BrazHlias (24-03-18)
To απόλυτο πέτυχε η ομάδα μας, μετά τη νίκη επί της βαζέλας (3-1 σετ) τερμάτισε 1η στην κανονική περίοδο με 22 νίκες σε 22 αγώνες!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (24-03-18)
Τι θα δουν τα ματια μας στους τελικους με τις μπουγατσες σκεφτομαι...
Λες να πέσουν ρούβλια και φέτος;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (25-03-18)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Kατέκτησε το Λιγκ Καπ η ομάδα μας, 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελικό. Δεν ξέρω όμως ποιο Λιγκ Καπ κατακτήσαμε (νομίζω το 5ο)![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ετσι είναι αυτά... κατακτούμε τα λιγκάπια, τα κύπελλα και πάμε στα τελικά και τον λυγίζουμε τον αλύγιστο στο στόμα...![]()
There is a Dude in town
- Στις εννια με τη ραβενα εκτος εδρας.
-Πρωτος τελικος.
- Ο δευτερος την αλλη βδομαδα στο ΣΕΦ
- Καλυψη οτε σπορτ
- Αλλα καλυτερα το δευτερο τελικο να τον δειτε μεσα απο το γηπεδο.
- Σηκωστε το!!!
Χάνουμε 2-1. Καλοί στα πρώτα δύο σετ, κακοί στο τρίτο.
Έχει σημασία να πάρουμε ένα σετ ακόμα τουλάχιστον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τέλος, χάσαμε 3-1 με τραγικά λάθη στο τελευταίο σετ για αυτό το επίπεδο.
Θα δούμε τι θα γίνει στο σεφ τώρα.
Τι αυτοκτονια ηταν αυτη ρε
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ηταν ευκαιρια να παρουμε και το πρωτο σετ! Στα αλλα 2 επαιξαν και αυτοι πολυ καλα.
Πολυ γελοιο αυτο με την ηλεκτρονικη βοηθεια. Στο τελος του τελευταιου σετ, ακουμπησε η μπαλα απειροελαχιστα στο ενα δακτυλο του μπλοκερ και χρεωθηκε μπλοκ-αουτ. Ελεος. Ουτε ενα χιλιοστο δεν αλλαζει η πορεια της μπαλας ετσι.
Τώρα για να πάρουμε κούπα πρέπει να κερδίσουμε τέσσερα σετ.
Από την άλλη η Ραβένα ακόμα και αν χάσει 3-0 κερδίζει αν πάρει το χρυσό σετ.
Πλέον δεν αρκεί να είμαστε καλύτεροι, πρέπει να είμαστε και τυχεροί.
Οι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα ηττήθηκαν με 3-1 (26-24, 23-25, 25-20, 25-23) από την Ραβέννα, ωστόσο όπως έδειξαν μπορούν στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο γεμάτο ΣΕΦ να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το τρίτο τους Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για να τα καταφέρουν χρειάζεται να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 και μετά να πάρουν και το χρυσό σετ. Το σίγουρο είναι πως έχουν τις δυνατότητες να το πετύχουν.
Πολύ λογικά θέλουμε τουλάχιστον νίκη με 3-1 και χρυσό σετ. Θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν βλέπω τα ιταλά να παίρνουν πάνω από 1 σετ στην καλύτερη περίπτωση στο ΣΕΦ
Τεράστια ευκαιρία χαμένη γαμώ τα πάντα τους...
Εϊσαι 20-22 μπροστά στο τέταρτο να κάνεις το 2-2 και να τους στείλεις για νάνι και τρως 4-0... ουστουδιαουλου...
There is a Dude in town
BrazHlias (05-04-18)
Ξέρει κανείς τι παίζει με τα εισιτήρια; Έχουν εκδοθεί; Μπορούμε να κλείσουμε μέσω ίντερνετ;
Ναι ρε εχουν βγει εισιτηρια αλλα καλυτερα να παρεις στον ερσιτεχνη να ρωτησεις για λεπτομερειες
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (09-04-18)
Βγηκε και ανακοινωση:
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός - Ραβένα
Δημοσίευση: 09 Απρ. 2018 20:05
Την Τρίτη (10/4) και την Τετάρτη (11/4) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ραβένα, όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι".
Την Τετάρτη (11/04, 20:30) o Oλυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ραβένα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του CEV Challenge Cup. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με 3-1 στην Ιταλία και θα κυνηγήσουν την μεγάλη ανατροπή, έχοντας τον κόσμο στον πλευρό του.
Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς θα συνεχιστεί την Τρίτη (10/4), καθώς και την Τετάρτη (11/4) λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/201στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων, συνεχίζεται και θα πραγματοποιείται ως εξής:
• Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):
Τρίτη 10/4/2018 και ώρες 10:00-18:00
Τετάρτη 11/4/2018 και ώρες 10:00-16:00
• Από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:
Τετάρτη 11/4/2018 από τις 16:00 έως και την έναρξη του αγώνα
• Μέσω INTERNET από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], έχουν ανοίξει τα τμήματα 201 (τιμή εισιτηρίου 10€) και 310 (τιμή εισιτηρίου 15€).
Ποιο κανάλι το δειχνει;
Sent from my iPad using Tapatalk
Faithful (10-04-18)
Bookmarks