συγχαρητηρια και σε αυτο το τμημα
Αποκλειστηκε η ομαδα απο το φαιναλ φορ της ευρωλιγκας αλλα θα παιξει στο φαιναλ φορ του len trophy. 10-11 το τελικο σκορ στον πειραια δεχομενοι γκολ στην τελευταια επιθεση. Μπραβο τις κοπελες για την προσπαθεια. Πολυ δυνατος αγωνας ηταν!
συγχαρητηρια και σε αυτο το τμημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πρώτος κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός! Μπράβο στις κοριτσάρες!
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεύτερος κυπελλούχος ποιος είναι?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (31-03-18)
συγχαρητήρια στα κορίτσια!
παρατήρησα όμως ότι οι κοπέλες πανηγύριζαν με το έμβλημα της 3ης SS μεραρχίας πάντσερ Totenkopf. Δεν είμαι από αυτούς που κοιτάνε τις πολεμικές μάχες με παρωπίδες και γενικότητες αλλά μου αρέσει να εξετάζω με επιστημονικά κριτήρια την ιστορία. Ο συγκεκριμένος σχηματισμός όμως επι σκοπού είναι trendy διότι ήταν εκείνο το ειδικό τμήμα του γερμανικού στρατού που το προσωπικό του αποτελούνταν από τους "αρρωστους" "των πιο αρρωστων". Δημιουργήθηκε από τους φρουρούς των στρατοπέδων συγκέντρωσης (SS-TV) και από πολιτοφύλακες που είχαν διαπράξει πολλαπλές σφαγές Πολωνών πολιτών, πολιτικών ηγετών και αιχμαλώτων. Περιβόητη για τον βαθμό αποκτήνωσης με τον οποίο εξοικειώθηκαν και τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν.
Οι κοπέλες φυσικά δεν γνώριζαν αλλά καλό είναι οι υπεύθυνοι να προστατεύουν τον σύλλογο και την προσωπικότητα των αθλητών.
Για μια συγκεκριμένη κάστα είναι γνωστό το "no politika" του κώλου
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ένα βήμα πριν τον τελικό και στο πόλο. ΠΕΝΤΕ τεμάχια μπροστά ήμασταν από τις Ιταλιάνες, όταν κοίταξα. ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑ! ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
chainsaw (13-04-18)
Η ομαδα ηταν και φετος για f4 ευρωλιγκας, απλα στα προημιτελικα κληρωθηκε με την μοναδικη ισως ομαδα που μπορουσε να την αποκλεισει. Βεβαια και το len trophy μια χαρα ειναι παμε να το παρουμε, 4ος τελικος μεσα σε 5 χρονια!
BrazHlias (13-04-18)
πάμε δυνατά
λογικά με την ματαρό από την Ισπανία
Η ουγγρική με το περίεργο όνομα πέρασε. Πάμε για δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα μέσα σε λίγες μέρες.
Ξερει κανεις που μπορουμε να δουμε τον τελικο;
chainsaw (14-04-18)
BrazHlias (14-04-18), dimace (14-04-18), pirateeeeeee (14-04-18)
Πάμε για δεύτερη ευρωκούπα μέσα σε λίγες μέρες!
Από σεβασμό στις υπέροχες κυρίες μας, κανένα σεξιστικό σχόλιο, για το τι θα κάνω μετά τη νικη. Περιμένω τους άντρες του συλλόγου, για να γίνω ο γνωστός, χυδαίος εαυτός μου.![]()
chainsaw (14-04-18)
Δυσκολα τα πραγματα μεχρι στιγμης. Σκοραρουν ευκολα απο μακρινη αποσταση οι αντιπαλοι. 5-7
δεν πάμε καλα
9-9 ΠΑΜΕ
Mπραβο ρε κοριτσαρες!
9-10 χανουμε, μενει ενα οκταλεπτο.
10-12 σκατα. Κολλησαμε επιθετικα
Bookmarks