Σα Καναδός σκουπιδίαρης είναι...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σα Καναδός σκουπιδίαρης είναι...
There is a Dude in town
Σαν να ναι 50 χρονών είναι.
The Dude (01-09-17)
BrazHlias (01-09-17)
Λογικά, θα παίξει σε πολλά παιχνίδια εφέτος. Καλή προσθήκη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καραφλοχωριστρας με ζελέ![]()
Ψηλοκρεμαστός
Έχουν γινει ήδη καμια δεκαριά αστεία με το όνομα του και αν τον πήραμε για Προτό/πρώτο ή για δεύτερο, αλλα ο Παναής ακομη να καταλαβει το αστειάκι και απανταει σοβαρά χαχαχαχαχαχα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
voskos_7 (03-09-17)
giovanni#10 (02-09-17), The Dude (02-09-17)
Προτό: "Όταν χάνω δεν είμαι ποτέ χαρούμενος"
![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο Ολυμπιακός μπορεί να στάθηκε καλά στο Τορίνο και ο Προτό ακόμα καλύτερα αλλά ο Βέλγος γκολκίπερ στις δηλώσεις του υποστήριξε πως ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος όταν χάνει η ομάδα του.
Ο Σίλβιο Προτό μέχρι το 69' κρατούσε όρθιο τον Ολυμπιακό στο Τορίνο με εντυπωσιακές επεμβάσεις ενώ μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν ίσως ο καλύτερος των "ερυθρολεύκων". Ο ίδιος όμως μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν ικανοποιημένος και χαρούμενος καθώς όταν χάνει ποτέ δεν είναι χαρούμενος.
Ο Βέλγος μίλησε στη κάμερα της "Cosmote TV" λέγοντας:
"Στην ομάδα κανείς δεν είναι σημαντικός, όλη η ομάδα είναι σημαντική. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι την περασμένη Κυριακή δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Παίξαμε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Όταν χάνω δεν είμαι ποτέ χαρούμενος, θα ήθελα να έχουμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά όταν ξέρεις ότι τα έχεις δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο φεύγεις από το γήπεδο ικανοποιημένος".
Πως μεταμορφώθηκε τόσο σύντομα η ομάδα;
"Όταν παίζεις στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί όταν παίζεις στο Champions League το πρώτο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η άμυνα και αν σκοράρουμε στην επίθεση θα είναι φανταστικό. Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ και ιδίως από τη στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-0.
Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα καλύτερη από εμάς αλλά εμείς έχουμε μία νέα ομάδα και μόνο κερδισμένοι βγήκαμε απ' αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένα γκρουπ με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη συνέχεια. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο Champions League και ίσως σε ένα παιχνίδι που είσαι καλός να χάσεις και σε ένα που δεν είσαι τόσο καλός να πάρεις ένα βαθμό".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ηταν πολυ καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ καλός,μαζί με Οτζιτζα στην πρώτη γραμμή.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (28-09-17)
Τελικα ειχαν δικιο οσοι ηθελαν κατι πιο σιγουρο πισω απο τον καπινο, αντι του γιαννιωτη.
Πολύ καλός και ηγετικός στην άμυνα. Ενέπνεε και μια αίσθηση άνεσης και σιγουριάς.
... there's no such thing as "too much"...
σαν βελγος συννενοηταν πολυ καλα και με τον ενγκελς
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στο δοκαρι του παουλινιο, εκανε οτι ακριβως εκανε και ο καπινο με ξανθη και σπορτινγκ. Δεν θα μιλησω για το δευτερο που εχει σοβαρη ευθυνη.
Δεν μου φταιει σε τιποτα ο ανθρωπος, ορθως παιζει και φυσικα δεν φταιει αυτος για την ηττα, αφου εκανε και 3-4 μεγαλες αποκρουσεις, απλα το χωσιμο στον καπινο ηταν πολυ αδικο τοσο καιρο.
Bookmarks