ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23), Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
Πάμε σιγά σιγά. Θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο μόλις πάρει λίγα παιχνίδια ακόμα και μπορεί να βγάλει 90'.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Άργησα να σε σχολιάσω και τώρα, δεν θα το κάνω... Γιατί, ακόμα δεν ηρέμησα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και σήμερα αδύναμος κρικος
Ολυμπιακός: η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -στο ευρωπαικό μπάσκετ- (11/10/17, ισπανική εφημερίδα AS, 200.000+ καθημερινά αντίτυπα)
flessanto (10-11-23)
Δεν έκανε και παπάδες, φυσικά, αλλά δεν πήρε και καμία σωστή πάσα. Δεν είναι όλα, "δώσ'του την, να περάσει δύο - τρεις και να το μπουμπουνήσει"...
Θέλει λίγο παγκο νομίζω
Αυτό είναι το εύκολο: Από ποιόν θα τον φάει τον πάγκο, που θα πρέπει να σφιχτεί για να ξανακερδίσει τη θέση του, δεν βλέπω...
ο ποντεσε ειναι ο τελευταιος που φταει σε αυτο το χαλι, ας αρχισουμε με σειρα προτεραιοτητας αμα εινια να πεταμε κοσμο εξω
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
maniak7 (10-11-23)
Παίρνεις πολλά - τα ακούς πρώτος: Έτσι πάει... Αλλά δεν βλέπω και πολλούς γύρω του να διακρίνονται.
flessanto (10-11-23)
πάντως αν δεν κάνω τεράστιο λάθος, ο συγκεκριμένος έτσι ακριβώς έπαιζε και εδώ την τελευταία φορά. Δηλαδή θα έβγαζε μάτι και για διαστήματα θα είχε μεγάλη πτώση.
Και αυτός είναι ο λόγος που Α) Τέτοιος παίκτης ήρθες στην Ελλάδα και Β) Δεν κατέληξε να παίζει σε τεράστιο σύλλογο μιας και αν είχε σταθερά καλά παιχνίδια θα ήταν ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη.
Nikolaos_Kokkinos (10-11-23), Paneas (10-11-23)
Σοβαρευτείτε βρε που μας φταίει ο Ποντένσε κάναμε αμήν να δούμε ΕΝΑΝ παίκτη που να ξέρει πως παίζεται η θέση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (10-11-23)
Ναι εχθές ήταν τραγικός. Δεν φταίει μόνο αυτός όμως. Με γιοβετιτς και Αλεξανδροπουλο ήταν σαν να παίζουμε με 9
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαφωνω για Γοβετιτς κι αυτο φανηκε οταν πηρε τη θεση του ο Ελ Καμπι.
drizzt (10-11-23)
Διαφωνεί και ο Γιόβετιτς μαζί σου, όποιος και αν πάρει τη θέση του.
flessanto (10-11-23)
Μα δεν έκανε τπτ. Οι Άγγλοι είχα πάρει χαμπάρι ότι δημιουργικά ήταν μόνο ότι κάνουμε από τα άκρα και τους είχαν κλείσει καλά. Δυστυχώς ο άξονας μας δεν ούτε σωστή πάσα ούτε σωστή τριπλα. Ούτε καν κέρδισε κάποια φάουλ.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χέστηκα, για αυτό και θα τα βρούμε.
Πού είναι ο Σταύρος να διαφωνήσει;;;
Ωραια, εφοσον διαφωνουν ολοι, να βαλουμε ενα Γιουβετσακι στο φουρνο να φαμε, να μας δει κ ο Θεός ?
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (10-11-23)
Παρασκευή είναι ρε - φάτε κανένα όσπριο, να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και μετά τα 55, ξέρω 'γω...
flessanto (10-11-23)
Bookmarks