Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εννοείς? Σου έχει κάνει κάτι ο Λάζαρος και θέλεις να τον ξεφορτωθείς?![]()
Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εννοείς? Σου έχει κάνει κάτι ο Λάζαρος και θέλεις να τον ξεφορτωθείς?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (31-05-18)
Τι γίνεται με αυτόν τελικά;
Έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις; Γιατί σε κάτι Video από το Pre-Season δεν τον βλέπω.
Ή περιμένουν να τελειώσει οριστικά το θέμα με την μεταγραφή;
Pireotis7 (19-06-18)
vasilis-thrylos7 (19-06-18)
Νομίζω είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει φέρει ο Μαρινάκης. Θυμάστε κανέναν άλλο να είχε 17 γράμματα;
Α χα, καλοοοο εεεεε;;;
The Dude (20-06-18)
Βραζηλία τι άλλο κάνει η αναίδειά σου;;; Προίκα έχει;;; Ύψος, χρώμα μαλλιών;;
Σηκώνει μπάρα;
There is a Dude in town
Ελα ρε παιδια, ελεος πια με αυτο το δηθεν αστειο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το συνεχιζετε.
Ασχολειται με το κανοε καγιακ, το μπριτζ και τη συλλογη γραμματοσημων. Προικα εχει την τιμη της, ειναι ασπηλη(δεν μενει σε σπηλια δηλαδη) κι αμολυντη. 1,63, καστανα.
Σηκωνει μπαρα, μερικες φορες την ανεβαινει κιολλας.
Τα γλείφει τα γραμματόσημα, τύπε; Αυτό μόνο δώσε μου ως εικόνα...
There is a Dude in town
αντε να ενσωματωθει και τυπικα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kαι αναρωτιόμουν τι είναι αυτό κάθε φορά που μπαίνουμε στο φορουμ. Βρέχει, μας φτύνουν; Κάτι πολύ χειρότερο τελικά. Εγώ νόμιζα οτι έμενα κοροιδέυαμε. Είχα γράψει ενα ηλίθιο αστείο τότε στο θεμα του εμενικε και νομιζα οτι το τράβηξε ο estai και το έβαλε παντού για να δείξει πόσο άκυρο είναι πραγματικά (στα πλαίσια του τρολαρουμε ο ενας τον αλλο).
ΥΓ: Μπορεί να είναι ηλίθιο το αστείο μου αλλα δεν ειναι δηθενΟ,τι μπορεί κάνει.
Paneas (21-06-18)
flessanto (03-07-18)
flessanto (03-07-18)
Bookmarks