chainsaw (16-07-18), Eddiedimitris (16-07-18)
Όσο τον βλέπω αυτόν τον Χένρι, τόσο θεωρώ ότι είναι όντως πολύ καλός παίχτης!! Όντως κρίμα που κατέληξε στην Ούνιξ Καζάν. ΟΜΩΣ! Θα ήθελες έναν παίχτη που με την πρώτη ευκαιρία θα την κοπανήσει? Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις που έχει κάνει, δεν γουστάρει να αγωνιστεί εκτός Αμερικής. Προφανώς όμως είναι χαζός που επέλεξε Ούνιξ, γιατί ο Ολυμπιακός (ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα) θα του προσέφερε αυτό το σκαλοπάτι να αναδειχτεί περισσότερο και να φανεί και να ακουστεί περισσότερο. Τεσπα. Του χρόνου είμαι σίγουρος πάλι σε summer league θα δοκιμάζει την τύχη του. Και μετά, του παραχρόνου κ.ο.κ.
chainsaw (16-07-18), Eddiedimitris (16-07-18)
drizzt (17-07-18)
Η μη μεταγραφή του Χένρι δεν οφείλεται σε τσιγκουνιά, αλλά σε θέμα τακτικής στις διαπραγματεύσεις.
1) ο Χένρι έλεγε ότι θέλει να παίξει σε εμάς σαν τρελός και το ανακοίνωσε στην ομάδα του. Μετά άρχισε να τα γυρνάει και να θέλει μόνο ΝΒΑ. Ο Μπλατ δεν μασάει σε αυτά. Γεια σας, θα φέρω άλλον.
2) τα είχαν βρει στα χρήματα και ζήτησε 3 φορές παραπάνω ο ατζέντης του. Τις 2 φορές ανταποκρίθηκε η ΚΑΕ. Την τρίτη φορά τους στείλαμε χαιρετίσματα. Απόλυτα λογικό, διαφορετικά θα μας έπιαναν κορόιδα όλοι μετά.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (17-07-18), chainsaw (16-07-18), Red&White-Nick-7 (16-07-18)
Καλα αυτη την τακτικη την εχουμε δει χρονια τωρα που εχει οδηγησει.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σε αλλα νεα ο Χακετ παει Μοσχα σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαλακια. Τον ήθελα.
Πηραμε τον Τουπαν απο τη Ζαλγκιρις. Χρησιμος παικτης, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Δε νομιζω οτι ειναι γενικα καλυτερος του Παπαπετρου.
Μια απο τα ιδια το 3 μας λοιπον.
Τουλαχ αυτος εχει εμπειρια απο ευρωλιγκα
Eπισης ακουγεται οτι παμε για τον Τιμμα της Μπασκονια. 3-4αρι λοιπον, οποτε οπως φαινεται θα φαμε παλι στη μαπα τον Μαντζαρακο. Ας κανουμε τον σταυρο μας, να βγει παικταρας ο Γκος.
Καλα αμα δε παρουμε και γκαρντ γεια σας.... θα παμε με σπανουλη 1 χρονο μεγαλυτερο πριντεζη 1 χρονο μεγαλυτερο...
Δε μου αρεσει το ροστερ καθολου.
Καλύτερο ταλέντο έχει από τον Ιωάννη. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο παρκέ.
Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτης αυτός είναι το πουλέν του Παναή για ευνόητους λόγους. Το πουλέν "του Παν'"
Έτσι, για να σας δροσίσω λίγο με τέτοια ζέστη
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
― Bertrand Russell
Να δουμε την ομαδα παιδια...
Κατι καλο ετοιμαζεται. Δεν γινονται τυχαιες κινησεις φετος και ο,τι κατσει. Αλλωστε δε θα ειχε υπογραψει και ο Μπλατ αν κινουμασταν οπως-οπως. Υπομονη. Εχω μεγαλη λαχταρα να δω την ομαδα τη διετια που εχουμε μπροστα μας!
chainsaw (17-07-18)
Μαύρος και Πηδηχταράς. Θα χαρεί και η τύπισσα η γκρίνια...
Ο άλλος ο Γιανιός που κολλάει τώρα... θέλουμε ΜΑΠ, όχι ξασπρισμένους...
There is a Dude in town
Χρηστο... ποσο πιο αθλητικη γινεται η ομαδα;
Εγω βλεπω Γκος σε μια θεση που η ομαδα ηθελε παιχταρα. Θα βγει τετοιος ο αμερικανος; μακαρι. Πιο αθλητικος απο Ρομπερτς ναι
Τουπαν αντι Παπαπετρου: παρομοιος παιχτης με λιγο καλυτερο σουτ. Θετικη η εμπειρια
Βεζενκοφ αντι Τιλι: σουτ και end of story.
ΛεΝτει αντι Μακ Λιν: ουτε κρυο ουτε ζεστη, ηθελα ψηλοτερο σεντερ.
Για μενα το ροστερ εχει τρυπα στα γκαρντ οπου η ομαδα χρειαζεται εναν μπομπέρ να συμπληρωνει το 2-3 και ΤΡΥΠΑΡΑ στους ψηλους οπου θα ηθελα οπωσδηποτε ενα 4αρο5αρι.
Δυστυχως ο Χενρι ναυαγησε και δε ξερω ποια ειναι η εναλλακτικη. Το 3αρο4αρι αυτη τη στιγμη δε το καταλαβαινω... .
sabar77 (17-07-18)
Nα πω την μαύρη αλήθεια δεν έχω τρελαθεί με το ροστερ που δημιουργείται,κυρίως μου τα χαλάει ο Βεζενκοφ,δεν βλέπω και καμμία τρελλή αθλητικοτητα στην ομάδα.
Γκαρντ και 4-5αρι οπωσδήποτε χρειάζεται ακόμα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (17-07-18)
sabar77 (17-07-18)
Bookmarks