flessanto (25-08-17)
Ολοι με τον Ζουπάνο τα βάζετε. Αφήστε τον ήσυχο!
Για την κλήρωση της ΑΕΚ με Ριέκα δεν θα πειτε τιποτα;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (25-08-17)
panahs7 (25-08-17)
Βλέπω τώρα με Μίλαν, Αούστρια και Ριέκα κληρώθηκε η Κούλα στον όμιλο. Δεν αποκλείεται να περάσει 2η.
![]()
Μίλαν,ε..; Δυο τεσσάρες τις έχει ήδη αρπάξει από τα αποδυτήρια...
θα παει η σφαλιαρα συννεφο...μιλαμε για 6 ηττες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απιστευτο παιχνιδι στην τσεχια..!!Η πλζεν ισοφαρισε το σκορ του πρωτου αγωνα με την σπορτινγκ λισσαβονας (2-0 ειχε κερδισει η σπορτινγκ), και στο 90+2 παιρνει πεναλτι η σπορτινγκ με 2-1 περνουσε, το εχαασε και τωρα παει παραταση..!! Μην σου τυχει..!!!
Κρίμα που δε ξέραμε το κόλπο με το flessanto. Να ανοίγει τα θέματα, να πάρουμε κούπα απο τον καναπέ. Το μόνο που θα χρειάζονταν ο γκαρσία και μερικά κουτιά ρολά.
Ωραιο ματς το Αρσεναλ-Ατλετικο μεχρι στιγμης. Εχουν χασει αρκετες ευκαιριες οι αγγλοι. Μακαρι ο Βενγκερ να παρει τον τιτλο πριν αποχωρησει.
A, εχει παρει κοκκινη η ατλετικο. Γι'αυτο την παιζουν μονοτερμα.
Mονότερμα - ξεμονότερμα το κάρφωσε το γκολάκι και πάει με αβαντάζ στη ρεβάνς της Μαδρίτης
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απλά θέλω να πω οτι η πορεία της Σαλτσμπουργκ που εφτασε κοντά στον τελικό δείχνει οτι με καλο προπονητή και ροστερ που τα δινει ολα κι ας μην ειναι ονόματα μπορεί να φτάσει ψηλά.
Όπως κι εμείς έτσι και οι Αυστριακοί πουλάνε καθε καλοκαίρι τους καλούς τους παίκτες, δεν ξοδεύουν πολλά για μεταγραφές, αλλά σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό έχουν καλο τμήμα σκαουτινγκ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
voskos_7 (04-05-18)
Και παίζει και σε ένα πρωτάθλημα, που οι κανόνες είναι γνωστοί από την αρχή της χρονιάς και δεν επανεξετάζονται από διάφορα δικαιοδοτικά όργανα, τα παιχνίδια ξεκινούν και τελειώνουν στην ώρα τους, ενώ η βαθμολογία είναι γνωστή μόλις τελειώσει η αγωνιστική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (04-05-18), chainsaw (04-05-18), vasilis-thrylos7 (04-05-18)
Και νομίζω έχει αντικαταστήσει το έμβλημα της Σάλτσμπουργκ με αυτό της Ρεντ Μπουλ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (04-05-18)
Bookmarks