BrazHlias (19-10-17), chainsaw (19-10-17), Red&White-Nick-7 (19-10-17)
Εκανε πολύ καλά χθες πράματα, έβγαλε δυο τρία μεγάλα σουτ αλλά έκανε και σοβαρά λάθη. Το μεγαλύτερο είναι το δεύτερο παστέλι που το ρουφάει σα μελάτο αυγό. Ο ορισμός του ρούφα σε αυτή τη φάση. Και φυσικά η έξοδος του Μεσολογγίου στη φάση του δοκαριού... εκεί παίζει να χέστηκα και λιγάκι σκεπτόμενος τί μπορεί να ακολουθήσει.
There is a Dude in town
BrazHlias (19-10-17), chainsaw (19-10-17), Red&White-Nick-7 (19-10-17)
Η έξοδος στην κεφαλιά-δοκάρι του Παουλίνιο είναι ακριβώς ίδια με του Καπίνο στην Ξάνθη στο γκολ του Λυσγάρα. Μήπως λοιπόν δεν φταίνε οι τερματοφύλακες, αλλά κατά κύριο λόγο η άμυνα; Αυτό το 1 κλάσμα δευτερολέπτου που έχει ο τέρμας να αποφασίσει, εύκολα γίνεται λάθος απόφαση.
Το φάουλ ok μπορούσε και να το βγάλει, αλλά να δούμε ποιος το χτυπάει και που πάει η μπάλα, η οποία μάλιστα γλιστράει, αλλά και πάλι έστω ότι ήταν κακή τοποθέτηση, έχουμε μπερδέψει την έννοια της ευθύνης λίγο για τους τερματζήδες. Άλλο πράγμα να κάνει λάθος, άλλο να λες "θα μπορούσε και να το βγάλει". Στην τελευταία περίπτωση ευθύνη δεν φέρει.
BrazHlias (19-10-17)
δεν ηταν τοσο ευκολο οσο φαινεται να βγει το φαουλ.Αμα ειχε καλυτερη τοποθετηση ισως.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κατα τη γνωμη μου στο φαουλ εχει μεγαλη ευθυνη, αλλα γινονται αυτα. Δεν ηταν αυτο που λεμε και γκελα ολκης.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχουν αρκετα ελαφρυντικα.
Από την κανονική κάμερα δεν φαίνεται και δύσκολο το φάουλ.
Από την πίσω κάμερα φαίνεται η μεγάλη δυσκολία: είναι πολύ κοντά, πολύ κοντά και το τείχος, ο Μέσι κοντός και η μπάλα δεν φαίνεται καθόλου. Έχεις ελάχιστο χρόνο και δεν μπορείς να υπολογίσεις εύκολα.
Κατά τα άλλα όλα καλά, αλλά όχι άλλο Ρομπέρτο. Έπαιξε μία σαιζόν, μετά κρέμασε και στο τέλος ζήτησε κι έφυγε χωρίς πολλά πολλά.
Το πρόβλημά μας δεν είναι στο τέρμα. Στη φάση του Λισγάρα πχ κάθε τερματοφύλακας ό,τι και να έκανε λάθος θα ήταν.
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (19-10-17), chainsaw (19-10-17), estai (19-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-10-17), The Dude (19-10-17)
Το πρόβλημα μας είναι ΚΑΙ στο τέρμα. Πρέπει επιτέλους να βρούμε έναν καλό και σταθερό τερματοφύλακα, από εκεί να ξεκινήσει το χτίσιμο της άμυνας (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα). Οι 2 καψούρες μου εμένα είναι οι Κρουλ και Οτσόα. Πολύ θα ήθελα να φέρναμε κάποιον. Ο Προτό πολύ καλός τερματζής, αλλά δεν μπορείς να χτίσεις πάνω του, θα σου βγάλει 1-2 σεζόν αξιοπρεπώς, εκτός αν τον έφερες για να δώσει γνώση στον Καπίνο πχ, κάτι που δεν βλέπω να δουλεύει σε ελληνικούς συλλόγους που δεν υπάρχει περιθώριο και υπομονή για λάθη. Συνεπώς ξεμένεις με μοναδική επιλογή να τα σκάσεις για έτοιμο υψηλού επιπέδου. Ρομπέρτο θα σου βγει 1 στις 100.
consigliere (19-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-10-17), The Dude (19-10-17)
Kαι τον Σέλντον Κούπερ έχω σε εκτίμηση από τερματοφύλακες.
Αυτός ο Σέλντον είναι από το μπιγκ μπανγκ θίορι, τύπε;![]()
There is a Dude in town
estai (19-10-17)
Όταν κάποια μέρα αποκτήσουμε σοβαρή αμυντική λειτουργία ας κρίνουμε μετά τους τερματοφύλακες. Προς το παρόν για μένα καμία ευθύνη για κανένα από τους δύο, αν και το ξέρω γίνομαι λίγο υπερβολικός.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (20-10-17)
The Dude (19-10-17)
Όταν θα έχουμε παίκτες για να έχουμε κανονική ομάδα και αμυντική λειτουργία, σοβαρή, τότες, θα σου έρθει ο Μαρινάκης, θα πουλήσει τους παίκτες που τα κάνουν καλά αυτά και θα επαναφέρει την ισορροπία.![]()
flessanto (20-10-17)
δεν τον κρίνω για τα γκολ που έφαγε αν και στο δεύτερο φέρει ευθύνη. Δεν τον θεωρώ με τίποτα καλύτερο του καπίνο αλλά άλλο είναι το θέμα.
Είναι ότι χειρότερο έχω δει συνολικά σε εξόδους, αλλά και με την μπαλα στα ποδια. Απορώ πως έπαιξε σε τόσο υψηλό επίπεδο τόσα χρόνια
Γι αυτόν εδώ που γάμησε σπιτάκια προχτές δεν είπαμε κουβέντα;
Έδωσε συνέντευξη σε Βέλγους και είπε "δυστυχώς η 3η θέση είναι σχεδόν αδύνατη γιατί χρειαζόμαστε 2 νίκες".
![]()
E καλά στα μαθηματικά μπορεί να μην τα πάει και τόσο καλά :P
με τεσσερις ποντους δεν ειναι δεδομενη η τριτη θεση, χρειαζομαστε συνδιασμο αποτελεσματων. Για να ειμαστε σιγουροι θελουμε δυο νικες.
Εγω λεω, ας παρουμε ενα χ στην πορτογαλια, για να γλιτωσουμε το αρνητικο ρεκορ.
Bookmarks