Σελίδα 5 από 16 ΠρώτηΠρώτη 12345678915 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 100 από 307

Θέμα: Φανέλα ομάδας 2018-19

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Φανέλα ομάδας 2018-19

Ασπρη με κόκκινη ρίγα για να είναι διαφορετική από τις ερυθρόλευκες ρίγες....ε;!
    There is a Dude in town

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (03-07-18), flessanto (03-07-18)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.390 φορές σε 4.477 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωπ τι έγινε; Άρχισες να ξενερώνεις με adidas? Εσύ γούσταρες.

Oι πρώτες εμφανίσεις που έχει βγάλει η adidas ειναι μια χαρά. Τώρα απ' τις δευτερότριτες λογικό είναι να μην μου αρέσουν κάποιες. Η συγκεκριμένη (αν θα είναι αυτή) δεν με χαλάει πάντως. Η μόνη που δε μου άρεσε καθόλου ήταν η πορτοκαλί.

Επίσης εσύ που δε γουστάρεις ασούμε προτιμούσες τις πυτζάμες της φούμα; Ή ούμπρο ωραίες ήταν ξέρω γω αλλά πριν από 20 χρόνια, κι εμένα μου άρεσε η εμφάνιση lotto με τα κωλόχαρτα diana αλλά έχουμε 2018.

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

flessanto (03-07-18), panahs7 (03-07-18), The Dude (03-07-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Το φετινο το μπλε φανέλι τα σπάει πάντως:..
    There is a Dude in town

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (03-07-18)

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το φετινο το μπλε φανέλι τα σπάει πάντως:..
    Έχει κάτι ρετρό που γαμεί.

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

flessanto (03-07-18), The Dude (03-07-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Είναι γαμώδης σπάστης το φανέλι λέμε...
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.055
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.268 φορές σε 20.588 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης εσύ που δε γουστάρεις ασούμε προτιμούσες τις πυτζάμες της φούμα; Ή ούμπρο ωραίες ήταν ξέρω γω αλλά πριν από 20 χρόνια, κι εμένα μου άρεσε η εμφάνιση lotto με τα κωλόχαρτα diana αλλά έχουμε 2018.
    Κατ' αρχήν η Umbro δεν έχει μείνει 20 χρόνια πίσω. Μια χαρά συνεχίζει να ντύνει ομάδες. Τσέκαρε της Αιντχόφεν σεζόν 15/16:

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Θα σε χάλαγαν ε;; Επίσης εξαγοράστηκε το 2007 από την Nike και το 2012 την ξαναπούλησαν. Προφανώς και της έκανε μεγάλη ζημιά σαν εταιρία αυτό σε θέμα ανταγωνισμού.

Και πάμε στην Adidas. Έχει τρομερή ποιότητα ναι, εμάς τι μας νοιάζει όμως; Είχες δει ποτέ να σκίζονται οι φανέλες της PUMA ή να έχεις πρόβλημα γενικά σε θέμα ποιότητας; Το σχέδιο είχα την εντύπωση ότι σχολιάζουμε, όποιος θέλει ποιοτικά μπλουζάκια για να πηγαίνει να πίνει καφέ υπήρχαν και της Nike στο μπάσκετ. Η Adidas δεν ταιριάζει σε ριγωτές, γνώμη μου. Ούτε καν της Nike δεν μου αρέσουν τα τελευταία χρόνια, για να μη νομίζετε κιόλας ότι βγάζω hate σαν Nike fanboy.

Την PUMA όσο και να την κράζουμε (που όντως μας έφτιαξε μερικά αισχρά σχέδια), μας έδωσε -κατά γενική ομολογία- και δύο απ' τα καλύτερα σχέδια που είχαμε ποτέ, με κορυφαίο αυτό του 12/13:

Οι ομάδες προφανώς και δεν συνεργάζονται βάση γούστου, η PUMA μας είχε κάτσει στο λαιμό λόγω Γλου, μετά τα έσπασαν και τώρα για άλλο λόγο πήγαμε Adidas. Το πως θα είναι το σχέδιο κι αν αρέσει δεν υπάρχει καν στο τραπέζι πλέον δυστυχώς, συν ότι έχει προστεθεί οδηγία για κενά πίσω που χαλάνε όλη τη μαγεία στις ομάδες με ρίγα. Με λίγα λόγια δεν έχω μείνει εγώ 20 χρόνια πίσω, αλλά ΟΛΟΙ μας, έχουμε μείνει να σχολιάζουμε την ιδανική φανέλα που θα θέλαμε αλλά δεν βλέπουμε και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ.

ΥΓ. Της Adidas αν δεν είχαν το άσπρο πίσω κι αν γινόταν καλύτερη κατανομή χρωμάτων, να μην είμαστε την μία χρονιά γαλατάδες, την άλλη Μπάγερν, θα ήταν τέλειες. Σαν σύνολο πολύ ωραίο, σαν ριγωτή, καθόλου.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Η φανελα της αιτχοφεν απο την ουμπρο μια χαρα μου φαινεται. Οπως και αυτες της αντιντας, της νικε και της πουμα.

Προσπαθω εδω και τοσα χρονια που κανετε αυτες τις συζητησεις, να καταλαβω ποια ειναι η τοσο τρομερη διαφορα αναμεσα στις φανελες και δεν το αντιλαμβανομαι. Τι στον φουτσο, τυφλος ειμαι;

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-07-18)

Thanks
    20.055
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η φανελα της αιτχοφεν απο την ουμπρο μια χαρα μου φαινεται. Οπως και αυτες της αντιντας, της νικε και της πουμα.

Προσπαθω εδω και τοσα χρονια που κανετε αυτες τις συζητησεις, να καταλαβω ποια ειναι η τοσο τρομερη διαφορα αναμεσα στις φανελες και δεν το αντιλαμβανομαι. Τι στον φουτσο, τυφλος ειμαι;
    Έχουν διαφορά στην ποιότητα, Adidas και Nike δεν συγκρίνονται με τους υπόλοιπους. Αλλά όπως είπα αυτό δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί, μια χαρά ήταν και της PUMA παρόλο που δεν είχαν την κορυφαία ποιότητα. Υπάρχουν και διάφορες τεχνολογίες που εφαρμόζονται όσον αφορά το νερό, την "αεροδυναμική" και τέτοιες μαλακίες που στην πράξη δεν νομίζω να κάνουν και την τεράστια διαφορά. Αν μπούμε σε τέτοιες κουβέντες καήκαμε. Τους περισσότερους που ακούω πάντως, αναφέρονται γενικά στον ρουχισμό, δεν τους άρεσαν της PUMA για να πάνε για καφέ, ενώ της Adidas είναι πιο μουράτες και προσθέτουν κύρος. Για την φανέλα καθαυτή στα @@ τους, απλά για να διαφωνούν.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-07-18)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.410
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.223 φορές σε 11.960 μηνύματα
    Ignore User

Αν θέλετε να καταλάβετε διαφορά πηγαίνετε ή να τρέξετε ή να παίξετε καμια μπάλα ή κανένα γυμναστήριο ξερω γω οχι για καφέ. Εγώ την καταλαβαίνω κυρίως στο αν βαραίνει ή αν φεύγει ο ιδρώτας. Αν και νομίζω τα τελευταία χρόνια έχουν στρώσει οι εμφανίσεις γενικά σε ποιότητα τεχνολογίες κλπ. Βέβαια να πω την αλήθεια μία Nike εμφάνιση της Πόρτο που έχω κάπου από το 2005 ήταν αρκετά ανώτερη από τις δικές μας του 2010-2015.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Paneas (04-07-18)

Thanks
    20.055
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θέλετε να καταλάβετε διαφορά πηγαίνετε ή να τρέξετε ή να παίξετε καμια μπάλα ή κανένα γυμναστήριο ξερω γω οχι για καφέ. Εγώ την καταλαβαίνω κυρίως στο αν βαραίνει ή αν φεύγει ο ιδρώτας. Αν και νομίζω τα τελευταία χρόνια έχουν στρώσει οι εμφανίσεις γενικά σε ποιότητα τεχνολογίες κλπ. Βέβαια να πω την αλήθεια μία Nike εμφάνιση της Πόρτο που έχω κάπου από το 2005 ήταν αρκετά ανώτερη από τις δικές μας του 2010-2015.
    Παίρνω τη φανέλα από το 2004 που φτιάχτηκε το Καραϊσκάκης. Εκείνης της χρονιάς μάλιστα έχω μία απ' τις 33 χιλιάδες συλλεκτικές που είχαν βγει. Έχω τρέλα με λίγα λόγια. Τις έχω δοκιμάσει όλες, μαζί με σορτσάκια, κάλτσες και ότι άλλο θες. Μέχρι και μπλουζάκια πόλο έχω (όχι το άθλημα που είναι water polo και το λένε όλοι λάθος ). Διαφορά δεν έχω καταλάβει πάντως.

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.410
    Ignore User

Παίρνω τη φανέλα από το 2004 που φτιάχτηκε το Καραϊσκάκης. Εκείνης της χρονιάς μάλιστα έχω μία απ' τις 33 χιλιάδες συλλεκτικές που είχαν βγει. Έχω τρέλα με λίγα λόγια. Τις έχω δοκιμάσει όλες, μαζί με σορτσάκια, κάλτσες και ότι άλλο θες. Μέχρι και μπλουζάκια πόλο έχω (όχι το άθλημα που είναι water polo και το λένε όλοι λάθος ). Διαφορά δεν έχω καταλάβει πάντως.

Τι να σου πω μπορεί να φταίω εγώ που ιδρώνω με το που σκύψω να δέσω τα κορδόνια.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-07-18)

Thanks
    20.055
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να σου πω μπορεί να φταίω εγώ που ιδρώνω με το που σκύψω να δέσω τα κορδόνια.
    Άντε και σου λέω ότι συμφωνώ. Το είπα και πιο πάνω ότι εφαρμόζονται διάφορες τεχνολογίες για την απορρόφηση κτλ κτλ. Πιστεύεις ότι σε επαγγελματίες αθλητές κάνει κάποια διαφορά στην πράξη που να είναι άξια αναφοράς; Αν ήταν έτσι θα διάλεγαν με βάση την ποιότητα και όχι όποιος τους σκάσει περισσότερα εκατομμύρια. Πάρε ως μεγάλο παράδειγμα την Λίβερπουλ ή τον Στίβο που κυριαρχεί η PUMA.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-07-18)

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.410
    Ignore User

Άντε και σου λέω ότι συμφωνώ. Το είπα και πιο πάνω ότι εφαρμόζονται διάφορες τεχνολογίες για την απορρόφηση κτλ κτλ. Πιστεύεις ότι σε επαγγελματίες αθλητές κάνει κάποια διαφορά στην πράξη που να είναι άξια αναφοράς; Αν ήταν έτσι θα διάλεγαν με βάση την ποιότητα και όχι όποιος τους σκάσει περισσότερα εκατομμύρια. Πάρε ως μεγάλο παράδειγμα την Λίβερπουλ.
    Όχι βρε εννοείται και κατα 90+% είναι μάρκετινγκ τα μισά από αυτά. Δε νομίζω υπάρχει διαφορά να καθορίσει απόδοση παπαριές. Νομίζω ακόμα και αυτό που λέω εγώ ποιότητα κλπ είναι θέμα γουστου της αίσθησης που σου αφήνει ένα ρούχο που φοράς. Νομίζω στο παρελθόν, υπήρχαν μεγαλύτερες διαφορές όμως ανάμεσα στις εμφανίσεις τοπ εταιριών και των υπόλοιπων.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (04-07-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Ε ρε καπέλι που θέλετε όλοι σας...
    There is a Dude in town

25. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-07-18), flessanto (04-07-18), giovanni#10 (04-07-18), panahs7 (04-07-18), Paneas (04-07-18)

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Κατ' αρχήν η Umbro δεν έχει μείνει 20 χρόνια πίσω. Μια χαρά συνεχίζει να ντύνει ομάδες. Τσέκαρε της Αιντχόφεν σεζόν 15/16:

Θα σε χάλαγαν ε;; Επίσης εξαγοράστηκε το 2007 από την Nike και το 2012 την ξαναπούλησαν. Προφανώς και της έκανε μεγάλη ζημιά σαν εταιρία αυτό σε θέμα ανταγωνισμού.

Και πάμε στην Adidas. Έχει τρομερή ποιότητα ναι, εμάς τι μας νοιάζει όμως; Είχες δει ποτέ να σκίζονται οι φανέλες της PUMA ή να έχεις πρόβλημα γενικά σε θέμα ποιότητας; Το σχέδιο είχα την εντύπωση ότι σχολιάζουμε, όποιος θέλει ποιοτικά μπλουζάκια για να πηγαίνει να πίνει καφέ υπήρχαν και της Nike στο μπάσκετ. Η Adidas δεν ταιριάζει σε ριγωτές, γνώμη μου. Ούτε καν της Nike δεν μου αρέσουν τα τελευταία χρόνια, για να μη νομίζετε κιόλας ότι βγάζω hate σαν Nike fanboy.

Την PUMA όσο και να την κράζουμε (που όντως μας έφτιαξε μερικά αισχρά σχέδια), μας έδωσε -κατά γενική ομολογία- και δύο απ' τα καλύτερα σχέδια που είχαμε ποτέ, με κορυφαίο αυτό του 12/13:

Οι ομάδες προφανώς και δεν συνεργάζονται βάση γούστου, η PUMA μας είχε κάτσει στο λαιμό λόγω Γλου, μετά τα έσπασαν και τώρα για άλλο λόγο πήγαμε Adidas. Το πως θα είναι το σχέδιο κι αν αρέσει δεν υπάρχει καν στο τραπέζι πλέον δυστυχώς, συν ότι έχει προστεθεί οδηγία για κενά πίσω που χαλάνε όλη τη μαγεία στις ομάδες με ρίγα. Με λίγα λόγια δεν έχω μείνει εγώ 20 χρόνια πίσω, αλλά ΟΛΟΙ μας, έχουμε μείνει να σχολιάζουμε την ιδανική φανέλα που θα θέλαμε αλλά δεν βλέπουμε και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ.

ΥΓ. Της Adidas αν δεν είχαν το άσπρο πίσω κι αν γινόταν καλύτερη κατανομή χρωμάτων, να μην είμαστε την μία χρονιά γαλατάδες, την άλλη Μπάγερν, θα ήταν τέλειες. Σαν σύνολο πολύ ωραίο, σαν ριγωτή, καθόλου.
    Πάμε ένα ένα παρακολούθα.
    1) Ποτέ δεν είπα ότι η Umbro έχει μείνει 20 χρόνια πίσω. Η (γαμιστερή) φανέλα που μας είχε φτιάξει ήταν πριν από 20 χρόνια (άντε 14 αλλά μ' αρέσει να υπερβάλλω και λίγο). Εννοώντας ποιός ξέρει τί φανέλα μπορεί να μας έφτιαχνε τώρα... Το ότι είναι ωραίες της Αιντχόφεν δεν σημαίνει τίποτα. Και τη χρονιά που το γυρίσαμε σε Adidas συγκρίναμε με ριγωτές άλλων ομάδων με την ίδια εταιρία και τελικά η δικιά μας δεν είχε καμία σχέση.

2)Αν με νοιάζει η ποιότητα; Με δουλεύεις; Θα πάω να σκάσω τα τρελά λεφτά που κάνει η φανέλα στη μπουτίκ και δε με ενδιαφέρει η ποιότητα; Έχω Adidas ερυθρόλευκη ριγωτή της Bayern και μετά από 7-8 χρόνια είναι σαν καινούρια, και όχι δεν την φοράω για να πάω για καφέ. Παίζουμε και κανα 5χ5. Η αντίστοιχη του Ολυμπιακού της Puma έχει γίνει σαν σκατά πατημένα αν θες θα σου στείλω και φωτογραφία να γελάσεις. Επίσης πέρα απ΄το θέμα αντοχής υπάρχει και η ποιότητα κατασκευής, το σχέδια δεν είναι μόνο που θα μπουν οι ρίγες. Δηλαδή της Adidas κάθεται πάνω σου πολύ πιο άνετα.

3) Η Puma έφτιαξε ομολογουμένως ένα απ'τα πιο ωραία σχέδια, αυτό που παραθέτεις, (το δεύτερο ποιό εννοείς;) αλλα έφτιαξε και το χειρότερο κατά την άποψη μου, αυτό τον εμετό

Ποιά ιδανική φανέλα, ακόμη και αυτήν της φούμα που λέμε τώρα ότι είναι ωραία όταν είχε βγει θυμάμαι οι μισοί εδώ μέσα σπάζονταν που έχει 5 εκατοστά απόσταση η μία ρίγα από την άλλη και όχι 4 ξέρω γω. Περίμενε εσύ οι γαύροι να ευχαριστηθούν με κάτι.

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-07-18), panahs7 (04-07-18)

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Τώρα είδα τη συνέχεια της συζήτησης. Ρε Παναχς εμείς που δεν γυμνάζουμε μόνο την κάτω γνάθο και δεν φοράμε το μπλουζικό μόνο στην καφετέρια θα την βάλουμε και μια- δυο - τρεις- τεσσερις φορές στο πλυντήριο. Αν είναι στην πέμπτη φορά τα μούτρα του εφήβου να γίνουν σαν στη δικιά μου που τώρα ο έφηβος είναι κάτι μεταξύ Μάμρα του Παντοτινού και Ζωζως Σαπουντζάκη προτιμώ να μου πιάσει τον κώλο η Adidas που βγαίνει αλώβητη από πλυντήρια και στεγνωτήρια και λοιπές ταλαιπώργιες.

29. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-07-18), panahs7 (04-07-18), Rena (04-07-18)

Thanks
    20.055
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα είδα τη συνέχεια της συζήτησης. Ρε Παναχς εμείς που δεν γυμνάζουμε μόνο την κάτω γνάθο και δεν φοράμε το μπλουζικό μόνο στην καφετέρια θα την βάλουμε και μια- δυο - τρεις- τεσσερις φορές στο πλυντήριο. Αν είναι στην πέμπτη φορά τα μούτρα του εφήβου να γίνουν σαν στη δικιά μου που τώρα ο έφηβος είναι κάτι μεταξύ Μάμρα του Παντοτινού και Ζωζως Σαπουντζάκη προτιμώ να μου πιάσει τον κώλο η Adidas που βγαίνει αλώβητη από πλυντήρια και στεγνωτήρια και λοιπές ταλαιπώργιες.
    Για την ομάδα μιλάμε όμως, όχι για την δική σου ένδυση.

Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα είναι υποκειμενικά οπότε δεν έχει νόημα. Για ποιότητα τα είπα κι εγώ, αν και από προσωπική εμπειρία δεν είδα μεγάλες διαφορές.

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-07-18)

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

Μακριά από Καπέλι (άκου Καπέλι ρε μαλάκα χαχαχα) και όλα καλά θα πάνε.

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-07-18)

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.539
    Ignore User

ο κύριος που το βρήκε κερδίζει ένα μαντολάτο