Την σιχαίνομαι την αντίντας.
Ας βάλουμε καλύτερα Αντίμπας σαν αυτές που πουλούσαν στα παζάρια στα 90ς ή έστω καπέλι σα της αεκ.
Αμπίμπας (abibas), η εταιρία με τις 4 ρίγες
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (24-06-18)
Ωραίες εποχές,τώρα μας έχει φάει η λεζάντα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
estai (10-06-18), Red&White-Nick-7 (10-06-18)
Τί έγινε ρε με το φανέλι; Θα βγει φέτο ή θα φοράμε ο,τι βρούμε πρόχειρο;
There is a Dude in town
flessanto (24-06-18)
Νομιζω γυρω στις 25 ειχαν πει θα παρουσιαστει.
Που είναι ο Παναής;;;;
Ρε συ θα έχει σοβαρό kit creator το fifa 19 και θα βάλουμε nike στο Θρύλο στο champions league!!!![]()
Καθίστε καλά μη μας φέρουν κι εμάς κανα ΚΑΠΕΛΙ και δεν έχω καμία όρεξη, μια χαρά είναι οι adidas ωραιότατες. Έχει πολύ κόκκινο ο ένας, έχει λίγο άσπρο ο άλλος. Ο Ευταξίας, ο Μάρκελος Νύχτας και ο Κοτέντος να πούμε...
The Dude (20-06-18)
Άσε ρε να γίνει παιχνίδι και εδώ να έχουμε να λέμε καμιά μαλακία όλο το καλοκαίρι.
Πώς θα τη βγάλουμε;
Αφού θα είναι του Ολυμπιακού θα γαμάει. (Εγώ πάντα είμαι πιο πορωμένος γαύρος τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι να δω την ομάδα το φθινόπωρο να [τ]ρολλάρει).
Red&White-Nick-7 (20-06-18)
flessanto (24-06-18), giovanni#10 (20-06-18)
Τώρα, δε ξέρω αν είναι ευσεβής πόθος, ή αυθαίρετος αυτοσχεδιασμός...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (23-06-18)
Δεν είναι κακή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι, θα φοράνε φανέλα σε περίοδο κρίσης;;; Με τις πυτζαμούλες που θα τους αγοράζει η μαμά τους και πολύ τους είναι.
Ολες οι ριγωτες φανελες του Ολυμπιακου καπως ετσι ειναι. Εκτος απο 2-3 χρονιες που οντως εκαναν κατι "περιεργα", ολες τις αλλες η μονη σοβαρη διαφορα ειναι το αν θα εχει τρεις ή πεντε ριγες μπροστα.
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα. Το ενα ειναι το κενο στο πισω μερος για τον αριθμο (κανονισμος της ουεφα), το αλλο ηταν το κενο μπροστα για τον χορηγο που το εχουν σταματησει νομιζω.
flessanto (24-06-18)
Ριγα στο μανικι ρε... Πολυ ασπρο!
Α, και κοκκινο σορτσακι!![]()
Bookmarks