Πηδηχταράς και με μούσκουλα, παρακαλώ, ο μαύρος...
Tι κολλήματα και αυτά με τα ύψη;
Όλοι θέλουν έναν ψηλό μαύρο!
Πηδηχταράς και με μούσκουλα, παρακαλώ, ο μαύρος...
There is a Dude in town
Ηρθε υπεγραψε, πηγε σεφ, πηγε Balux και επεστρεψε αμερικα.
Με το προγραμμα του ο πηδηχταρας. Ολα σε μια σειρα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (15-07-18)
Να μη ρωτήσω δηλαδή τι είναι το Balux ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (18-07-18), Rena (18-07-18)
Χαχχαχαα
Ειναι all day cafe bar
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (18-07-18)
flessanto (18-07-18)
Δε μου φαίνονται αστεία αυτά που λέτε.
Το παίζετε όλοι πλακατζήδες.
The Dude (18-07-18)
Ολοι νομίζουν ότι λένε ωραία αστεία όπως εμείς, τύπε... τί να πεις με τη σημερινή νεολαία...
There is a Dude in town
estai (18-07-18)
Εμένα μου άρεσαν, τα βρήκα ευφυέστατα και μπράβο μας που τα είπαμε.
Στην ηλικια του γκος, ο σπανουλης επαιζε ακομα στο μαρουσι. Για πρωτη του χρονια στην ευρωλιγκα ειναι εξαιρετικος μεχρι στιγμης.
Πρέπει να πάρει τα πάνω του και να εκμεταλλευτεί τον σωματότυπό του. Μπορεί να παίξει με πλάτη μερικούς αντιπάλους, βλ. Λεκαβίτσιους, Καμπάτσο και άλλους ανάλογου ύψους. Το προσπάθησε απέναντι στον Καμπάτσο, αλλά φαινόταν ότι είναι κάτι το εντελώς καινούριο γι'αυτόν (απολύτως λογικό). Επίσης, έχει πολύ καλό "πεταχτάρι".
Cypress (27-11-18), giovanni#10 (26-11-18)
Μιλας με γριφους γεροντα.
Νομιζω θελει να πει "τους εφτασε μεχρι το λαρυγγι"...
Μπορει να κανω και λαθος.
Κόψε τις μπουκες και τα φλώρο φλοτερακια που μονίμως βρίσκουν σίδερο. Πάσα η τρίποντα μόνο!
Οταν δεν τα κανει ο Πριντεζης, φλωρικα ειναι.
Και οταν τα κανει ο Πριντεζης δε λεγονται φλοτερακια αλλά πεταχταρια!!!!
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!
Bookmarks