flessanto (17-05-18)
Δεν ειμαι ειδικος (ετσι κι αλλιως ουτε οι γιατροι της ομαδας ειναι), αλλα νομιζω θα ειναι μια χαρα ο αγραβανης.
Τελειως "εμπειρικα", οποιοι παιχτες επιστρεφουν απο χιαστους συνηθως ειναι ενα κλικ πιο αργοι, χανουν λιγο στο "ξεπεταγμα". Πιο πολυ πιστευω επηρεαζονται αυτοι που βασιζουν το παιχνιδι τους στην ταχυτητα, το πρωτο βημα και την αθλητικοτητα.
Για παραδειγμα ο αβρααμ και ο γιανγκ γυρισαν αλλοι παιχτες, απο την αλλη ο σιοβας, ο μαντζαρης και ο μανιατης μετα απο μια περιοδο προσαρμογης εφτασαν στο κανονικο τους επιπεδο.
flessanto (17-05-18)
Ηλία ο Μάντζαρης γύρισε πιο αργός και ο Μανιάτης απο εκει που ηταν βασικός στον Ολυμπιακό αναγκάστηκε να φυγει.
Ο Παππάς πάλι πχ δεν έδειξε να επηρεάζεται έτσι κι αλλιώς τουρίστας ηταν
Συμφωνώ περι αθλητικοτητας γενικά αλλα θα σε σοκάρωο Αγραβάνης μέσω της αθλητικοτητας του έχει κερδίσει θέση στο ρόστερ... Δεσομενου του άστατου χαρακτήρα του δεν ειμαι σίγουρη για το ποςο θα δουλεύει σοβαρά ή θα γυρίσει σαν παλαίμαχος.
Ο Γιάνγκ ειναι αλλη περιπτωση , μάλλον έγιναν λάθη και στη περίπτωση του καθώς μιλάμε για παίχτη που όχι επέστρεψε πιο αργός αλλα δεν έχει επιστρέψει καν. Έχει κάνει 3 χειρουργεία , η Αρμανι τον άφησε ελεύθερο και βολοδέρνει στην Αμερική.
Υγ καλε δεν έπαθε χιαστό ο Σιόβας
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μαχητικοτητα ναι, αθλητικοτητα οχι. Ο αγραβανης σε θεμα αθλητικοτητας ειναι στο ιδιο πειπεδο με τον μπογρη.
Ο μανιατης ειχε φυγει για αλλους λογους, δεν ηταν αγωνιστικο το θεμα. Μετα τον τραυματισμο δεν πολυεπαιζε και τον στειλαμε δανεικο στην στανταρ (αν θυμαμαι καλα), εκει ηταν βασικος τη μιση σεζον που επαιξε. Το καλοκαιρι επεστρεψε επαιξε δυο παιχνιδια και εφυγε κακην κακως. Αλλα λεγοταν οτι υπηρχαν πειθαρχικα θεματα κλπ.
Για τον μαντζαρη διαφωνω καθετα. Δεν νομιζω πως ειναι χειροτερος απο την πρωτη μιαμιση του σεζον πριν τραυματιστει. Το οτι δεν βελτιωθηκε δεν εχει να κανει με τον τραυματισμος του, απλα αυτο ειναι το ταβανι του παιχτη.
Για το σιοβα ετσι θυμομουν, πιθανον να κανω λαθος.
Φάρος
Φάρος ονομάζεται ένα ειδικής και τυποποιημένης κατασκευής κτίσμα που οικοδομείται σε διάφορα σημεία των ηπειρωτικών ή νησιωτικών ακτών ή και επί βραχονησίδων στο επάνω μέρος του οποίου φέρεται ειδικός μηχανισμός που φωτοβολεί, (εκπέμπει), συνήθως περιοδικό φως, χαρακτηριζόμενο εκ του σκοπού του ως ιδιαίτερο βοηθητικό μέσο στην ασφαλή ναυσιπλοΐα.
Με το όνομα Φάρος χαρακτηρίζεται τόσο το κτίσμα όσο και η μηχανή φωτοβολίας που είναι εγκατεστημένη σε αυτό.
Σημαντικότεροι Φάροι στην αρχαιότητα ήταν ο Φάρος της Αλεξάνδρειας και ο Κολοσσός της Ρόδου, ενώ σήμερα αναμφίβολα θεωρείται το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, έστω κι αν ουσιαστικά δεν φωτοδοτεί. Στην Ελλάδα σε κάποιες πόλεις οι υφιστάμενοι φάροι αποτελούν τα σύμβολά τους όπως ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης για την Αλεξανδρούπολη, ο Φάρος της Κρανάης για το Γύθειο, ο Φάρος της Πάτρας για την Πάτρα κ.λπ.
Είδη Φάρων
Ανάλογα του χαρακτηριστικού τους οι Φάροι διακρίνονται σε
- Σταθερού φωτός (Fixed/F): Είναι οι Φάροι με συνεχές φως και σταθερής έντασης.
- Αναλάμποντες (Flashing/Fl): Εκείνοι με περιοδικό ζωηρό φως διάρκειας μικρότερης του σκότους.
- Διαλείποντες (Occulting/Occ): Παρουσιάζουν περιοδικό σταθερό φως διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης του σκότους.
- Εκλάμποντες (Quick Flashing/Qk.Fl): ή τάχιστα αναλάμποντες, κοινώς "σπίθες". Ο αριθμός των αναλαμπών τους υπερβαίνει τις 60/λεπτό.
- Με δέσμη αναλαμπών (Group Flashing/Gr.Fl.): Εκείνοι που εκπέμπουν περιοδικά ομάδα 2 ή περισσοτέρων αναλαμπών.
- Με δέσμη διαλείψεων(Gr.Occ.): Εκπέμπουν περιοδικά ομάδα 2 ή περισσοτέρων διαλείψεων.
- Με δέσμη εκλάμψεων (Interrupted quick Flashing/I.Qk.Fl.): οι τάχιστα αναλάμποντες επί 4 sec και που διακόπτουν επί 4 sec.
- Συνδυασμοί των παραπάνω χαρακτηριστικών είναι οι Φάροι:
- Σταθεροί μετ΄ αναλαμπών (Fixed flashing/F.Fl)
- Σταθεροί με δέσμη αναλαμπών (Fixed group flashing/F.Gr.Fl.).
chainsaw (13-05-18), Cypress (13-05-18), pirateeeeeee (13-05-18), vasilis-thrylos7 (13-05-18)
Δεν είδα τον αγώνα, αλλά αν ισχύει ότι ο Τολιόπουλος έπαιξε μόλις 49'', τότε το βλέπω να το καίει το παλικάρι ο κύριος Μπούλετ. Προσωπικά ήμουν αντίθετος και με την φυγή του Κατσίβελη. Δανεικός έπρεπε να είχε δωθεί, όπως δανεικός πρέπει να δωθεί τώρα και ο Τολιό.
chainsaw (13-05-18)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (13-05-18)
Στο πρωτο ημιχρονο μπηκε μονο για 49 δευτερα, αλλα απο το 25' και μετα επαιζε σχεδον συνεχεια. Οχι οτι αλλαζει κατι βεβαια επι της ουσιας. Οπως λες και εσυ, το παιδι πρεπει να παει καπου του χρονου, οπου θα αγωνιζεται συνεχως και θα παιρνει ευθυνες. Υστερα θα φανει αν μπορει να καθιερωθει στον Ολυμπιακο.
Oσο για τον Κατσιβελη διαφωνω. Το οτι τα τελευταια χρονια εχουν γινει καποιοες μεταγραφες μεσουσης της περιοδου, που δεν προσφεραν και ιδιαιτερα παραπανω απο εκεινον, δεν σημαινει οτι το παιδι κανει για το επιπεδο του Ολυμπιακου. Επιθετικα ειναι ανυπαρκτος, στην αμυνα βοηθαγε πολυ.
vasilis-thrylos7 (13-05-18)
Εννοείται ότι πρέπει να δωθεί δανεικός! Και ο Αρσενόπουλος και αργότερα κι ο Τσουμάνης. Τι διάολο? Και το τμήμα διαχείρισης παιχτών είναι για τα μπάζα? Ντάξει, για το ιατρικό τίμ έχουμε σιγουρευτεί εδώ και καιρό. Η ζέλα έχει στείλει δανεικούς τους Μποχωρίδη και Χαραλαμπόπουλο. Εμείς τους κρατάμε για να λέμε ότι έχουμε και μικρούς? Κονγκρατσουλέισιονς
chainsaw (13-05-18)
Νομιζω οτι κρατησαν τον Τολιο φετος στο ροστερ, απλα για να βοηθαει στις προπονησεις και στα ευκολα ματς και να μην αγορασουν 5ο γκαρντ. Υποτιθεται οτι αυτο εγινε για να παρει ευκαιριες, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι ακομα δεν ειναι ετοιμος, οποτε εγινε μια τρυπα στο νερο. Αν ειχει παει απο φετος δανεικος, ισως του χρονου να βλεπαμε ενα αλλο παικτη.
Cypress (13-05-18)
Δεν είναι απλά καλό να δωθεί δανεικός ο Τολιό. Επιβάλλεται!!! Εξάλλου, ούτε καν με τις απουσίες στα γκάρντ του είχε δωθεί χρόνος συμμετοχής. Δυστυχώς δεν θα έχει χρόνο και χώρο ούτε και του χρόνου. Γιατί προφανώς θα γίνουν προσθήκες
Σε αλλα νεα κερδισαμε την Κυμη στο σουτ με την ομαδα να εχει 3 pir
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και την ιερη αγελαδα να τα βαζει παλι με τους παικτες.
Ο ιδιος δε φταιει ποτέ. Το πρωταθλημα το εχουμε χασει με σκουπα εδω και πολυ καιρο.
Τι είναι το pir?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μεγάλο πρόβλημα η ομάδα...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εσπασε λεει ενα δοντι ο στρελνιεκς και ενοχλησεις ο Ρομπερτς.
Η χρονια κλεινει τραγικα με την πληρη ατολμιά (υπαρχει τετοια λεξη;) των προεδρων. Ο θανατος φωναζε απο καιρο κι αυτοι το αφησαν να βρωμισει κιολας.
Κριμα.
Ελπιζω να μη φτασουμε στους τελικους
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο RATM:
"Κερδίσαμε με 78-75 την Κύμη στο πρώτο ματς της σειράς των playoff στο ΣΕΦ. Πολύ μεγάλη νίκη για την θρυλική υπερομάδα των Θρύλων, η οποία σε refuse to lose πνεύμα, αρνήθηκε να παραδοθεί στη μαχητική και πολύ δυνατή Κύμη και πάλεψε το ματς ως το τέλος, χαρίζοντάς μας μία ακόμη μαγική βραδιά, όπως παλιά με τους back to back Euroleague champions, hell yeah. Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει, δεν είναι στο DNA της η ήττα, ακόμη και κόντρα στην Κύμη (ναι, πιστέψτε το). Mία απορία μας έμεινε, την οποία απορία θα μετατρέψουμε σε κουίζ. 4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ματς, με το σκορ 78-75, παίρνει τάιμ άουτ η Κύμη και σχεδιάζει την επίθεσή της. Εμείς σχεδιάζουμε την άμυνά μας. Γίνεται επαναφορά από το κέντρο του γηπέδου και δεν κάνουμε φάουλ, αφήνουμε τρίποντο με καλές προϋποθέσεις στην Κύμη, με κίνδυνο το ματς να πάει στην παράταση. Ξαναλέμε, προηγήθηκε τάιμ άουτ, δεν έγινε ό,τι έγινε ''στην τούρλα του Σαββάτου'', που λέμε. Ποιος φταίει γι'αυτό το λάθος;
α) Ο Βασίλης Σπανούλης που γέρασε, θέλει να παίζει 40 λεπτά σε κάθε ματς και κάνει ό,τι θέλει στα αποδυτήρια.
β) Η Θύρα 7 που δεν πάει στο ΣΕΦ επειδή οι Αγγελόπουλοι δεν δίνουν μεροκάματα, όπως μοιράζονται αφειδώς απέναντι, στο Καραϊσκάκη.
γ) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επειδή είναι φίλος με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Μόνο αυτές οι 3 επιλογές υπάρχουν, καμία άλλη. Πείτε μας την γνώμη σας για τη μαγική υπερομάδα των θρύλων, η οποία είναι ''το μόνο υγιές τμήμα του Συλλόγου'', όπως μας τονίζουν με έμφαση συνεχώς οι φανατικοί υποστηρικτές του. Όλα πάνε άψογα, ως συνήθως, σε αυτό το τμήμα. Καμία σχέση με τα εγκλήματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μόλις μας πείτε την άποψή σας, γράψτε κι ένα ''deeee-fen-ce'' από δίπλα, για να δούμε αν βρίσκεστε σε back to back Euroleague championship's mood..."
Η ομάδα παίζει με αναθυμιάσεις από την 23-24 αγωνιστική της Euroleague. Φταίνε οι πολλοί τραυματισμοί? Φταίει ο Μπούλετ? Φταίνε οι παίχτες? Φταίνε οι κομπογιαννίτες? Ανάθεμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε με διαφορά μιας αγωνιστικής, να νικήσουμε την Ρεάλ ή την Φενέρ και να χάσουμε από την Εφές, την Κύμη ή το Λαύριο. Αψυχολόγητοι εντελώς...
BrazHlias (17-05-18), Red&White-Nick-7 (16-05-18)
Bookmarks