Faithful (12-05-18)
Τους ειδα και γω,καδρονια ροπαλα φουλφεις και συνοδεια οι μπατσοι μην και τους πειραξει κανεις.
Την Δευτερα λεω να παω ετσι στην δουλεια και γω,φανταζομαι δεν θα μου πει κανα μπατσονι τιποτα.
ΕΜΕΤΟΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (12-05-18)
Και φωτο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πρώτη ανάρτηση στο φορουμ, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.
Στο θέμα μας μόνο απλά για να συμφωνήσω με όλους εκείνους που λένε το πόσο άθλια εξελίχθηκε η "εξυγίανση" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλλον ήταν γραμμένο να γίνουν έτσι τα πράγματα.
Εύχομαι να μη γίνει το παραμικρό στον τελικό παρά το γεγονός πως μέσα στο ΟΑΚΑ θα είναι μαζεμένη η μισή Μόρντορ.
chainsaw (12-05-18)
Oρκ σε λεωφορείο.Το είδαμε και αυτό.
τους εχουμε και τους καμαρωνουμε, επειδη ειναι τα πελατακια των βολευτων...
Κάποια ιδέα για το πως μπορούμε να δούμε το παιχνίδι σήμερα;
Ευχαριστώ φίλε. Εξωτερικό βρίσκομαι, ξέρω πως κάτι θα βρω, ελπίζω με ελληνική μετάδοση για να ολοκληρωθεί η εμπειρία.
Λιγο νωρίτερα φωτοβολίδες εξω απο το golden hall
Τωρα φωτοβολίδες με πιστόλι απο τους παοκτζηδες
Αεκτζηδες ξύλο με ματ και δακρυγόνα
Αυτά ως τωρα....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ήρθαν πίσω οι Κυριακές μας τουλάχιστον.
Α Σάββατο είναι...
Χθόνιος (12-05-18)
Αναβρασμός επικρατεί μέσα και γύρω από το ΟΑΚΑ εδώ και αρκετή ώρα, καθώς μπορεί για την ώρα οι συμπλοκές να έχουν σημειωθεί στους γύρω δρόμους του γηπέδου, ωστόσο υπάρχει πάντα κίνδυνος να συμβεί αυτό ανά πάσα στιγμή και στον αγωνιστικό χώρο.
Και αυτό διότι τα τελευταία λεπτά παρατηρείται έντονη κινητικότητα των φίλων της ΑΕΚ στην Θύρα 7, ενώ ακόμη πιο επικίνδυνη μοιάζει η... εφευρετικότητα των φίλων ΠΑΟΚ.
Οι "ασπρόμαυροι" χρησιμοποιώντας διαφημιστικές πινακίδες, φτιάχνουν αυτοσχέδιες γέφυρες για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο πάνω από τα πλέξιγκλας!
Θυμίζουμε ότι για να αποτραπεί η πιθανότητα σύγκρουσης των οπαδών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είχε πραγματοποιηθεί μια σειρά εργασιών εντός του σταδίου και πολύ περισσότερα σε σημεία που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι θερμόαιμοι για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.
Κάτι που ίσως να μην σταθεί αρκετό για να τους εμποδίσει να έρθουν σε μάχες σώμα με σώμα.]
Aπο παοκια ολα τα περιμενω. Μεχρι και μηχανακι ειχαν βαλει στο δικο τους γηπεδο.
Τόσα χρόνια δε μπορούν να φτιαξουν μετρό, με το που ηρθαν αθηνα αρχισαν να χτιζουν γεφυρες.![]()
Εμένα μου γεννάται μια απορία τώρα. Αν τα κάνουν όλα πουτάνα σε σημείο που να απαιτούνται βαριές τιμωρίες με αφαιρέσεις βαθμών κτλ το παίρνουμε εμείς;![]()
Εξυγίανση
Bookmarks