Κροιφ
Καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;
Κροιφ
1 ροναλντινιο.
2 μεσι
3 Πελέ
4 Παχατουρίδης
5 Ζιντάν
Ο Μέσι από αυτούς που έχω δει. Δε θα ξαναδώ, υποθέτω ποτέ, παίκτη να μπορεί να περάσει μια ολόκληρη ομάδα μόνος του.
Δεύτερος ο Ρονάλντο φαινόμενο. Από μικρός προσπαθούσα να κάνω τις τρίπλες του.
Από κει και πέρα Τσάβι αν και δε τον πήγαινα στις αρχές της καριέρας του, Ινιέστα, Ρονάλντο Κ, Ζιντάν.
Σε βιντεάκια από αυτά που έχω δει-Πελέ, Κρόιφ και Κέμπες.
BrazHlias (02-06-18)
Αν και δεν πολυαναφερεται συχνα πυκνα σε τετοιες συζητησεις, κατ εμε στους κορυφαιους ανηκει και ο Κηγκαν. Επιπεδο Κροιφ οριακα.
Οι δύο μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μου καψουρες ο Μαραντόνα και ο Ροναλντο πριν σακατευτει.
Αυτούς θεωρώ και καλύτερους.
Λίγο πιο πίσω Ζιντάν Μέσι και μαϊμού Ροναλντο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πελέ
Μέσι
Μαραντόνα
Κρόιφ
Λεονίντας
There is a Dude in town
BrazHlias (02-06-18)
Μαραντόνα (με τεράστια διαφορά)
Πελε
Ροναλντο
Μεσι
Χατζηπαναγης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
- Μαραντόνα
- Μέσι
- Πελέ
- Πλατινί
- Βαν Μπάστεν
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ωραίο θέμα! Νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κρίνει μόνο με βάση όσους έχει δει να παίζουν, καθώς να βιντεάκια δεν μπορείς να κρίνεις. Η δικιά μου λίστα για αυτούς που έχω δει είναι:
Μέσι
Ζιντάν
Ρονάλντο
Τσάβι
Πίρλο
Τον Ροναλντίνιο και τον Ρονάλντο-φαινόμενο, δεν τους βάζω στη λίστα μου, γιατί ο καθένας για τους λόγους του απέτυχε στο να έχει διάρκεια και να κάνει την καριέρα που θα μπορούσε.
Επίσης, πολύ ψηλά σε εκτίμηση έχω τους Γκιγκς, Σκόουλς, Μαρσέλο, Ινιέστα. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κανέναν.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (03-06-18)
Σε κάτι τέτοια, απαντάω "Κώστας Μήτρογλου", καθώς, μία απάντηση, είναι δύσκολο να σταθεί...
Σε γενικές γραμμές, με τους παίκτες, είμαι σαν τη νυμφομανή και μπορώ να αραδιάσω καμία 30ρια από όσους έχω δει, καθώς, για τον καθέναν έχω τουλάχιστον ένα λόγο να τον συμπεριλάβω και να τον συγκρίνω με κάποιον σαν τον Μέσσι, πχ, που είχε πιο στρωτή καριέρα σε ομάδα που πρωταγωνιστούσε...
Για παράδειγμα, θα μπορούσα να αναφέρω, Ρομάριο, Μπέρχκαμπ, Μπάτζιο, Τζέραρντ, Τόττι, Ματέους, Χάτζι, Ρεδόντο, Μπατιστούτα που δεν έχουν αναφερθεί παραπάνω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
1.Μεσσι
2.Κρ Ροναλντο
3.Τσαβι
4.Μπουφον
5.Ινιεστα
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Mέσι
Μην τα βάζετε με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
Ο Μαραντονα, μετά από αυτόν πάλι αυτός και ξανά και ξανά και....ξανά και μετά όλοι οι άλλοι.
sk12072 (14-06-18)
Γιατί έχετε βάλει ολοι πέντε;
Εγώ θα πω τρεις+ 3
Μέσοι : (οι πιο ολοκληρωμένοι παίκτες που έχω δει)
Ζινταν
Ζεεντορφ
Ινιεστα
Επιθετικοί: (οι πιο ολοκληρωμένοι επιθετικοί που έχω δει)
Ντρογκμπα
Φενομενο
Ζιοβανι
Και δεν τρολλαρω.
Τον Κριστιανο τον βάζω κάπου ανάμεσα. Τους υπόλοιπους απλά δεν τους βλέπω.
Αμυντικοί και τερματοφυλακες που έχω πολύ ψηλά υπάρχουν αλλά... Δεν συγκρίνονται
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέσσι. Αν και τον έχουμε δει να μην αποδίδει σε κάποια κρίσιμα ματς, κανείς δεν είναι στο επίπεδό του.
Σε σταθερότητα υψηλής απόδοσης μάλλον οι Πελέ, Μέσι και Ζιντάν.
Σε ποδοσφαιρική "αλητεία" και θράσος μάλλον οι Μπεστ και Μαραντόνα.
Σε ποδοσφαιρική ευφυΐα στο υψηλότατο επίπεδο ο Κρόιφ με τον Ινίεστα πιθανόν.
flessanto (14-06-18)
Bookmarks