Σελίδα 2 από 23 ΠρώτηΠρώτη 1234561222 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 21 έως 40 από 458

Θέμα: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.563
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.403 φορές σε 4.484 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι λόγω κόσμου θεωρείται ότι ανήκει στους 4 "μεγάλους" η μπουγάτσα.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Καλορίζικος. Ήδη πλήγωσε πολύ βαριά την βασική ανταγωνιστρια του τίτλου αυτή η μεταγραφή και μου αρκεί. Βάλτε και αραουχο που αποκλείεται να μείνει και μάλλον βρανιες, η Αεκ ουσιαστικά χάνει όλα της τα όπλα σιγά σιγά.

Οπότε είναι πόλη καλή κίνηση για εμένα ακόμη και αν δεν παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Αν και πιστεύω πολύ στο πάθος του και αν βγάλει τον ηγετικό χαρακτήρα που εβγαλε στην αεκ θα κάνει την διαφορά.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το avatar του χρήστη Pireotis7

Thanks
    147
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 522 φορές σε 342 μηνύματα
    Ignore User

Καλά η ΑΕΚ έχει ξεφουσκώσει πριν καν μπει ο Ιούνιος.

Και θα ακολουθήσει και ο ΠΑΟΚ προβλέπω.

Έχουν βγει φήμες για Πελκα, Πριγιοβιτς, Μακ κτλ. οτι μπορεί να πουληθούν.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (18-05-18)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.415
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.235 φορές σε 11.968 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Pireotis7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δε νομίζω για τα Ορκ. Μπορεί να έχει πολλά κουσούρια ο Σάρουμαν αλλά τσιγκούνης δε φαίνεται ως τώρα.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (17-05-18)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος που θα έχει φορέσει τη φανέλα και των 4 μεγάλων ομάδων.
    Τέταρτη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Άρης. Πάντως ισχύει ότι θα είναι ο πρώτος που θα έχει παίξει στους 3 μεγάλους + τον ΠΑΟΚ. Και γενικά ισχύει αυτό που λες, απλώς μας αρέσει να σε πειράζουμε

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως αν είχε κάνει την κοκκαλική μαγκιά ο δικός μας το περασμένο καλοκαίρι και είχε πάρει τον Αραούχο αντί για τους εμενικηδες θα σου λεγα αν θα ειχε παρει πρωταθλημα φέτος ο γατούλης.
    Μπορεί να δώσαμε και παραπάνω χρήματα αν προσθέσεις και τον Τζούκα. Έπρεπε να τον πάρει τον Αργεντινό. Φέτος ανέβηκε πολύ η τιμή του.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Pireotis7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο Μακ είναι δανεικός, επομένως δεν είναι στο χέρι τους.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (16-05-18)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.097
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.950 φορές σε 14.465 μηνύματα
    Ignore User

Kαλορίζικος, φανελάκι κτλ. Αυτό είναι το κλειδί. Πάρε τους Έλληνες που αξίζουν, χτίσε τον βασικό κορμό και φέρε 2-3 ξένους που να κάνουν τη διαφορά. Απλό πράγμα είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

Άντε καλή χρονιά να έχουμε!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

flessanto (18-05-18), pirateeeeeee (16-05-18)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Να πω και 2 λόγια για τον Λάζαρο. Καλός παίκτης, καλά στημένα, καλή διείσδυση, θράσος, κι αρκετά γκολ και ασίστ. Δεν είμαι μεγάλος φαν του και δεν τον ήθελα. Όμως, έχει λογική η μεταγραφή του.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι ο Μαρινάκης φαίνεται να το προσπαθεί. Αυτό μου δείχνει αυτή η κίνηση. Αν τα είχε παρατήσει δεν θα κοιτούσε να κάνει τέτοια κίνηση. Μπορεί να τα βλέπω και λάθος.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red Sting για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-05-18), flessanto (18-05-18)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

ποτε δεν μου αρεσε ο παικτης.θα δειξει στο γηπεδο.κραταω πολυ μικρο καλαθι
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.064
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.288 φορές σε 20.601 μηνύματα
    Ignore User

Εξώδικο της Κούλας στον Ολυμπιακό και καταθέτει λέει το συμβόλαιο σε κάθε διοικητικό όργανο για την τιμωρία ομάδας και παίκτη.

Πάρτε φόρα πρώτα...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (16-05-18)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.415
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.235 φορές σε 11.968 μηνύματα
    Ignore User

Εξώδικο της Κούλας στον Ολυμπιακό και καταθέτει λέει το συμβόλαιο σε κάθε διοικητικό όργανο για την τιμωρία ομάδας και παίκτη.

Πάρτε φόρα πρώτα...
    Να στείλουν κι απο ένα για μπάγεβιτς και σαμπανάτζοβιτς με την ευκαιρία.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το avatar του χρήστη Red_Bowie

Thanks
    36
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 178 φορές σε 93 μηνύματα
    Ignore User

Πρώτα απ' όλα να καλωσορίσω τον Λάζαρο.
    Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι φαν του, βασικά μου είναι αντιπαθής, ωστόσο υπό συνθήκες και με καλή διαχείριση μπορεί να βοηθήσει.
    Ιδανικά είναι ο 12ος παίχτης μας, ένας εξαιρετικός game-changer που μπορεί να μπει στο 60' και να κάνει πουτάνα τον αντίπαλο.
    Σε αυτό τον ρόλο έχει εύκολα διψήφιο αριθμό γκολ του χρόνου.
    Τώρα αν θέλει να ναι ενδεκαδάτος θα τον χάσουμε εκεί γύρω στον Νοέμβρη από θλάσεις.
    Πάντως να έχουμε στο μυαλό πως έρχεται ξεζουμισμένος.
    Στο θέμα των εντυπώσεων τώρα, η αλήθεια είναι πως τους γλέντησε ο Βαγγέλης.
    ΑΛΛΑ
    Επειδή ο Λάζαρος όπως έχει αποδείξει και το παρελθόν του (ΠΑΟΚ-Liverpool) όταν είναι να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του (ναι στράκια το να πας από ΑΕΚ σε Ολυμπιακό είναι βήμα παραπάνω στην καριέρα σου) δεν είναι και ο πιο φερέγγυος εύχομαι να χουμε καλυμμένο τον κώλο μας.
    Γίνεται συζήτηση υπό την προϋπόθεση πως ο Λάζαρος πριν δύο χρόνια (που δεν έβρισκε πρόταση από πουθενά) υπέγραψε 2+1 συμβόλαιο.
    Εάν ισχύει αυτό στην χειρότερη θα πληρώσουμε στην ΑΕΚ το υπόλοιπο του συμβολαίου του (320k) μόνο και μόνο για να μην μπλέξουμε δικαστικά και χάσει κανένα μήνα το καλοκαίρι από την προετοιμασία.
    Η λύση αυτή συνήθως είναι η επικρατέστερη και για να γλιτώσεις χρόνο και για να μην βγάλει κακό όνομα ο παίχτης στην πιάτσα ενόψει μελλοντικών μεταγραφών.
    Το δεύτερο το αποκλείουμε γιατί ΟΚ ο Λάζαρος δεν έχει κάποιο τρελό όνομα ως προς τον σεβασμό του σε συμβόλαια αλλά κυρίως γιατί στα 32 του σιγά μην υπογράψει άλλο συμβόλαιο.
    Το πρώτο όμως μας ενδιαφέρει.
    Η μόνη μου ανησυχία είναι η εξής:
    Μήπως ο Λάζαρος το 2016 δεν υπέγραψε ένα συμβόλαιο (2+1) αλλά δύο συμβόλαια, ένα διετούς διάρκειας (2016-2018 ) που έληξε φέτος και ένα μονοετούς διάρκειας (2018-2019).
    Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πρόβλημα γιατί αν η ΑΕΚ το ενεργοποιήσει (αν ισχύει προφανώς και θα το κάνει) και το καταθέσει 1/7 τότε ο Λάζαρος παίζει να βρεθεί να έχει υπογράψει δύο συμβόλαια ένα με εμάς διετούς διάρκειας (2018-2020) και ένα με την ΑΕΚ μονοετούς διάρκειας (2018-2019).
    Σε αυτή την (τραγική) περίπτωση, ο Λάζαρος τελείωσε για του χρόνου αφού υπογραφή σε δύο συμβόλαια είναι περίπου καταστροφή.
    Εμείς βέβαια σε αυτή την περίπτωση νομίζω δεν έχουμε πρόβλημα αφού δεν διαπραγματευτήκαμε με παίχτη που είχε συμβόλαιο αλλά με παίχτη του οποίου το συμβόλαιο διετούς διάρκειας έληγε.
    Αν ήταν άλλος στην θέση του Λάζαρου, θα χα το κεφάλι μου ήσυχο.
    Επειδή όμως ο Λάζαρος πριν δύο χρόνια ήταν απελπισμένος και επειδή μυαλό δεν έχει κρατάω μια πισινή μην υπέγραψε ότι του έδωσαν για να πάει στην ΑΕΚ.
    Το αναφέρω γιατί κάποτε έφυγε από τον ΠΑΟΚ ενώ είχε 4 χρόνια συμβόλαιο για να πάει στην Liverpool να δοκιμαστεί χωρίς να ζητήσει άδεια από κανέναν και μετά αποφάσισε πως πρέπει να πάρει μεταγραφή με 600k.
    Αποτέλεσμα όλου αυτού να φάει διακοπή συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ και να ζητάει συγγνώμη ενώ λίγο πριν έλεγε "καλύτερα οικοδόμος παρά στην Τούμπα".

Με αφορμή αυτό, θα κλείσω με κάτι τελευταίο που είναι πιο γενικό.
    Πρέπει να σταματήσει αυτή η υπερπροστασία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όποτε τους καπνίσει μπορεί να εκβιάσουν και να φύγουν.
    Όταν υπογράφεις κύριε συμβόλαιο, πρέπει να προσέχεις τί υπογράφεις.
    Και τα συμβόλαια πρέπει να ναι ισχυρά για να εξασφαλίζουν και τις δύο πλευρές (και τον παίχτη για όσο διάστημα το υπέγραψε) και τον εργοδότη.
    Στην Ευρώπη βέβαια της κωμικότητας δεν περιμένω πολλά αφού και οι ομάδες θέλουν να μπορούν να σουτάρουν έναν παίχτη πιο εύκολα (ναι Ταχτσίδη για εσένα λέω) και οι παίχτες με 5 καλά παιχνίδια θέλουν να μπορούν να ζητήσουν τα διπλά λεφτά.
    Πήγαινε στην Αμερική πχ να υπογράψεις συμβόλαιο με ομάδα παραχωρώντας σε αυτούς οψιόν ανανέωσης και αν σκεφτείς να την αμφισβητήσεις μετά θα ψάχνεσαι για χρόνια.
    Βέβαια για αυτό η Αμερική είναι Αμερική και η Ευρώπη απλά ακολουθεί.
    Στα αρχίδια μου γενικά τα συμβόλαια του νιάου, απλά αυτό που τα συμβόλαια έχουν γίνει κουρελόχαρτα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μπασκετοποίηση του αθλήματος με τους παίχτες να αλλάζουν ομάδα κάθε 5 εβδομάδες για να παίρνει την προμήθεια ο μάνατζερ.

18. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red_Bowie για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-05-18), drizzt (16-05-18), Rena (16-05-18), sabar77 (16-05-18), The Dude (16-05-18)

Thanks
    20.064
    Ignore User

Είναι δυνατόν να έχει υπογράψει κι άλλο συμβόλαιο και να μην το... θυμάται, αυτός ή ο μάνατζερ του; Επίσης το 2+1 δεν αναγνωρίζεται απ' τη FIFA νομίζω, οπότε και να το υπέγραψε, η Κούλα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Οι ομάδες μπορούν να μιλήσουν με οποιονδήποτε παίκτη θέλουν, χωρίς άδεια, 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο, οπότε εμείς είμαστε νόμιμοι. Το μόνο που θα επιδιώξει πιστεύω ο τιγρέας είναι αυτό που είπες, να προσπαθήσει να καθυστερήσει δηλαδή την ένταξη του δικαστικά, έτσι για σπάσιμο.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red_Bowie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρώτα απ' όλα να καλωσορίσω τον Λάζαρο.
    Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι φαν του, βασικά μου είναι αντιπαθής, ωστόσο υπό συνθήκες και με καλή διαχείριση μπορεί να βοηθήσει.
    Ιδανικά είναι ο 12ος παίχτης μας, ένας εξαιρετικός game-changer που μπορεί να μπει στο 60' και να κάνει πουτάνα τον αντίπαλο.
    Σε αυτό τον ρόλο έχει εύκολα διψήφιο αριθμό γκολ του χρόνου.
    Τώρα αν θέλει να ναι ενδεκαδάτος θα τον χάσουμε εκεί γύρω στον Νοέμβρη από θλάσεις.
    Πάντως να έχουμε στο μυαλό πως έρχεται ξεζουμισμένος.
    Στο θέμα των εντυπώσεων τώρα, η αλήθεια είναι πως τους γλέντησε ο Βαγγέλης.
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    ΑΛΛΑ
    Επειδή ο Λάζαρος όπως έχει αποδείξει και το παρελθόν του (ΠΑΟΚ-Liverpool) όταν είναι να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του (ναι στράκια το να πας από ΑΕΚ σε Ολυμπιακό είναι βήμα παραπάνω στην καριέρα σου) δεν είναι και ο πιο φερέγγυος εύχομαι να χουμε καλυμμένο τον κώλο μας.
    Γίνεται συζήτηση υπό την προϋπόθεση πως ο Λάζαρος πριν δύο χρόνια (που δεν έβρισκε πρόταση από πουθενά) υπέγραψε 2+1 συμβόλαιο.
    Εάν ισχύει αυτό στην χειρότερη θα πληρώσουμε στην ΑΕΚ το υπόλοιπο του συμβολαίου του (320k) μόνο και μόνο για να μην μπλέξουμε δικαστικά και χάσει κανένα μήνα το καλοκαίρι από την προετοιμασία.
    Η λύση αυτή συνήθως είναι η επικρατέστερη και για να γλιτώσεις χρόνο και για να μην βγάλει κακό όνομα ο παίχτης στην πιάτσα ενόψει μελλοντικών μεταγραφών.
    Το δεύτερο το αποκλείουμε γιατί ΟΚ ο Λάζαρος δεν έχει κάποιο τρελό όνομα ως προς τον σεβασμό του σε συμβόλαια αλλά κυρίως γιατί στα 32 του σιγά μην υπογράψει άλλο συμβόλαιο.
    Το πρώτο όμως μας ενδιαφέρει.
    Η μόνη μου ανησυχία είναι η εξής:
    Μήπως ο Λάζαρος το 2016 δεν υπέγραψε ένα συμβόλαιο (2+1) αλλά δύο συμβόλαια, ένα διετούς διάρκειας (2016-2018 ) που έληξε φέτος και ένα μονοετούς διάρκειας (2018-2019).
    Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πρόβλημα γιατί αν η ΑΕΚ το ενεργοποιήσει (αν ισχύει προφανώς και θα το κάνει) και το καταθέσει 1/7 τότε ο Λάζαρος παίζει να βρεθεί να έχει υπογράψει δύο συμβόλαια ένα με εμάς διετούς διάρκειας (2018-2020) και ένα με την ΑΕΚ μονοετούς διάρκειας (2018-2019).
    Σε αυτή την (τραγική) περίπτωση, ο Λάζαρος τελείωσε για του χρόνου αφού υπογραφή σε δύο συμβόλαια είναι περίπου καταστροφή.
    Εμείς βέβαια σε αυτή την περίπτωση νομίζω δεν έχουμε πρόβλημα αφού δεν διαπραγματευτήκαμε με παίχτη που είχε συμβόλαιο αλλά με παίχτη του οποίου το συμβόλαιο διετούς διάρκειας έληγε.
    Αν ήταν άλλος στην θέση του Λάζαρου, θα χα το κεφάλι μου ήσυχο.
    Επειδή όμως ο Λάζαρος πριν δύο χρόνια ήταν απελπισμένος και επειδή μυαλό δεν έχει κρατάω μια πισινή μην υπέγραψε ότι του έδωσαν για να πάει στην ΑΕΚ.
    Το αναφέρω γιατί κάποτε έφυγε από τον ΠΑΟΚ ενώ είχε 4 χρόνια συμβόλαιο για να πάει στην Liverpool να δοκιμαστεί χωρίς να ζητήσει άδεια από κανέναν και μετά αποφάσισε πως πρέπει να πάρει μεταγραφή με 600k.
    Αποτέλεσμα όλου αυτού να φάει διακοπή συμβολαίου από τον ΠΑΟΚ και να ζητάει συγγνώμη ενώ λίγο πριν έλεγε "καλύτερα οικοδόμος παρά στην Τούμπα".

Με αφορμή αυτό, θα κλείσω με κάτι τελευταίο που είναι πιο γενικό.
    Πρέπει να σταματήσει αυτή η υπερπροστασία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όποτε τους καπνίσει μπορεί να εκβιάσουν και να φύγουν.
    Όταν υπογράφεις κύριε συμβόλαιο, πρέπει να προσέχεις τί υπογράφεις.
    Και τα συμβόλαια πρέπει να ναι ισχυρά για να εξασφαλίζουν και τις δύο πλευρές (και τον παίχτη για όσο διάστημα το υπέγραψε) και τον εργοδότη.
    Στην Ευρώπη βέβαια της κωμικότητας δεν περιμένω πολλά αφού και οι ομάδες θέλουν να μπορούν να σουτάρουν έναν παίχτη πιο εύκολα (ναι Ταχτσίδη για εσένα λέω) και οι παίχτες με 5 καλά παιχνίδια θέλουν να μπορούν να ζητήσουν τα διπλά λεφτά.
    Πήγαινε στην Αμερική πχ να υπογράψεις συμβόλαιο με ομάδα παραχωρώντας σε αυτούς οψιόν ανανέωσης και αν σκεφτείς να την αμφισβητήσεις μετά θα ψάχνεσαι για χρόνια.
    Βέβαια για αυτό η Αμερική είναι Αμερική και η Ευρώπη απλά ακολουθεί.
    Στα αρχίδια μου γενικά τα συμβόλαια του νιάου, απλά αυτό που τα συμβόλαια έχουν γίνει κουρελόχαρτα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μπασκετοποίηση του αθλήματος με τους παίχτες να αλλάζουν ομάδα κάθε 5 εβδομάδες για να παίρνει την προμήθεια ο μάνατζερ.
    Στο αγωνιστικο κομματι και για τη θεση που πρεπει να εχει στο ροστερ συμφωνω απολυτα.

Στα του συμβολαιου: Δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο Ολυμπιακος να δωσει λεφτα στην αεκ για τον παιχτη. Καμια. Στα τεχνοκρατικα ζητηματα η διοικηση ειναι πολυ προσεκτικη. Δεν θυμαμαι εδω και χρονια να εχει γινει λαθος σε θεμα τεχνοκρατικο.

Τωρα δεν ξερω αν μπορει να γινει αυτο που λες, να εχει υπογραψει 2 συμβολαια, το ενα διετες και το αλλο μονοετες, αλλα και αυτο μου φαινεται δυσκολο, γιατι τοτε δεν θα μιλαγαν για διετες με οψιον ανανεωσης αλλα για κανονικο συμβολαιο, το οποιο θα δεσμευε και την αεκ ακομα και αν τον παιχτη δεν τον ηθελε. Και παλι δεν ξερω αν αυτο ειναι νομιμο να γινει, αφου φανταζομαι πως τα συμβολαια πρεπει αφου υπογραφουν να πανε στην επο ή κατι τετοιο.

Στο θεμα συμπεριφορας, ο λαζαρος τα εκανε αυτα εκει που τον επαιρνε, εδω δεν τον παιρνει. Θα εχει το συμβολαιο του και θα οφειλει να το τιμαει, αλλιως θα παει στο διαολο, οπως πηγαν τοσοι και τοσοι.

Σε οτι εχει να κανει με τα συμβολαια των παιχτων, αυτοι ειναι οι κανονες της ΦΙΦΑ. Απαγορευονται οι μονομερεις ανανεωσεις ένθεν κι ένθεν. Στην ευρωλιγκα για παραδειγμα επιτρεπονται. Εφοσον λοιπον απαγορευονται οι μονομερεις ανανεωσεις, οτι και να υπογραψει ο παιχτης ειναι ακυρο. Ειναι σαν να σου υπογραψω εγω χαρτι πως θα σου δωσω το ενα μου νεφρο. Δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα, ουτε δικαστικα...

Το +1 ειναι περισσοτερο μια κινηση καλης θελησης, πως εχω την διαθεση να συνεχισω τη συνεργασια μαζι σας.

Τα παραδειγματα ειναι πολλα. Ο Κυριακος οταν εφυγε απο τον παναθηναικο υπηρχε αντιστοιχο κολλημα. Ο βαζελος εφαγε το παπαρι και ο παιχτης τελικα πηγε στη ρειντζερς. Εμεις κατι παρομοιο ειχαμε κανει με τον ριβαλντο στο πρωτο του συμβολαιο και με τον βαλβερδε επι μαρινακη. Ειχαμε δηθεν οψιον, αλλα διαπραγματευτηκαμε απο την αρχη και στις δυο περιπτωσεις. Απλα τα βρηκαμε εχοντας καλη διαθεση και οι δυο πλευρες και υπηρχε σαν σημειο αναφορας και μονο εκεινο το +1.

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

Faithful (16-05-18), panahs7 (16-05-18)

Thanks
    20.064
    Ignore User

Το δικό μας συμβόλαιο απ' ότι άκουσα τώρα στο ράδιο είναι για 2+1 όχι όμως όπως της Κούλας, αλλά με αυτόματη ανανέωση αν πιάσει τις συμμετοχές που συμφωνήθηκαν. 500 χιλιάρικα το χρόνο + 150 bonus κατάκτησης πρωταθλήματος, αρκετά μεγάλες πιθανότητες δηλαδή να πάρει 650 χιλιάρικα όταν στην Κούλα έπαιρνε 320. Με λίγα λόγια τα διπλά.

Thanks
    36
    Ignore User

Είναι δυνατόν να έχει υπογράψει κι άλλο συμβόλαιο και να μην το... θυμάται, αυτός ή ο μάνατζερ του; Επίσης το 2+1 δεν αναγνωρίζεται απ' τη FIFA νομίζω, οπότε και να το υπέγραψε, η Κούλα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Οι ομάδες μπορούν να μιλήσουν με οποιονδήποτε παίκτη θέλουν, χωρίς άδεια, 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο, οπότε εμείς είμαστε νόμιμοι. Το μόνο που θα επιδιώξει πιστεύω ο τιγρέας είναι αυτό που είπες, να προσπαθήσει να καθυστερήσει δηλαδή την ένταξη του δικαστικά, έτσι για σπάσιμο.
    Γενικά ας μην το πιάσουμε το τί θυμάται και τί όχι ο Λάζαρος όταν έχει να κάνει με το συμβόλαιο.
    Επίσης νομίζω ο manager του έχει γενικά παρτίδες με τον νιάου (Αλμπάνης αν δεν κάνω λάθος) οπότε επειδή άλλο deal από Λάζαρο δεν θα έχει μην ποντάρουμε σε αυτόν. Το θέμα είναι τί έχει υπογράψει ο Λάζαρος. Αν έχει υπογράψει 2+1 στα παπάκια μας. Το 2+1 ενημερωτικά, έχει ισχύ κανονικά. Απλά δεν είναι δεσμευτικό. Τα έγραψα και παραπάνω. Αν πάνε δικαστικά θα χάσει 1-2 μήνες ο Λάζαρος. Στο τέλος θα δικαιωθούμε βέβαια. Συνήθως δεν πάνε δικαστικά για τους λόγους που ανέλυσα. Ο Didacπχ που έπαιζε στην ΑΕΚ πλήρωσε 350k και έφυγε στο τέλος. Εμείς δεν νομίζω να χουμε διάθεση να πληρώσουμε. Αλλά δεν έχουμε και χρόνο για χάσιμο αφού έχουμε και μια προετοιμασία. Πιθανότερο να του πει ο Βαγγέλης να τα πληρώσει ο Λάζαρος αλλά τότε θα στραβώσει να ξέρετε. Αυτά αν ισχύει το 2+1.
    Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι διαρροές χτες από πλευράς Λάζαρου πως θα πάει σε γραφολόγο αν χρειαστεί για να προσβάλλει το αυθεντικό της υπογραφής. Αυτό είναι ανησυχητικό γιατί αν είναι ένα συμβόλαιο του 2+1 τί υπογραφή θα προσβάλλει; Αυτή του συμβολαίου που είχε τα προηγούμενα δύο χρόνια με το οποίο πληρωνόταν; Μάλλον απίθανο. Γι αυτό λέω πως αν πριν δύο χρόνια ο Λάζαρος δεν υπέγραψε ένα συμβόλαιο (2+1) αλλά δύο ξεχωριστά (ένα διετές και ένα μονοετές) τότε θα κάτσει πάνω στον άξονα γιατί ενδέχεται σε λίγες βδομάδες να βρεθεί να έχει υπογράψει δύο συμβόλαια. Για να λέει λοιπόν για γραφολόγους μάλλον κάποια μαλακία έχει παιχτεί. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση εμείς δεν φταίμε γιατί θα πούμε πως δεν τον γνωρίζαμε.
    Θα δείξει.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (16-05-18)

Thanks
    36
    Ignore User

BrazHlias αν έχει υπογράψει δύο συμβόλαια το 2016, το ένα διάρκειας 2016-2018 (που έληξε) και το άλλο μονοετούς διάρκειας (2018-2019) τότε το μόνο που μένει είναι να το ενεργοποιήσει η ΑΕΚ.
    Φυσικά δεν θα πει η ΑΕΚ ότι υπογράφτηκε πριν δύο χρόνια αλλά ότι ο Λάζαρος το υπέγραψε... αύριο.
    Βέβαια εδώ υπάρχει ένα θέμα.
    Το 2016 στην ΑΕΚ ήταν ο Δεδές αρμόδιος για αυτά και όχι ο Λυσσάνδρου.
    Πλέον ο Δεδές είναι στην ΕΠΟ.
    Οπότε αν συμβόλαιο που είναι συνταγμένο επί Δεδέ ενεργοποιηθεί από Λυσσάνδρου (δεν ξέρω τί παίζει ακριβώς με τα ποδοσφαιρικά συμβόλαια) δεν γίνεται να σταθεί ως υπογραγραμμένο... αύριο.
    Πάντως γενικά τα συμβόλαια έχουν ισχύ και αν υπογραφτούν σήμερα και έχουν ισχύ σε 5 χρόνια.
    Απλά κανείς δεν το κάνει για τους προφανείς λόγους.
    Σε ότι έχει να κάνει με την αποζημίωση προφανώς και δεν θα τους πληρώσουμε απλά τότε θα τον έχουμε από Αύγουστο στην καλύτερη διαθέσιμο γιατί αυτοί θα προσφύγουν.
    Εννοείται θα δικαιωθούμε αλλά θα στον στερήσουν στην προετοιμασία.
    Γενικά θα περιμένω να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.
    Είναι ένα συμβόλαιο 2+1;
    Είναι δύο συμβόλαια; Και αν ναι ποιος υπογράφει για λογαριασμό της ΑΕΚ; (εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι σε αυτή την περίπτωση).
    Αν έχουμε να κάνουμε με 2+1 ή δικαιωνόμαστε δικαστικά αλλά τον χάνουμε το καλοκαίρι (βλέπε περίπτωση ΑΕΚ-Didac που ανέφερα) ή αποζημιώνεται η ΑΕΚ για το υπόλοιπο του συμβολαίου του (είτε από εμάς είτε από τον Λάζαρο, βλέπε "νόμος Ανρί" για παίχτες άνω των 28 ετών).
    Αν έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικά συμβόλαια (και δεν έχουν κάνει την μαλακία στην ΑΕΚ να φαίνεται στο δεύτερο ο Δεδές που πλέον δεν είναι στην ΑΕΚ) τον ήπιε ο Λάζαρος στεγνά αλλά εμείς είμαστε ΟΚ αφού θα πούμε πως εμείς μιλήσαμε μαζί του στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου που μόλις έληξε και αυτός πήγε και υπέγραψε και με άλλους. Όπως και η ΑΕΚ θα πει πως ο Λάζαρος υπέγραψε.... αύριο μαζί τους. Θα επικαλεστούν και το παρελθόν τους κτλ κτλ.
    Θα χει ενδιαφέρον πάντως.
    Πάντως επειδή κάτι για... γραφολόγους διέρρευσε χτες από την πλευρά του, ελπίζω να μην περιμένει να βάλει πλάτη ο Ολυμπιακός σε κάτι τέτοιο και να φανεί πως έχει έννομο συμφέρον.
    Αν έχει κάνει μαλακία (που ο Ολυμπιακός ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεί και δεν είναι και υποχρεωμένος να την ξέρει) καλά ξεμπερδέματα να έχει.
    Το ανησυχητικό είναι ότι ο Λυσσάνδρου τότε είχε εμπλοκή στο deal.

Thanks
    20.064
    Ignore User

Γενικά ας μην το πιάσουμε το τί θυμάται και τί όχι ο Λάζαρος όταν έχει να κάνει με το συμβόλαιο.
    Επίσης νομίζω ο manager του έχει γενικά παρτίδες με τον νιάου (Αλμπάνης αν δεν κάνω λάθος) οπότε επειδή άλλο deal από Λάζαρο δεν θα έχει μην ποντάρουμε σε αυτόν. Το θέμα είναι τί έχει υπογράψει ο Λάζαρος. Αν έχει υπογράψει 2+1 στα παπάκια μας. Το 2+1 ενημερωτικά, έχει ισχύ κανονικά. Απλά δεν είναι δεσμευτικό. Τα έγραψα και παραπάνω. Αν πάνε δικαστικά θα χάσει 1-2 μήνες ο Λάζαρος. Στο τέλος θα δικαιωθούμε βέβαια. Συνήθως δεν πάνε δικαστικά για τους λόγους που ανέλυσα. Ο Didacπχ που έπαιζε στην ΑΕΚ πλήρωσε 350k και έφυγε στο τέλος. Εμείς δεν νομίζω να χουμε διάθεση να πληρώσουμε. Αλλά δεν έχουμε και χρόνο για χάσιμο αφού έχουμε και μια προετοιμασία. Πιθανότερο να του πει ο Βαγγέλης να τα πληρώσει ο Λάζαρος αλλά τότε θα στραβώσει να ξέρετε. Αυτά αν ισχύει το 2+1.
    Αυτό που δεν μου άρεσε είναι οι διαρροές χτες από πλευράς Λάζαρου πως θα πάει σε γραφολόγο αν χρειαστεί για να προσβάλλει το αυθεντικό της υπογραφής. Αυτό είναι ανησυχητικό γιατί αν είναι ένα συμβόλαιο του 2+1 τί υπογραφή θα προσβάλλει; Αυτή του συμβολαίου που είχε τα προηγούμενα δύο χρόνια με το οποίο πληρωνόταν; Μάλλον απίθανο. Γι αυτό λέω πως αν πριν δύο χρόνια ο Λάζαρος δεν υπέγραψε ένα συμβόλαιο (2+1) αλλά δύο ξεχωριστά (ένα διετές και ένα μονοετές) τότε θα κάτσει πάνω στον άξονα γιατί ενδέχεται σε λίγες βδομάδες να βρεθεί να έχει υπογράψει δύο συμβόλαια. Για να λέει λοιπόν για γραφολόγους μάλλον κάποια μαλακία έχει παιχτεί. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση εμείς δεν φταίμε γιατί θα πούμε πως δεν τον γνωρίζαμε.
    Θα δείξει.
    Μισό λεπτό. Τα συμβόλαια τα καταθέτουν στην ΕΠΟ (ή όπου τα καταθέτουν τέλος πάντων). Αυτό ακριβώς σχολιάζουν αυτή τη στιγμή στο Sport24. Αν λοιπόν στην Κούλα έχουν στα χέρια τους ξεχωριστό συμβόλαιο γιατί δεν το είχαν καταθέσει τόσο καιρό και το σημαντικότερο, γιατί δεν το κατέθεσαν τώρα, έτσι ώστε να μπλοκάρουν νόμιμα την μεταγραφή;

Αν το κάνουν στο μέλλον, θα δείξουν ξεκάθαρα πως το μόνο που τους ένοιαζε ήταν απλά να προκαλέσουν προβλήματα και όχι η ουσία. Υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, όπως γιατί τόσο καιρό καλούσαν τον παίκτη για ανανέωση. Άρα δεν έχουν τίποτα στο οποίο μπορούν να στηριχτούν. Όσο για τον μάνατζερ, δεν υπάρχει κανένας στην αγορά που θα κάνει κονέ μόνο με έναν παράγοντα και θα κλείσει την πόρτα για πάντα σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Thanks
    36
    Ignore User

Μισό λεπτό. Τα συμβόλαια τα καταθέτουν στην ΕΠΟ (ή όπου τα καταθέτουν τέλος πάντων). Αυτό ακριβώς σχολιάζουν αυτή τη στιγμή στο Sport24. Αν λοιπόν στην Κούλα έχουν στα χέρια τους ξεχωριστό συμβόλαιο γιατί δεν το είχαν καταθέσει τόσο καιρό και το σημαντικότερο, γιατί δεν το κατέθεσαν τώρα, έτσι ώστε να μπλοκάρουν νόμιμα την μεταγραφή;

Αν το κάνουν στο μέλλον, θα δείξουν ξεκάθαρα πως το μόνο που τους ένοιαζε ήταν απλά να προκαλέσουν προβλήματα και όχι η ουσία. Υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, όπως γιατί τόσο καιρό καλούσαν τον παίκτη για ανανέωση. Άρα δεν έχουν τίποτα στο οποίο μπορούν να στηριχτούν. Όσο για τον μάνατζερ, δεν υπάρχει κανένας στην αγορά που θα κάνει κονέ μόνο με έναν παράγοντα και θα κλείσει την πόρτα για πάντα σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.
    Δες αυτό που έγραψα για Δεδέ-Λυσσάνδρου.
    Αν δεν φαίνεται ο Δεδές στο (υποθετικό) δεύτερο συμβόλαιο και η ΑΕΚ το ενεργοποιήσει, τότε θα πει στα δικαστήρια πως ο Λάζαρος το υπέγραψε ξέρω γω σε μια βδομάδα από σήμερα.
    Δεν αποδεικνύεται αυτό κάπως.
    Θα ψάξουν να δουν αν έχει ξεθωριάσει η τζίφρα;
    Εκτός αν φαίνεται ο Δεδές στο προ διετίας (υποθετικό) συμβόλαιο που (υποθετικά) υπέγραψε ο Λάζαρος.
    Με ανησύχησαν οι διαρροές για γραφολόγους.
    Άρα ίσως υπάρχει δεύτερο χαρτί.
    Αν είναι ιδιωτικό συμφωνητικό πούτσα μας.
    Αν είναι συμβόλαιο όμως χαίρεται.
    Αν δεν ήταν ο Λάζαρος δεν θα ασχολιόμουν.
    Αλλά ο συγκεκριμένος είναι λίγο γεια σου.

Thanks
    20.064
    Ignore User

Δες αυτό που έγραψα για Δεδέ-Λυσσάνδρου.
    Αν δεν φαίνεται ο Δεδές στο (υποθετικό) δεύτερο συμβόλαιο και η ΑΕΚ το ενεργοποιήσει, τότε θα πει στα δικαστήρια πως ο Λάζαρος το υπέγραψε ξέρω γω σε μια βδομάδα από σήμερα.
    Δεν αποδεικνύεται αυτό κάπως.
    Θα ψάξουν να δουν αν έχει ξεθωριάσει η τζίφρα;
    Εκτός αν φαίνεται ο Δεδές στο προ διετίας (υποθετικό) συμβόλαιο που (υποθετικά) υπέγραψε ο Λάζαρος.
    Με ανησύχησαν οι διαρροές για γραφολόγους.
    Άρα ίσως υπάρχει δεύτερο χαρτί.
    Αν είναι ιδιωτικό συμφωνητικό πούτσα μας.
    Αν είναι συμβόλαιο όμως χαίρεται.
    Αν δεν ήταν ο Λάζαρος δεν θα ασχολιόμουν.
    Αλλά ο συγκεκριμένος είναι λίγο γεια σου.
    Υπάρχει μια εύλογη ερώτηση που κάνουν όλοι πλέον και δεν πρόσεξες που στην ανέφερα. Αν έχει συμβόλαιο στα χέρια της η Κούλα για ποιον λόγο δεν το έχει καταθέσει ακόμα; Τι περιμένει; Δεν υπάρχει "αύριο" ή σε "μια βδομάδα" απ' τη στιγμή που διάλεξε τον δικαστικό δρόμο, χάνει παντελώς την αξιοπιστία της κάθε στιγμή που περνάει χωρίς να εμφανίζεται οποιοδήποτε συμβόλαιο που υποτίθεται υπάρχει, χωρίς καμία αιτιολογία καθυστέρησης.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.166
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Το δικό μας συμβόλαιο απ' ότι άκουσα τώρα στο ράδιο είναι για 2+1 όχι όμως όπως της Κούλας, αλλά με αυτόματη ανανέωση αν πιάσει τις συμμετοχές που συμφωνήθηκαν. 500 χιλιάρικα το χρόνο + 150 bonus κατάκτησης πρωταθλήματος, αρκετά μεγάλες πιθανότητες δηλαδή να πάρει 650 χιλιάρικα όταν στην Κούλα έπαιρνε 320. Με λίγα λόγια τα διπλά.
    Το +1 δεν έχει ισχύ επίσημα από την ομοσπονδία. Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης για να το καταλάβεις.

Ο μόνος τρόπος να ισχύσει είναι αυτό το αυτόματο μέσω συμμετοχών που αναφέρεται παραπάνω. Δεν υπάρχει άλλο +1

Ο γατούλης ξέρει ότι δεν μπορει να κάνει κάτι. Ανεβάζει τους τόνους για να πει: να μας έκανε, μας έρανε, η π(^%^%α η κοινωνία μας κλέβει, προπαγάνδα για τα ζώα που πιάνει χαλαρά στο ελλαδιστάν, έτσι ώστε να πει δεν φταίω εγώ και οι φίλαθλοι της αεκ να το περάσουν αμάσητο που δεν έδωσε ένα πολύ μικρό συμβόλαιο για έναν από τους κομβικότερους αθλητές του
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Σελίδα 2 από 23 ΠρώτηΠρώτη 1234561222 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές