BrazHlias (06-06-18)
Για πάμε σιγά σιγά... Έχουμε Μουντιάλ εφέτος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (06-06-18)
Για πρωτη και τελευταια φορα στην ιστορια μου ως BrazΗlias, θα υποστηριξω την Αργεντινη. Ας το παρει για να πεισθουν ολοι επιτελους, πως ο δευτερος καλυτερος παιχτης ολων των εποχων, πισω απο τον Πετρο Πασσαλη ειναι ο Ιγκουαιν.
BrazHlias (07-06-18), flessanto (09-06-18), Red Sting (06-06-18), Red&White-Nick-7 (06-06-18)
Εδώ έχει δίκιο ο Παναής. Βλέπω "Βραζιλία" και μου φαίνεται λάθος.
Κατά τα άλλα, μιας και πιάσαμε Μουντιάλ, να ομολογήσω (σε όσους δεν το ξέρουν) ότι είμαι μεγάλος λάτρης των Γερμανών. Τους υποστηρίζω από μικρός.
Από τις άλλες ομάδες, συμπαθώ τους losers Άγγλους, ενώ φέτος μου φαίνεται συμπαθητική η Βραζιλία.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (07-06-18)
Έχουμε καμιά ιδέα πως είναι περίπου το πρόγραμμα από ώρες και τέτοια; Το main event πότε θα παίζεται δηλαδή.
3, 6 κι 9 το καλό, τύπε!
There is a Dude in town
panahs7 (07-06-18)
Απο το 2002 που το μουντιαλ ειχε γινει στους σχιστοματηδες, εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια με ελαχιστες εξαιρεσεις. Καποια αδιαφορα παιχνιδια στους ομιλους, οπως επισης και το δευτερο ημιχρονο στο 7-1 στο προηγουμενο μουντιαλ, παραδεχομαι πως δεν αντεξα να τα δω.
Ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα σοκ που εχω παθει εκεινο το παιχνιδι.
υ.γ. Παιδια αν σας μπερδευει η ορθογραφια στη λεξη "Βραζιλια", γραψτε την "Η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη χώρα της Λατινικής Αμερικής, στη Νότια Αμερική, που διακρινεται για τους καλους της ποδοσφαιριστες και τον καφε της". Θα δειξετε πως εχετε και γνωσεις. Μπορει να σας κατσει και γκομενα αν πειτε κατι τετοιο.
kwtsios (14-06-18)
geovas77 (13-06-18)
panahs7 (07-06-18)
Nομιζω Σαββατοκυριακο.
Μουνδιάλε Μεξικό 86... χυσόγαλο μικρό παιδί... ξενύχτι...
There is a Dude in town
kwtsios (14-06-18)
του 86 ηταν το καλυτερο μουντιαλ ever.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγώ θα πω πως δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος από τα μουντιάλ που έχω δει. Μάλλον το 98 ψηφίζω και εγώ.
Έχω και μια ερώτηση- Γκάλοπ
Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος αποκλεισμός ομάδας Σοκ. Ποιο πιθανές θεωρώ Ισπανία Γαλλία Αργεντινή. Ποια από τις τρεις πιστεύετε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες;
Εγώ θα έλεγα Αργεντινή λόγω ροστερ και προβλημάτων αλλά μαλλον δύσκολο λόγω μεσι.
Εσείς τι λέτε;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του 98 ήταν καλό το Μουντιάλ,αλλά ο τελικός ήταν σούπα,ένας Θεός ξέρει τι παίχτηκε με τον Ροναλντο.
Του 86 είναι το αγαπημένο μου κυρίως λόγω ότι ήταν και το πρώτο που παρακολούθησα ολόκληρο.
Εύχομαι το φετινό να το πάρει η Αργεντινή,δεν αξίζει στον Μέσι να χει αυτό το σύννεφο πάνω απ το κεφάλι του.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για μενα, εχοντας διαβασει λιγο την "ιστορια των μουντιαλ", δεν ειναι εκλπηξη ο αποκλεισμος των Ολλανδια, Αργεντινη και Αγγλια σε οποιαδηποτε φαση της διοργανωσης. Μιαλμε για τρεις ομαδες που σχεδον παντα εχουν απο τα καλυτερα ροστερ και με καποιο τροπο παντα καταφερνουν να απογοητευσουν.
Αποκλεισμος "ΣΟΚ" λογικα εννοεις να αποκλειστει καποιος απο αυτους απο μια "μικροτερη" ομαδα. Οπως σου ειπα πριν, αν αποκλειστει η αργεντινη δεν θα το θεωρησω σοκ, επισης η ισπανια στο προηγουμενο μουντιαλ πηγε απατη και δεν ειναι η υπερδυναμη που ηταν, παρολο που ειναι απο τα φαβορι.
Αρα μενουν γερμανια, βραζιλια, γαλλια. Αυτες οι τρεις δεν βλεπω τροπο να αποκλειστουν, εκτος αν παιξουν μεταξυ τους.
Bookmarks