drizzt (05-07-18), Red&White-Nick-7 (05-07-18)
Καλοριζικος!
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γουίλιαμ Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το Who is Who
O Nigel Williams-Goss, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του στο Όρεγκον των ΗΠΑ.
Σε κολεγιακό επίπεδο αγωνίστηκε με τις φανέλες των Washington (2013–2015) και Gonzaga (2016–2017). Στο ντραφτ του 2017 επιλέχθηκε στο Νο55 από τους Γιούτα Τζαζ και την ίδια χρονιά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την φανέλα της Παρτιζάν. Με την ομάδα του Βελιγραδίου κατέκτησε το 2018 το Κύπελλο Σερβίας και αναδείχθηκε MVP.
Στην Αδριατική λίγκα είχε μέσο όρο 32:20 λεπτά συμμετοχής, 16.9 πόντους (89.1% στις βολές, 51.9% στα δίποντα και 46.2% στα τρίποντα), 7 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 3.2 ριμπάουντ.
Στο Σερβικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 29:22 λεπτά, 19.6 πόντους (92.1% στις βολές, 54.4% στα δίποντα και 52.8% στα τρίποντα), 8 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα.
Στο Eurocup είχε μέσο όρο 30:12 λεπτά συμμετοχής , 17 πόντους ( 85% στις βολές, 48.8% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα), 6.7 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.8 ριμπάουντ.
Το 2013 ως μέλος της ομάδας U19 των ΗΠΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (05-07-18), Red&White-Nick-7 (05-07-18)
3 χρονια συμβολαιο σε αμερικανο; Καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε. Ας ελπισουμε να ειναι των αντιπαλων μας ο φουρνος![]()
Και βολάκιας και τριποντέλας στο 50%... για να δούμε... Καλορίζικος και μακριά από τραυματισμός. Σε παρακαλώ δηλαδή, τύπε.
There is a Dude in town
Με Μπλατ ισως δουμε επιτελους κι ανανεωσεις μες τη σεζον....
Καιρος ηταν να φυγουν τα κοληματα!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλώς τον Mr. Robot!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλορίζικος ο παίχτης, καλώς ήρθε στην οικογένεια του Ολυμπιακού!
drizzt (05-07-18)
BrazHlias (05-07-18)
Όντως πολύ καλά ποσοστά σε βολές (δεν είναι και Ρόμπερτς!) και τρίποντα. Έχει όμως λίγο "αργό" στυλ σουτ. Το καλό με τον Γκός είναι ότι είναι πολύ γρήγορος, πράγμα καλό για transition παιχνίδι και επίσης είναι ψηλό γκάρντ και μπορεί να μαρκάρει τον Μπασκέτα της ζέλας. Μένει να δούμε πόσο καλή πειθαρχία έχει στην άμυνα.
Το ωραίο είναι πως δεν κολώνει στην επαφή.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
dimace (05-07-18)
Αν εχω καταλαβει καλα, η Μαργαριτα θελει μαυρο πηδηχταρα που να ειναι και ψηλος.
Ψηλος για σεντερ εννοω, οχι για γκαρντ.
Αυτος ειναι μαυρος πηδηχταρας κοντος, δε μας κανει.
Αλλιως επαιζα κι εγω μπασκετακι, που ειμαι κοντος.
Αλλα δεν ειμαι μαυρος.
Ουτε πηδηχταρας.......
BrazHlias (05-07-18), consigliere (06-07-18), Rena (05-07-18), The Dude (05-07-18)
Οντωσ εγώ λέγοντας πηδηχαταραδες εννοω 4αρια και 5αρια.
Αυτος ειναι μαύρος, μου αρκεί. Μη κοιτάτε που περυσι πέσαμε σε μαύρο μεν με αθλητικοτητα πάνλευκου δε :p
Sent from my iPad using Tapatalk
The Dude (05-07-18)
παίχτης με καλά στοιχεία. 2+1 συμβόλαιο
αν πιάσει, έχει πολύ καλό ταβάνι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Η τύπισσα θέλει απλώς σοκολάτα...![]()
There is a Dude in town
The Dude (05-07-18)
dimace (06-07-18)
Σήμερα ο Γκός ήταν στο ΣΕΦ και υποβλήθηκε σε ανθρωπομετρικά τεστ, γνώρισε δλδ τον Γκατζούλη. Επίσης έβγαλε κάποιες φωτογραφίες και είδε και το γήπεδο και...
Ποιον κοροϊδεύω? Ο μόνος λόγος που γράφω είναι για να εμφανίζεται κάποιο άλλο όνομα στην αρχική των παιχτών και όχι της Ιωάννας της Λωραίνης![]()
[YOUTUBE]iPbb0RTPU78&t[/YOUTUBE]
Καλο παιδι φαινεται
Ειναι ο καταλληλοτερος!
Bookmarks