Κριμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Δε φαίνεται να αποδίδει δυστυχώς η μεγάλη επένδυση στο τμήμα με τον Φιλιποβιτς και τον άλλο τον τερματοφυλακα. Εχοουμε λίγες ελπίδες πια για πρόκριση στο final 8
Κριμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
14-12 τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι και 10ος σερί τίτλος Α1.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (25-05-22)
Φέρ'τε πίσω τις Τετάρτες τους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (25-05-22)
Το πιο μαγικο ειναι οτι εχουμε παρει 5 σερι πρωταθληματα, ολα στο ιδιο τοπικ!!!!! Ξεπεταμε καθε χρονια με ενα μόνο ποστ, του τυπου "5 σερι πρωταθληματα... 8 σερι πρωταθληματα..." κλπ.
chainsaw (06-11-22), drizzt (25-05-22), john syggel (25-05-22)
Συνεχίζουμε στο ίδιο θέμα.
Α1 ανδρών Ολυμπιακός Κούλα... 25-0.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (06-11-22), john syggel (06-11-22), pirateeeeeee (06-11-22)
Οι ζελες ανακάλυψαν τι σημαίνει πολο. Πέρασαν στον τελικό του κυπέλλου και θα τους φορμαρουμε απόψε στις 19:00
Πού καταντήσαν οι υπόλοιποι;
Το σύστημα πλερώνει ο φίλαθλος και κάνουν κουμάντο άεργοι και "περίεργοι" εξεμέτρησε το ζην στον ερασιτέχνη. Χρειάζεται να μπουν χορηγοί
Tελικα η ομαδα πολο κατέκτησε την 5η θέση στο φάιναλ8 νικώντας την Γιουγκ και την φερεντσβαρος. Αξιοπρεπεστατη η παρουσία της. Δυστυχως οι πρωτες ομαδες ειναι ενα επιπεδο πανω. Η αντίπαλος που μας απέκλεισε από τα ημιτελικά, πήγε στην τελικο
Μετά τον Χριστόδουλο Κολόμβο, δεν θα κόλλαγε να φέρουν έναν Ντομένικο Βεσπούτσι, ή έναν Ντάρκο Πόλο;;;
(άσχετα και αν από ονοματεπώνυμο, στο δικό μας θυμικό, είναι για υποψήφιος στα AVN Awards, είναι αθληταράς το παιδί)
Αύριο 8 μ.μ. στην ΕΡΤ1 ο ημιτελικός με την Προ Ρέκο.
dimitris67 (04-06-24)
Τραγικά δύσκολο παιχνίδι. Οι Ιταλοί είναι η Ρεάλ του πόλο. Αν περάσουμε, δεν μας σταματά τίποτα για το τρόπαιο. Όμως, με βάση τη λογική, μας δίνω λίγες πιθανότητες. Η ομάδα, για τέτοιο επίπεδο, θέλει τουλάχιστον άλλους δύο παγκόσμιας κλάσης πολίστες. Όμως, στο νερό, όπως και στο γρασίδι, όλα γίνονται και μακάρι αύριο να πανηγυρίσουμε ακόμα μια τεράστια επιτυχία.
Θρύλε γερά.
maniak7 (05-06-24)
Όπως και πέρυσι δεν έχουμε μπει καν στο παιχνίδι.Του χρόνου πάλι.
6 λάθη στην επίθεση και όσες φορές βγάλαμε σουτ ήταν άσχημα και με 2 δοκάρια. Ρεάλ-Ολυμπιακός στο μπάσκετ βλέπουμε.
maniak7 (05-06-24)
Bookmarks