drizzt (08-10-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-10-22), Nikolaos_Kokkinos (07-10-22)
drizzt (08-10-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-10-22), Nikolaos_Kokkinos (07-10-22)
giovanni#10 (07-10-22)
Ένα σχόλιο επί ευκαιρίας Σισέ. Μακάρι επεισόδια στο επόμενο παιχνίδι και τιμωρία έδρας μέχρι τέλους πρώτου γύρου, γιατί είναι που είναι και όπως είναι η ομάδα, εμείς είμαστε έτοιμοι -και με χαρά κιόλας- να της δώσουμε κλωτσιά για να πέσει πιο εύκολα κάτω.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (08-10-22)
Η αγωνιστικη κατασταση του Σισε ειναι η ιδια τα τελευταια χρονια. Δεν ξερω τι του ειπανε, δεν ξερω αν εφταιξαν οι τραγικες του απωλειες οπως λεει αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν κανει πια για τον ολυμπιακο. ξεχωρα αν στην προκειμενη εχει δικιο και αν οντως δεν ειναι καλα ψυχολογικα.
Δεν ηταν μονο χτες η κακη βραδια του Σισε. ειχε πολλες και αλλες κακιες βραδιες.αυτο θελω να πω.
hang your demons
Faithful (08-10-22)
Επειδή πολλοί λένε πως ο Μαρτινς "τελείωσε" τον Σισέ κλπ, αυτά είναι από το Νικολακόπουλο που μπορεί στη μπάλα να μην είναι εξπερ αλλά κάτι μαθαίνει για το τι γίνεται στην ομάδα:
"Δεν ισχύει η…επικρατούσα άποψη ότι ο Μίτσελ είναι αυτός που «κόβει» τον Σισέ από την 11άδα η, κι από την αποστολή του Ολυμπιακού, λόγω της κακής αντίδρασης του Αφρικάνου στόπερ στο τέλος του παιχνιδιού με την Γκαραμπάγκ. Ο Σισέ είναι αυτός που τόσο πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όσο και πριν τη ρεβάνς με την Γκαραμπάγκ, είπε ότι έχει ενοχλήσεις στο ισχίο του κι ότι, έτσι, δεν είναι 100% έτοιμος για να παίξει. Να το πω αλλιώς: δεν υπάρχει καμία σιωπηρή τιμωρία του, ούτε από τη διοίκηση, ούτε από τον προπονητή. Τώρα, τι ακριβώς έχει με το ισχίο του το ξέρει ο ίδιος."
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (16-10-22)
Ο Ντόι δείχνει τί χρειάζεσαι για να κάνεις καριέρα στον Ολυμπιακό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (04-11-22)
Σισέ -ψυχούλα και ψυχάρα- Ολυμπιακάρα.
flessanto (12-01-23)
Πήγε να το κάνει το θαύμα του πάλι.
john syggel (26-01-23), Nikolaos_Kokkinos (26-01-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είναι κλασική περίπτωση παίχτη που τον βρίζουν όλοι όταν παίζει και όταν δεν παίζει οι μισοί λένε ότι κακώς δεν παίζει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Είναι κλασσική περίπτωση παίκτη που σου δείχνει τί πρέπει να πάρεις και τί στοιχεία να μην έχει...
drizzt (26-01-23)
Bookmarks