flessanto (03-07-18)
flessanto (03-07-18)
flessanto (03-07-18)
flessanto (03-07-18)
Λοιπόν ακούστε τώρα τι είπε στο Sport24 ο Αμπατζής (δεν ξέρω με ποιας ομάδας το ρεπορτάζ ασχολείται), αλλά το είπε υπεύθυνα, δημόσια και άφησε να εννοηθεί ότι αυτό ισχύει. Η Κούλα δεν κυνηγάει τον Ολυμπιακό άμεσα, αλλά τον ίδιο τον παίκτη στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Το θέμα για τις οικονομικές διαφορές προκύπτει μάλλον βάση προσύμφωνου το οποίο μπορεί να το παρουσιάσει σε δικαστική αντιπαράθεση προσωπικά με τον παίκτη, σε αντίθεση με ένα συμβόλαιο απέναντι σε άλλη ΠΑΕ.
Το ζουμί της υπόθεσης ποιο είναι όμως; Υπάρχει και συμβόλαιο που θα είχε ισχύ από 1/7/18 αλλά δεν μπορούν να το παρουσιάσουν και γι' αυτό δεν το έκαναν και πριν 1 μήνα που απειλούσαν. Μάλιστα ο Ολυμπιακός επεδίωξε να πάει δικαστικά για να το παρουσιάσουν και ο λόγος είναι ότι έχει την υπογραφή του Δέδε, ο οποίος είναι πρώην γενικός διευθυντής και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά εδώ και 2 χρόνια είναι αυτός που κάνει τα κουμάντα στην ΕΠΟ με βιτρίνα τον Γραμμένο.
Με ένα google search, καθώς δεν τον ήξερα βρήκα αυτό: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει να έχει υπογράψει ένας διοικητικός παράγοντας της ΕΠΟ ένα συμβόλαιο για μια ΠΑΕ στην οποία δεν ανήκει εδώ και 2 χρόνια;;; Για τι σκάνδαλο μιλάμε; Φυσικά αυτό το συμβόλαιο δεν πρόκειται να δει ποτέ το φως της μέρας, ο Λυσσάνδρου που είναι δικηγόρος και αντιπρόεδρος της Κούλας έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και ξέρει πολύ καλά τι να κάνει. Σε προσωπική αντιπαράθεση απ' την άλλη μπορούν άνετα να καθυστερήσουν τον παίκτη μέχρι και 6 μήνες, να τσιμπήσουν μέσω αυτού και κάποια λεφτά κι όλα αυτά χρησιμοποιώντας -λογικά- κάποιο προσύμφωνο που βλακωδώς θα είχε υπογράψει ο Λάζαρος.
Τα λένε πολλοί αυτά εδώ και καιρό.
Πρώτα, το είχα ακούσει από τον Μίχο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (03-07-18)
O Μίχος είναι η Λαμπίρη της αθλητικογραφίας.
flessanto (03-07-18), thelastbaron (03-07-18)
Για βάλε φώτο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
[...] Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή, είναι ότι ο Λάζαρος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-18 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο, αν έμενε ένα χρόνο ακόμα, με την εκπλήρωση της οψιόν.
Σώπα, και δεν είχε πάρει κανείς μυρωδιά; Εγώ γιατί θυμάμαι ότι είχε υπογράψει σαν ελεύθερος;
Έχω αρχίσει και φοβάμαι κανένα σοβαρό φιάσκο. Μανθάτη βλέπω βασικό από δεξιά.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πίπες της κυρα Μαρίας. Καλές, τσιμπουκωτές πίπες. Της κυρας Μαρίας. Πίπες.
There is a Dude in town
BrazHlias (03-07-18), Red&White-Nick-7 (03-07-18)
ΑΕΚ κατά Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου
Τη δική της κίνηση έκανε σήμερα η ΑΕΚ, καταθέτοντας (διπλή επί της ουσίας) προσφυγή, τόσο κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όσο και κατά του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έγγραφη νομική "αντεπίθεση" 16 σελίδων, σύμφωνα με την οποία η πλευρά της ΑΕΚ επικαλείται το ότι ο Λάζαρος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Ένωση για την περίοδο 2018-19.
Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή, είναι ότι ο Λάζαρος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-18 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο, αν έμενε ένα χρόνο ακόμα, με την εκπλήρωση της οψιόν. Η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο και στην προσφυγή εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.
Μιλάμε για τρελό μαγείρεμα τα γυφτάκια. Μακάρι να μπλεχτεί και η ΠΑΕ και να τους κυνηγήσει να μας δείξουν το περιβόητο συμβόλαιο και ποιανού υπογραφή έχει.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Για να τελειώνουμε με τις παπαριές... οψιον και μαλακισιόν ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αν δεν υπογράψει ο παικτάκιος. Υπήρχε ιδιωτικό συμφωνητικό. Κοινώς, αρκίιιιιδια.... δεν υφίσταται. Πρέπει να υπογράψει ο παικτάκιος το ΚΟΝΤΡΑΤΟ. Δεν έγινε; Γεια χαραντάν... απλά πράματα.
There is a Dude in town
Paneas (03-07-18)
Bookmarks