flessanto (13-06-18)
Τελικά δεν φεύγει ο κοουτς μετά από πρωτοβουλία του Ράμος.
Εντίτ: Τελικά φεύγει. Μας έχουν τρελάνει οι αρδ.
flessanto (13-06-18)
panahs7 (13-06-18)
flessanto (13-06-18)
Ναι, νομιζω παιζουν σε γηπεδο στον βορρα![]()
flessanto (13-06-18)
M' αυτά και μ' αυτά ξεκινάει το Μουντιάλ απόψε. Καλή αρχή και καλούς αγώνες να απολαύσουμε
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου συγκεκριμενα στο ιντερνετ καλα στριμ για τους αγωνες;
Από το site της ΕΡΤ ... "Και τους 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας του 2018 θα τους απολαύσετε απευθείας από την ΕΡΤ την ΕΡΤ HD, από το WEBTV της ΕΡΤ, το ΕΡΤ HybridTV για όσους έχουν smart tv και όλες τις συσκευές όπου η ΕΡΤ έχει παρουσία. Η ΕΡΤ για πρώτη φορά παρέχει και υπηρεσίες Virtual Reality , μέσω της εφαρμογής ERT VR για smart phone και iphone. Η εφαρμογή διατίθεται και για tablet."
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ναι, αλλα πολλες φορες το web tv της ερτ προβαλλει διαφορετικο προγραμμα για οσους συνδεονται εκτος Ελλαδος.
flessanto (14-06-18), vasilis-thrylos7 (14-06-18)
Γαμώ το μουντιάλε, μόνο Ολυμπιακός ρε...![]()
There is a Dude in town
Σημερα πρεπει να κανουμε το 2-2 και να διεκδικησουμε οτι πιθανοτητες εχουμε για το πρωταθλημα. Το μουντιαλ εχει ακομα δρομο.
flessanto (14-06-18)
Καλημέρα αδέρφια, τα δύο γερμανικά κανάλια, ARD και ZDF θα μεταδωσουν όλα τα παιχνίδια και από το διαδίκτυο.
chainsaw (14-06-18)
Bookmarks