Mα που είναι ο βασιλιάς του ελληνικού μπασκετ; Δεν καταλαβαίνω. Euroleague mafia και στο μπάσκετ γυναικών
Άνετη νίκη με 84-60 και είσοδος στον 1ο όμιλο των 8 ομάδων από όπου περνάνε οι 4.
Στην περσινή διοργάνωση η Φενέρ ήρθε δεύτερη και η Πράγα τέταρτη.
![]()
Mα που είναι ο βασιλιάς του ελληνικού μπασκετ; Δεν καταλαβαίνω. Euroleague mafia και στο μπάσκετ γυναικών
pirateeeeeee (14-10-22)
pirateeeeeee (14-10-22)
Άνετα 89-74 τον βάζελο και 7/7 στο πρωτάθλημα, καλοί και οι 15 πόντοι για την περίπτωση ισoβαθμίας αλλά γενικά υπάρχει διαφορά των 2 ομάδων, κυρίως λόγω της Γκούσταφσον.
Διαφορά επιπέδου υπάρχει στη EuroLeague και εκεί δεν φτάνει μόνο η Γκούσταφσον ενώ έχουμε χάσει την Στραουτμάνε με χιαστό. 0/4 μέχρι στιγμής αν και προσπαθήσαμε σε όλα τα παιχνίδια και ίσως μας άξιζε μία νίκη, ειδικά στο ματς της Γαλλίας. Στόχος είναι να τερματίσουμε στην 5η/6η θέση για να συνεχίσουμε στο Eurocup.
chainsaw (01-01-23)
Kοιμουνται όρθιοι στο τμήμα μπάσκετ γυναικών μου φαίνεται. Δεν ασχολουνται καθολου να βρουν ελληνιδες παικτριες. Ποιος τρέχει το τμημα; Ο βαζελος πήρε ήδη 2 καλές Ελληνίδες το καλοκαιρι και σήμερα πηρε άλλη μια κοπέλα που επαιζε σε ξενη ομαδα της ευρωλιγκας. Με το που έμεινε ελεύθερη, την έκλεισαν.
Γινονται καλες μεταγραφές ξένων καθε σεζον, αλλά δεν αρκεί. Οσο περνούν τα χρόνια, η έλλειψη καλών Ελληνίδων αθλητριών θα παίξει ρόλο.
Φετος πιστεύω πάντως ότι με σωστή τακτική θα πάρουμε τον τίτλο, παρολο που χασαμε στο κυπελλο. Στην ρακέτα έχει μεγάλο πλεονέκτημα η ομαδα έναντι του Παο, αλλά δεν έχει περιφερειακες που να οργανώνουν σωστά το παιχνίδι
Εγώ απορώ τι εξυπηρετεί ενα τμήμα με το οποίο δεν ασχολείται κανεις
Θα προτιμούσα λιγότερα τμήματα με μεγαλύτερα μπατζετ τα οποία θα διεκδικούν ευρωπαικούς τίτλους
Μπασκετ γυναικών και μαλακιες. Δώσε τα χρήματα στο βολλευ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρατσιστικό σχόλιο για τις γυναίκες...
Επιτέλους νίκη στην EL που ήρθε λίγο πριν το παιχνίδι με τον βάζελο. Απολαυστική Γκούσταφσον για άλλη μία φορά.
Ήττα με 56-55 από τον βάζελο εκτός έδρας.Τραγικός Νίκλας και σήμερα.2 από τις ξένες μας είναι άθλιες και πρέπει να αντικατασταθούν.
Εγω απορώ γτ υπάρχει το τμήμα αφού δεν ασχολείται ψυχή
Καλύτερα λιγότερα τμήματα και ανταγωνιστικα φουλ πάρα 15 τμήματα όπου δε νοιάζεται κάνεις
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εντωμεταξυ το πρωταθλημα στο μπασκετ γυναικων εμεις το πηραμε περυσι, οχι η ζελα.
Απο την μια επιβαλλεται να εχουμε δυνατες ομαδες στα ομαδικα αθληματα που συμμετεχουν οι αμεσοι ανταγωνιστες. Απο την αλλη ειναι οντως δυσκολο να συντηρεις τοσα τμηματα.
Και ποσο πιο ανταγωνιστικες να γινουν οι ομαδες μας; Στο πολο επεσαν χρηματα, αλλα δεν καταφεραμε κατι παραπανω στο φ8. Δεν ειναι τοσο απλο. Εκει που οι γηγενεις αθλητες μπορουν να σταθουν σε ευρωπαικο επιπεδο, μια χαρα τα παμε. Για να πας καλα στην ευρωπη στο μπασκετ γυναικων π.χ, θελεις 4 απιστευτες ξενες. Και παλι δυσκολα.
Εκάναμαν ένστασις επειδής έγινε φάουλ και οι γκρι λύκοι δεν το έδωσαν γιατί νόμιζαν ότι έληξε το παίγνιο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλές κινήσεις κάνουμε και εδώ, μάλλον θα παίξουμε Γιούρολιγκ. Φέτος στο πρωτάθλημα αντίπαλος θα είναι και ο Αθηναϊκός με πλάτη Χαρδαλιά.
Στον Παναθηναϊκό το κορυφαίο ταλέντο της νέας γενιάς, η Ιωάννα Χατζηλεοντή!
Σε μια εξαιρετική κίνηση για τον ελληνικό κορμό του προχώρησε ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας τη μάχη με τους ανταγωνιστές που τη διεκδίκησαν. Η 22χρονη Ιωάννα Χατζηλεοντή ολοκλήρωσε την κολεγιακή της πορεία και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό
Η απάντηση στη μεταγραφή Βεζενκοφ! Α ρε Παναθα το μεγαλείο σου!
Θα έλεγα κανένα αστείο να είχε και Σαμοντούροφ, αλλά μετά θυμήθηκα ότι έκανα ban αυτόν που ξεκίνησε το trend...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σφαγή στον Βύρωνα.Επίδειξη δύναμης Χαρδαλιά και Λιόλου.
Bookmarks