Περυσι εκανε το ψευτοεννιαρι παντως.
Περυσι εκανε το ψευτοεννιαρι παντως.
Δεν ειναι κατι περισσοτερο απο παιχτης παγκου. Τον συμπαθω καργα, αλλα μεχρι εκει ειναι, αν θελουμε να μιλαμε για καλο Ολυμπιακο.
Βεβαια με τις κινησεις που εχουν γινει στα εξτρεμ, τελικα ισως ειναι χρησιμος και για κατι παραπανω.
Υπαρχει ο Ποντενσε που ειναι ποιοτικος, αλλα απο την αλλη μερια οι Μασουρας, Ραζντελοβιτς ειναι μετριοι. Ο Σουντανι δεν κανει για εξτρεμ, ο Αστεριξ παιζει δεκαρι και ο Λοβερα ειναι εντελως ανετοιμος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φτάνει να γυρίσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι - το γνωστό σουξέ...
Οταν μπήκε, πώς φάνηκε η διαφορά ανάμεσα σε εναν άνθρωπο -παίκτη και σε ένα γίδι τύπου Γκερέρο ή Λοβέρα. Σιδερένιος και μακάρι να ξεκινάει βασικός.
Έδειξε έτοιμος
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Rena για τον Λοβέρα δεν έχεις δίκιο,απόψε ήταν πολύ καλός...σε αντίθεση φυσικά με το ταγάρι τον Γκερέρο
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα πάρα πολύ ωραίο βίντεο για το comebackτου Λαζάρου με ωραίες συνεντεύξεις και από τον ίδιο αλλά και το ιατρικό τιμ που μας εξιστορούν λίγο πολύ για το τι δουλειά χρειάζεται να γίνει για να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής μετά από ένα τέτοιο τραυματισμό...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαίνεται σε καλή κατάσταση ο Λάζαρος. Θα χρειαστεί και αυτός γιατί από το Μασούρα...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (17-01-20)
Πεθαμενος εντελως. Παλι τραυματιστηκε!
Κριμα, αλλα δεν ειναι και απαραιτητος στην ομαδα. Σκεφτομουν πριν, οτι αυτη ειναι η διαφορα του Ολυμπιακου με τους υπολοιπους. Ειχε την πολυτελεια να δωσει, ουσιαστικα για επικοινωνιακους λογους, 500 χιλιαρικα σε ενα παικτη που δεν προσφερε τιποτα χωρις να χασει καθολου τη δυναμικη του.
Gtakis (05-06-20)
Εγω θα τον κραταγα στο ροστερ, οχι για αγωνιστικους λογους, αλλα επειδη τον γουσταρω. Αρκει να ζητησει λογικα λεφτα. Ή να εχει ενα χαμηλο συμβολαιο με μπονους για συμμετοχες και γκολ, ωστε να αμειφθεί αν προσφερει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (08-06-20)
Ανάλογα το τι σκέφτεται να κάνει,αν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο καιρό ακόμα,ας πάει πουθενά αλλού,αν σκέφτεται να σταματήσει τον κρατάμε να τελειώσει την καριέρα του τιμητικά και να πάρει και κανα 20λεπτακι σε αδιάφορα ματς.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όπως αυτό την Κυριακή στην Τούμπα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (05-06-20), sabar77 (06-06-20)
κριμα,θα ηθελα να τον δω 1 χρονο ακομα εαν ειναι σε θεση να παιξει εστω σαν αλλαγη ειναι ποιοτικη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είναι το δύσκολο κομμάτι της καριέρας που όλα σου δείχνουν το τέλος και εσύ νομίζεις ότι είναι απλή ατυχία...
chainsaw (31-07-20)
chainsaw (31-07-20)
Κρίμα. Ήταν άτυχος.
Θα ηθελα να μεινει, αλλα επικρατησε η λογικη.
Στα 34 και μετα απο αποχη ουσιαστικα πανω απο ενα χρονο δεν μπορουσε να βοηθησει και η ομαδα στη θεση του εχει παικτες που ειναι ανερχομενοι (Ρατζελοβιτς, Τσουμιτς, Ματεο Γκαρσια;).
Rena (31-07-20)
Bookmarks