BrazHlias (01-03-18), differance (03-03-18), Rena (01-03-18)
Κανω το ιδιο ποστ και στο ανδρικο βολεϊ και στο γυναικειο.
Ανδρες και γυναικες προκριθηκαν στους ημιτελικους του Τσαλεντζ καπ. Για τις γυναικες ειναι συνεχεια της περσινης Ευρωπαϊκης τους επιτυχιας ενω για το ανδρικο τμημα ειναι η επιστροφη στις μεγαλες Ευρωπαϊκες πορειες μετα απο παρα πολλα χρονια (πιθανον ακομη και μετα το 2005, οταν το ειχαμε σηκωσει στο Ειρηνης και Φιλιας με Μιλινκοβιτς).
Και τα δυο τμηματα μας αξιζουν συγχαρητηρια και εστω μια απλη αναφορα εδω μεσα, νομιζω.
Παιζει να σηκωσουμε και 4 ευρωπαϊκα φετος στον ερασιτεχνη (2 το βολεϊ και 2 το πολο) σε ενα τρελο σεναριο...![]()
BrazHlias (01-03-18), differance (03-03-18), Rena (01-03-18)
BrazHlias (04-03-18), differance (03-03-18)
Νικη και για τις γυναικες, 3-2 την Κρασνονταρ ενω εχαναν 0-1 και 1-2.
για να δουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τελος, περασαμε...
chainsaw (21-03-18)
Συγχαρητήρια στα κορίτσια!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
και παλι παιζουμε με τις τουρκαλες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είναι καλές?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στο κρεβάτι, τύπε; Εννοείται. Μάστερες στο οθωμανικό.
There is a Dude in town
differance (22-03-18)
Σε μιση ωρα ξεκιναει ο πρωτος τελικος. Εντος εδρας παιζουμε με καλυψη απο το cosmote tv.
Εχάσμαν τύπε 2-3... θα το σηκώσουμε 0-3 μέσα στην Τουρκιά...
There is a Dude in town
Χάναμε 2-0 και παραλίγο να το πάρουμε. Όπως και να έχει τα δύο σετ που πήραμε είναι πολύτιμα. Μας δίνουν πολλές πιθανότητες για να το σηκώσουμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ήττα και εδώ γαμωτο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Xάσαμε το πρώτο σετ 25-23... Υπόψη ότι θέλουμε νίκη και μόνο νίκη για να πάρουμε την κούπα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
25-23 ρε ημαρτον
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έχουμε ένα καλό προβάδισμα 5 πόντων στο 2ο σετ...
20-25 και 1-1 σετ! Yeah!!
Bookmarks