ιδανικος για δευτερος τερματοφυλακας πισω απο τον καπινο. Αρκετη εμπειρια σε υψηλο επιπεδο.
Στην οστανδη ειχε συμβολαιο 700 χιλιαδων. Μου φαινεται απιθανο να δωσαμε τετοιο συμβολαιο για δευτερο τερματοφυλακα, αρα εκτος του οτι πιεσε αρκετα για να ερθει, εκανε και μια οικονομικη θυσια για να παιξει στην ομαδα.
Οπως βλεπω, τη σεζον 2008-2009 ειχε πετυχει και ενα γκολ, πραγμα που σημαινει πως θα βοηθησει και σε αυτον τον τομεα. Τομεα στον οποιο ο καπινο τρια χρονια δεν εχει προσφερει ουτε στο ελαχιστο.
captain-cook (01-09-17), consigliere (01-09-17), differance (01-09-17), pirateeeeeee (01-09-17), The Dude (01-09-17)
Δε γίνεται ο τερματζής να μη βάζει γκολια, τύπε... πήραμε φονιά, θα αναστεναξουν τα δίχταλα...
There is a Dude in town
consigliere (01-09-17)
Όταν ένα ένα θα πραγματοποιούνται τα ερυθρόλευκα όνειρά σας, βλέπε αλλαγή χόρτου, δίχτυα με ρίγες, τερματοφύλακες κλάσης κτλ να θυμάστε ότι για όλα αυτά είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ μέσα απ' τον ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΗ!![]()
θα ειναι λιγο περιεργο, ειδικα για ψυχαναγκαστικους σαν κι εσενα, να εχουμε ως δευτερο τερματοφυλακα τον πρότο.
captain-cook (01-09-17), The Dude (01-09-17)
Για πρωτό τον πήραμε ή για δευτερό;
There is a Dude in town
BrazHlias (01-09-17)
Να ξέρετε πάντως ότι οι τερματοφύλακες είναι οι πιο δεμένοι μεταξύ τους από οποιαδήποτε άλλη θέση κι ας μη φαίνεται. Κι ο Καπίνος μόλις απέκτησε έναν τεράστιο δάσκαλο δίπλα του, ανάλογο του Νικοπολίδη και θα μάθει πολλά, που ίσως τον φέρουν στο σημείο να κλειδώσει την εστία του Θρύλου για όλη την καριέρα του. Ελπίζω να έχει το μυαλό να το καταλάβει αυτό αν έχει όνειρα, αντί να φοβηθεί το μέγεθος του Βέλγου. Πολύ καλό επίσης το ότι αποκτά ανταγωνισμό, να μην κοιμάται ήσυχος και να δουλεύει, γιατί με Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη από πίσω δε γ..μησε κανείς και το ήξερε.
chainsaw (01-09-17), consigliere (01-09-17), differance (01-09-17), iakov7 (02-09-17)
panahs7 (01-09-17)
Εγώ πίστευα και πιστεύω στην Γιαννιώτη τύπε. Και αυτό που γράφεις με Γιαννιώτη και Χουτε από πίσω... πώς να γαμήσει; Τρενάκι κι έτσι; Κρίπι κατάσταση λέμε...
There is a Dude in town
Bάζει και γκόλια, ε? Νέος Σαργκάνης δηλαδή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για όσους ξέχασαν ήδη ποιον τερματοφύλακα πήραμε:
chainsaw (01-09-17)
Εγώ σας τα έλεγα το καλοκαίρι, αλλά δεν με ακούγατε, μου λέγατε για τον Καπίνο. #sastalegakias Τουλάχιστον για τους τερματζήδες πρώην συναδέρφους μου, κόβει το μάτι μου.
ΑΜΕΣΑ να αποκτηθεί νέος και ταλαντούχος, είτε λέγεται Γιαννιώτης, είτε δεν ξέρω ποιος, να μάθει πράματα δίπλα στον δάσκαλο τον λίγο καιρό ακόμα που θα τον έχουν στου Ρέντη. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πάνε χαμένες, ειδικά σε μια τέτοια θέση.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-01-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (10-01-18), pirateeeeeee (10-01-18)
καλοριζικος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks