Ομοφυλόφιλοι γάτοι υπάρχουν όμως.
Δεν αναφέρομαι μόνο στον τίγρη αλλά κυριολεκτώ.
Υπάρχουν γκέι σκυλιά. Λέγονται οπαδοί της ζέλας
There is a Dude in town
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Χωρίς Λάζαρο ξεκινά το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού
Γιατί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα εμφανιστεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας, ενώ θα πάει μόνος και με καθυστέρηση στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο. Ο άγραφος –ποδοσφαιρικός- νόμος που δεν θα εφαρμοστεί στη δική του περίπτωση…
Μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού να ανακοίνωσε εδώ και μέρες την απόκτηση του -περσινού MVP του πρωταθλήματος- Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ωστόσο, με όσα ισχύουν μέχρι σήμερα, ο 31χρονος άσος δεν πρόκειται να ξεκινήσει προετοιμασία με τους συμπαίκτες του!
Δεν θα εμφανιστεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου που είναι προγραμματισμένη για τις 15 του επόμενου μήνα, ενώ αναμένεται να πάει με μία εβδομάδα καθυστέρηση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ενώ η αποστολή θα έχει ταξιδέψει από τις 25/6.
Γιατί, όμως, ένας από τους «ερυθρόλευκους» πρωταγωνιστές της επόμενης περιόδου θα πρέπει να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία; Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Στις περιπτώσεις που μια ομάδα αποκτά έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή, ενημερώνει επίσημα την προηγούμενη, ώστε να του επιτρέψει να ξεκινήσει προετοιμασία, αν το νέο του συμβόλαιο δεν έχει τεθεί σε χρονική ισχύ. Είναι ένας άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και τηρείται στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που ένας παίκτης μετακινείται ως ελεύθερος και ξεκινά προετοιμασία πριν από την 1/7.
Ο Λάζαρος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακός αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου του 2018. Μέχρι τότε τυπικά ανήκει στην ΑΕΚ, με την οποία η συνεργασία, βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Με όσα προηγήθηκαν, όμως, και με τους «κιτρινόμαυρους» να υποστηρίζουν ότι υπάρχει +1 στο συμβόλαιό του, άρα να μην αποδέχονται την «ελευθερία» του, είναι λογικό κι επόμενο να μην του δώσουν και άδεια για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα από τις 15 Ιουνίου, παρότι έτσι γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.
Από την 1η Ιουλίου, τέτοια… σκοτούρα δεν θα έχει ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος θα ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αυστρία, ενώ μέχρι τότε θα κάνει μόνος του προπονήσεις, προφανώς με το πρόγραμμα που θα έχει λάβει από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθήσει να δουλέψει όσο γίνεται καλύτερα σε ατομικό επίπεδο, έστω και χωρίς τους συμπαίκτες του στο πλάι, προκειμένου όταν ενσωματωθεί να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να μπει με την ομάδα το συντομότερο…
Πηγή: contra.gr
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ξαναδώστε γήπεδο στην ΑΕΚ όταν δε θα έχει να παίξει στην Ευρώπη. Γιατί ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (30-05-18), Faithful (30-05-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-05-18), panahs7 (30-05-18), Red Sting (30-05-18)
κακο ξεκινημα στη σεζον. Πολυ φοβαμαι πως κατι πιο ασχημο κρυβεται πισω απο αυτη την ειδηση. Ισως τελικα εχει υπογραψει καποιο συμβολαιο, αν οχι στην αεκ, ισως σε καποια αλλη ομαδα.
Ατομα που ξερω πως ξερουν, τα ρωτησα αν ξερουν κατι για το θεμα. Μου απαντησαν πως ξερουν, αλλα δεν ξερουν αν μπορουν να μου πουν, ωστε να ξερω κι εγω.
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα.
consigliere (30-05-18), flessanto (30-05-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-05-18)
Καλά δεν πειράζει ας ξεκινήσει προπονήσεις 1η Ιουλίου αν ισχύει το παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς τις περισσότερες χρονιές 1η Ιουλίου δεν ξέρουμε ποιος είναι προπονητής, σιγά τ' αυγά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (30-05-18), Faithful (30-05-18), flessanto (30-05-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-05-18), Red&White-Nick-7 (30-05-18), Rena (30-05-18)
Oι κομπλεξαρες της Αεκ δημιουργουν το προβλημα. Συνηθως οι ομαδες δινουν συγκαταθεση στους παικτες να πανε στη νεα τους ομαδα. Αυτους εδω ομως φαινεται, πως τους πονανε ακομα οι τρυπες.
Παιδια, τΐποτα ιδιαίτερο και άξιο συζήτησης. ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο, ο ελεύθερος παίκτης, ενσωματώνεται στη νέα του ομάδα την 1.7 της καλοκαιρινής μεταγραφικής. Ελλείψη ειδήσεων οι ΑΡΔ ασχολούνται με ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
drizzt (30-05-18)
To θέμα δεν είναι η προετοιμασία. Το θέμα είναι ότι η ΑΕ6 θα προσπαθήσει να ακυρώσει/ματαιώσει/αναβάλει την μετακίνηση του Λάζαρου σε μας και γενικότερα να βάλει εμπόδια (δικαστικές διαμάχες, προσφυγές κλπ) στην μετακίνηση του παίχτη και στην ομάδα μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν πάει κανονικά στην προετοιμασία και δεν το μάθει κανείς;![]()
Ο παικτάκιος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του γυμναστή της ομάδος και 1 Ιούλη θα ενσωματωθεί να φάει κι αυτός μπριζολίδια μαζί με όλους. Απλά πράματα.
There is a Dude in town
Αυτό που λες είναι το τυπικό. Ο παίκτης όμως μπορεί να έρθει από πιο νωρίς και να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα. Αρκεί η συγκατάθεση της πρώην ομάδας του. Απλά η ΑΕΚ έχει κόμπλεξ.
Κι άλλες χρονιές είχαμε παίκτες με μεταγραφή ή ελεύθερους που ενσωματώθηκαν πριν την 1η Ιουλίου.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (31-05-18)
Αν φορέσει γυναικεία περούκα και γόβες και δε τον καταλάβει κανείς;
BrazHlias (30-05-18)
Bookmarks