Μαλιστα....
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Μπράιαν Ρόμπερτς.
Ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα φοράει τη φανέλα του Θρύλου τα επόμενα δύο χρόνια.
Το who is who του Μπράιαν Ρόμπερτς
Hμ. Γεν.: 03/12/1985
Τοπ. Γεν.: Τολέδο, Οχάιο (ΗΠΑ)
Ύψος: 1.88
Πρ. Ομάδες: Hapoel Galil Gilboa (2008-2009), Brose Baskets (2009-2012), New Orleans Hornets/Pelicans (2012-2014), Charlotte Hornets (2014-2016), Portland Trail Blazers (2016), Charlotte Hornets (2016).
Διακρίσεις
- Πρωταθλητής Γερμανίας (2010, 2011, 2012) με τη Μπάμπεργκ.
- Κυπελλούχος Γερμανίας (2010, 2011, 2012) με τη Μπάμπεργκ.
Μαλιστα....
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (23-07-17)
Eκ πρωτης οψεως φαινεται καπως καλυτερος του γκριν. Πιο σοβαρος παικτης, με καλυτερη δημιουργια. Αλλα στην αμυνα δεν νομιζω οτι διαφερει με τον προκατοχο του. Ισως αν δεν γκρινιαζε για το χρονο συμμετοχης του και ειχε κατσει να κλαψει στο σεφ μετα τον 5ο τελικο, να ειχε μεινει ο ερρικος.![]()
Ρε έχετε μπερδευτεί. Αυτος ήρθε για 1 στη θέσης του Χακετ λοιπόν. Αντί του Γκριν έχει έρθει ο άλλος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
βελτιωμενη εκδοση του ντομινικ ουοτερς.
Περα απο την πλακα. Το υλικο αυτη τη στιγμη (ενω περιμενουμε εναν ακομα παιχτη), δειχνει χειροτερο σε σχεση με το πως ξεκινουσαμε περσι. Ειμαστε καλυτερα μονο στη θεση "4". Στις αλλες θεσεις μοιαζουμε λιγο χειροτεροι. Το ροστερ ειναι αρκετα γεματο, αλλα ποιοτικα κατωτερο του περσινου.
Απο την αλλη, σε σχεση με το πως τελειωσε η σεζον, δηλαδη χωρις χακετ και λοτζεσκι, οντως ειμαστε καλυτερα, αλλα δεν νομιζω πως πρεπει να κρινουμε σε αυτη τη βαση.
Αυτη τη στιγμη να πω την αληθεια, ειμαι καπως μαγκωμενος για την ομαδα. Με την υποσημειωση πως τετοια εποχη τα συμπερασματα δεν ειναι ποτε ασφαλη, ειτε τα θετικα ειτε τα αρνητικα. Ομως το σιγουρο ειναι πως ειχαμε καποιες "σταθερες" (χακετ, λοτζεσκι, μπιρτς), τις οποιες πλεον δεν εχουμε και θα πρεπει οι παιχτες που ηρθαν να αποδειχθουν "λιρες εκατο".
Καλορίζικος και ετούτος, λοιπόν!
Ο Τζακσον δεν μας είχε απορρίψει γιατί ήθελε διετές, ενώ εμεις δίναμε 1+1;; Τωρα σε αυτον κάναμε διετές;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
καλοριζικος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο αντί Χακετ της ομάδας. Παίζει για τους συμπαίκτες του και όχι για το τομαρι του. Και φυσικά ξέρει να αμύνεται.
Πιστεύω πως θα αγαπησουμε τη δουλεια που κάνει στο γήπεδο.
Τον έβλεπα λίγο σε αυτό το τουρνουά: Καλά σουτάκια έχει, δε φοβάται κιόλας τη διείσδυση.... Μου άρεσε ο παίχτης!
... there's no such thing as "too much"...
Du3lisT (27-09-17)
chainsaw (27-09-17), giovanni#10 (26-09-17), The Dude (26-09-17)
consigliere (27-09-17), Faithful (28-09-17), The Dude (27-09-17)
Λες να μας βγει από το πουθενά; Και δεν είχε πολυπροβληθεί κιόλας.
... there's no such thing as "too much"...
chainsaw (27-09-17)
The Dude (28-09-17)
Ο παιχτης ειναι τοσο καλος στα τριποντα, που ακομα και τα καρφωματα του, η γραμματεια τα μετραει για τρεις ποντους.
The Dude (28-09-17)
Bookmarks