υπερπαικτης.τεραστιος αμυντικος.θα κονταροχτυπηθουν η μπαρτσα με την ρεαλγια το ποια
θα τον παρει το καλοκαιρι.μαγεψε και σημερα.οχι 7 εκατομυρια 27 θα τον πουλησουμε.
υπερπαικτης.τεραστιος αμυντικος.θα κονταροχτυπηθουν η μπαρτσα με την ρεαλγια το ποια
θα τον παρει το καλοκαιρι.μαγεψε και σημερα.οχι 7 εκατομυρια 27 θα τον πουλησουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
estai (14-09-17)
Ούτε σε μία φάση δε τον θυμάμαι ανασταλτικά... Ούτε σε μία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολύ κακό βράδυ. Εμφανώς παθητικός.
Τον εξέθεσε η τακτική του προπονητή. Αλλά εντάξει, δεν είναι ο ρόλος του στη σέντρα, ακολούθησε όμως ρε παιδί μου, πάλεψέ το. Όπως και σε τόσες κεφαλιές στην περιοχή, εκτός εντελώς.
... there's no such thing as "too much"...
sk12072 (13-09-17)
Καλά και στο Βέλγιο, έτσι παίζουν οι άμυνες: Δε του είναι και τόσο άγνωστο το παιχνίδι ψηλά...
Οι άμυνες στο Βέλγιο παίζουν ψηλά αλλά υπάρχει και τουλάχιστον ένας παίκτης αφοσιωμένος στην προστασία της άμυνας συν άλλος ένας που βοηθάει κι αυτός . Δεν κάνουν τρεις αντίπαλοι τριγωνάκι γύρω από τον αμυντικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
voskos_7 (13-09-17)
Κοίτα, η ένστασή μου στην εμφάνισή του, δεν είναι ότι τα έκανε όλα λάθος, αλλά, το ότι παίζει να μην έκανε ούτε ένα φάουλ, την ώρα που ο Ρομαο, έπαιζε με κάρτα από νωρίς.
Σε παραδέχομαι τύπε. Δύο κολλητά μάτσια ευρωπαϊκά με τριμπαλέα και είσαι στόπερος... χμ...
There is a Dude in town
sk12072 (13-09-17)
Και που να δεις ποσα θα μαζεψει στο τριτο και στο τεταρτο κολλητα ευρωπαϊκα ματς....
Η εικόνα του στο μυαλό μου είναι του χάρου που έρχεται να σε πάρει πριν πεθάνεις.
Ρε λαστ Μπάρον. Αυτόν είχες δει στο Βέλγιο; Είναι όντως καλός παίκτης αυτός ο αργός νεκροθάφτης;
Όταν έπαιζε, ήταν πάρα πολύ καλός, ειδικά όσο ήταν προπονητής στην Μπρυζ ο Πρεντ' Ομ. Ίσως ήταν το ίδιο καλός με τον Κουλιμπαλύ (Γκενκ τοτε, Νάπολι εδώ και 3 χρόνια) πριν τραυματιστεί. Μετά είχε πολλά διαστήματα που έμενε εκτός ,αλλά και πάλι όταν πατούσε χορτάρι ήταν σταθερός.
Δυστυχώς όμως, αυτή είναι η μοίρα των σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό. Τους αφήνουνε ξεκρέμαστους πίσω να αντιμετωπίζουν 2 και 3 κύματα επιθέσεων και φεύγουν μετά σαν αποτυχημένοι. Και έρχονται οι επόμενοι και ούτε αυτοί είναι καλοί. Ψάχνουμε τόσα χρόνια τον νέο Μέλμπεργκ, χωρίς να θυμόμαστε πόσο κακός ήταν ακόμα κι αυτός την πρώτη χρονιά με τους τραγικούς προπονητές που είχαμε. Και γίνονται ήρωες αρχιτεμπέλαροι που επειδή παίρνουν πολλά λεφτά δεν βγαίνουν από την 11αδα και ας είναι οι καλύτεροι παίκτες του αντιπάλου σε 9 στα 10 ματς (βλ. Τζιοβάνι).
Θα μου πεις εδώ είχαμε έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης και τον βρίζαμε 24 ώρες το 24ωρο γιατί έκανε το έγκλημα να θέλει την ομάδα συμπαγή, στους αμυντικούς θα κολλούσαμε; /rant.
Δηλαδή, το ότι κάνει τα 100 μέτρα σε 20 δευτερόλεπτα δε το βλέπεις;
O προπονητής συμφωνώ πως φταίει... που τον έφερε.
Θέλω να τον δω και σε άλλα παιχνίδια αλλά δε μου γεμίζει το μάτι. Δεν θυμάμαι επίσης ποτέ κακό τον Μέλμπεργκ.
Δεν έχει ταχύτητα ο άνθρωπος και δε παίζουμε τη δεκαετία του 80 να θέλουμε έναν δρακουμέλ να παίρνει κεφαλιές να καθαρίζει τις γιόμες.
Ακόμα και ο Παπασταθόπουλος που δεν είναι τόσο αργός εκτέθηκε λόγω ταχύτητας απο τους επιθετικούς της Τότεναμ. Ο στόπερ κάποιες στιγμές στη διάρκεια του αγώνα θα χρειαστεί να τρέξει. Δε μπορεί το παιδί.
Πλάκα πλάκα επειδή παρακολουθώ και Πας Γιάννινα υπάρχει ένας παίκτης που θέλει 10 Ένχελς και είναι και 20 χρονος. Πραγματικά έχω χρόνια να δω τέτοιο στόπερ.
sk12072 (14-09-17)
Σε 2 ματς τον είδες τον παίκτη, χαλαρώστε λίγο. Και πας και υπερασπίζεσαι τον Φορτούνη και επιβεβαιώνεις αυτό ακριβώς που είπα.
Μαυροπάνος λέγεται. Βέβαια παίζει σε σύστημα με 3 σέντερ μπακ και 3 αμυντικά χαφ και μπακ-χαφ στα άκρα. Αν τον είχαμε και έπαιζε προχθες σήμερα θα διαβαζαμε σχόλια τύπου που τον βρήκαμε, ποιος τον έφερε, για δανεικός στον ΠΑΣ και πολύ του είναι κλπ.
Ο Μαυροπάνος είναι. Σπάνια μου κάνει εντύπωση Έλληνας και δη από μικρότερες ομάδες.
Ο παίκτης αυτός για μένα είναι το καλύτερο στόπερ στην Έλλαδα. Του χρόνου ελπίζω αν δε τον τσιμπήσουν από καμιά Ιταλία να έρθει σε εμάς. Ελπίζω να μη κάνουν καμιά μαλακία και τον πάρει καμιά κούλα.
Πραγματικά αν τον προσέξεις σε κανάν αγώνα θα πάθεις πλάκα. Ένγκελς και μαλακίες...
Έχει θέμα στις μεταβιβάσεις, αλλά έχει απίστευτα στοιχεία.
chainsaw (14-09-17)
Μιας και παίζει να έχει περισσότερα γκολ στην καριέρα του, απ' ότι όλα τα φορ μας μαζί, δεν τον βάζουμε μπροστά, μήπως έχει κάνα κρυφό ταλέντο και αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς;![]()
Red&White-Nick-7 (15-09-17)
Μπορει να έχεις δίκιο πανο.απο αμυντικός σίγουρα θα είναι καλύτερος στην άλλη θέση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σε οποιο παιχνιδι και να εχει παιξει,με οποιαομαδα ειχε για αντιπαλο ΠΑΝΤΑ δεχτηκε γκολ.
ο χοντρος που ειναι γατος στις αγορες και πωλησεις αποκλειεται να εδωσε για αυτον τον τρομπα
πανω απο 7 πιτογυρα.οχι 7 μυρια....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks