differance (16-05-18), drizzt (15-05-18), Faithful (15-05-18), thelastbaron (15-05-18)
Γατουλη πονας και φταιει ο Πειραιας!
Καλοριζικος ο παιχτης
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (17-05-18)
Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος που θα έχει φορέσει τη φανέλα και των 4 μεγάλων ομάδων.
Eddiedimitris (15-05-18), flessanto (15-05-18), vasilis-thrylos7 (15-05-18), voskos_7 (16-05-18)
Αυτό το πράγμα πως καθιερώθηκε;
Από πότε η Λάρισα +1 έγινε μέλος των 4 μεγαλύτερων;
Για τον Λάζαρο τώρα, σύμφωνα με ειδικούς η ΑΕΚ δεν έχει ούτε μια στο εκατομμύριο ελπίδα να κερδίσει την υπόθεση.
Παραθέτω από Sportsdog
Πάντως, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη στο οτιδήποτε κι αν παρουσιάσει για τον Λάζαρο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τις νομικές προεκτάσεις του ζητήματος.
Ακόμα και αν ισχύει αυτό που λένε στον Δικέφαλο, πώς υπέγραψε δηλαδή το +1 στο αρχικό του συμβόλαιο, αυτό για να ενεργοποιηθεί, θα πρέπει ο παίκτης να υπογράψει και το λεγόμενο, δελτίο μεταβολών.
Κάτι που δεν έχει πράξει στην ΑΕΚ, αντιθέτως το έχει υπογεγραμμένο στον Ολυμπιακό, οπότε αν ανοίξουν εκ νέου από την ΕΠΟ τα συγκεκριμένα δελτία για την επόμενη σεζόν, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα το καταθέσουν, με υπογραφή του παίκτη, μαζί με το συμβόλαιό του.
Εντάξει βρε σιγα τα αυγά εδώ και μέρες είπαν οι κουλες σιγα τον παικτη, προδοτης, κακος χαρακτήρας και γενικά μέτριος.
[youtube]WU1sLKeZV5M[/youtube]
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τον ανακοινωσαν κιολλας; Μωρε μπραβο.
Το κακο ειναι πως για ακομη μια φορα θα αρχισουν την κλαψα. Αυτοι ειναι πεπεισμενοι πως ο παιχτης εχει συμβολαιο και τον πηραμε παρατυπα.
Εγω τον ηθελα τον παιχτη, αλλα αν δεν θελουμε να εχουμε τα φετινα δεν πρεπει να λογιζεται ως βασικος. Για πρωτος εναλλακτικος εξτρεμ ειναι καλος, αλλα μεχρις εκει.
Χρειαζομαστε τρεις παιχτες βαρομετρα: Στοπερ, Αμυντικο χαφ και εναν εξτρεμ. Μαζι με αυτους που υπαρχουν στην ομαδα και αν ο προπονητης ειναι καλος ειμαστε ενταξει.
chainsaw (17-05-18), flessanto (28-08-18), panahs7 (15-05-18), vasilis-thrylos7 (15-05-18)
Εγώ θα τους έκανα 2 σε κάθε θέση κυρ Βαγγέλη, για να το κάψουμε απόψε. 3 παίκτες μόνο τους βλέπω λίγους. Επίσης αν κάνουν τη μαλακία και διώξουν τον Προτό, άντε βρες τέρμα ανάλογο μετά πάλι, μια τρύπα στο νερό.
Ωραία κάντο "των 4 πρώτων ομάδων".
Γενικα ειμαι τις νοοτροπιας να γινονται οσο λιγοτερες και πιο μετρημενες αλλαγες ειναι δυνατον. Εφοσον υπαρχουν οι: Σισε, Ενχελς, Ρισβανης, Νικολαου, αν ερθει ενας πολυ καλος ειμαστε ενταξει. Το αυτο και για τις αλλες δυο θεσεις.
Αριθμητικα ναι, πρεπει να ερθουν και καποιοι ακομα παιχτες, αρκει ομως να ειναι απλα αξιοπρεπεις.
Για τον προτο συμφωνω. Ειναι ιδανικη λυση πισω απο τον γιαννιωτη και αν ο δευτερος αποδειχθει "λιγος" βαζεις τον βελγο και εισαι σιγουρος.
υ.γ. Δεν εχει παιξει στον αρη ο λαζαρος.![]()
panahs7 (15-05-18)
Ξεκούραση, καλή προετοιμασία, και του χρόνου θα είναι μεγάλη προσθήκη.
flessanto (28-08-18)
Καλοριζικος...
Μπορει να δουμε καμια εκτέλεση στημένου της προκοπής επίσης.
Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΝΑΗ:
.....
· Κι όπως είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου στο ραδιόφωνο, όταν με πρωτορώτησαν για τον Λάζαρο, πριν ένα περίπου μήνα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει τον Λάζαρο, για να μην τον βρει πάλι μπροστά του, αφού δύο πρωταθλήματα έχει χάσει τα 13 τελευταία χρόνια και τα δύο από ομάδες που έπαιζε ο λάζαρος, τον Παναθηναϊκό το 2010 και την ΑΕΚ φέτος! Κι ο Λάζαρος πρέπει να έρθει στον Ολυμπιακό, γιατί δεν είναι δυνατόν να είναι Ολυμπιακάκιας και να έχει παίξει σε όλες τις άλλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού!»…
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
το +1 δεν μετράει σε κανένα δικαστήριο (μόνο σε μια περίπτωση)
απορώ τι κλάψα θα σκαρφιστούν πάλι
εν τω μεταξύ είχα ακούσει ότι οι δυο πλευρές (αεκ-παιχτης) είχαν συμφωνησει προφορικά και άλλα πράγματα, τα οποία ο κιμπάρης γατούλης τα ξέχασε στην πορεία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ένας ΑΡΔ της Κούλας πάντως το πρωί στο ράδιο είπε ότι όπως είναι το συμβόλαιο δεν στέκει πουθενά και ότι ειπωθεί θα μείνει μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο για τις εντυπώσεις. Φαίνεται κιόλας απ' το εξώδικο που απέστειλε η ΠΑΕ στην Κούλα χθες και σήμερα τον έκλεισε κιόλας.
Πάντως αν είχε κάνει την κοκκαλική μαγκιά ο δικός μας το περασμένο καλοκαίρι και είχε πάρει τον Αραούχο αντί για τους εμενικηδες θα σου λεγα αν θα ειχε παρει πρωταθλημα φέτος ο γατούλης.
flessanto (15-05-18)
flessanto (28-08-18)
Καλοριζικος,πιστεύω με σωστή διαχείριση θα δώσει πράγματα.
Φέτος έκανε την καλύτερη του χρονιά,ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δε περιμενω να κανει ιδια χρονια. Περιμενω να δωσει αξιοπιστες λυσεις ερχομενος απο τον παγκο οπου φετος ειχαμε Σεμπα ξερω γω...
Λογω και της κοντρας με το γατακι πιστευω θα χει κι εξτρα κινητρο
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks