-18), flessanto (13-08-18)
Bookmarks