flessanto (01-10-18), giovanni#10 (01-10-18)
Έχασα τη γκολάρα σου χθες. Αλλά ευτυχώς έχω καλό λινκ και σε 2 χρονάκια θα σε καμαρώσω κι εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 01-10-18 στις 10:44
flessanto (01-10-18), giovanni#10 (01-10-18)
Δεν εκανε απλα στραβοκλωτσια, την καρφωσε στα διχτυα ρε πουστη μου.
Ειναι τοσο τραγικο το λαθος που δεν μπορεις ουτε να τον κραξεις. Ακουσα στις δηλωσεις του πως καλυψε πληρως τον γιαννιωτη και ανελαβε την ευθυνη 100%. Μπραβο του γι'αυτο τουλαχιστον.
Κοιτα να δεις τώρα... έκανε κορυφαίο παιχνίδι εκτός από αυτή τη φάση... κι όμως...
There is a Dude in town
BrazHlias (01-10-18)
Δεν έφταιγε νομίζω εκεί που πήγε η μπάλα. Λάθος του Γιαννιώτη (συμβαίνει) και λάθος των αμ. μέσων που άφησαν τρύπα (ανεπίτρεπτο).
Πολύ καλή εμφάνιση.
... there's no such thing as "too much"...
Εντάξει, όσο και να έπαθε αποπληξία, μπροστά του η μπάλα και με μικρή ταχύτητα, η θέση του σώματος μια χαρά, μόνο με ζεμπεκιά πήγαινε εκεί... ήθελε και λίγο τέχνη όλο αυτό...
Τον πριγιο πάντως τον γάμησε σε όλες τις στάσεις του καμασούτρα.
There is a Dude in town
Σε λίγο θα τον βγάλετε και MVP ξέρω γω. Τι δεν φταίει ρε παιδιά;
flessanto (01-10-18)
Μαλακια και του Λαζαρου που ξαφνικα βαρεθηκε να μαρκαρει τον Βιειρινια και τον αφησε να μπει περιοχη και να σεντραρει.
BrazHlias (01-10-18)
O ρόλος του στόπερ όσο και καλά να παίξει σε όλον τον αγώνα, είναι να αποτρέψει το γκολ.
Ε , αυτός το έβαλε μόνος του.
Να πα να γαμηθεί.
flessanto (01-10-18)
Βασικα...
Πολυ_καλος_ο_μονος_που_προσπαθησε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφου MVP ηταν ρε. Καθοριστικοτατος (οχι Γιαννιωτη, δε σε ξεχασα...) για τη νικη του παορκ...
Να δούμε πώς θα αντιδράσει, γιατί είναι η πρώτη ζεϊμπεκιά που πληρώνει μετρητοίς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (02-10-18)
Δεν λεω πως ειναι παιχταρας, ουτε πως πρεπει να παιζει βασικος, αλλα αν τον κρινουμε απο την προχθεσινη γκελα, τοτε δεν πρεπει να ξαναπαιξει ουτε σε ερασιτεχνικη ομαδα.
drizzt (02-10-18)
Και με τη Μπέτις, δεν έκανε λίγες... Άσχετα αν αυτοί δείξανε στο επιτελείο του Βαγγέλη ότι έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα για να βρει τέτοιους επιθετικούς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (02-10-18)
Δεν αντεξα να περιμενω το λινκ του Θωμα και έψαξα το γκολ
![]()
Αχαχαχαχαχα. Τι γκολαρα ήταν αυτή;;;; Τη χτυπάει και με δυναμη να είσαι σίγουρος οτι θα μπει. Έσκισε τα διχτυα ο ατιμος.
Edit: Και τώρα που το ξαναβλέπω, μου αρέσει που δείχνει οτι δεν είναι οff side ο Βουκοβιτς, άρα δικαίως μέτρησε το γκολ. Πάντως δεν τα κατάφερε μόνος του. Του έκανε καλή ασιστ ο γιαννιώτης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 03-10-18 στις 16:05
flessanto (02-10-18)
Αστειος ξανα,εχανε επαφη κατι στιγμες,ασε την ντριμπλα που πηγε κι εκανε στον αλλον στα τελευταια λεπτα ρισκαροντας χωρις κανεναν απολυτως λογο.
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ειναι βασικος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ότι χειρότερο έχω δει φέτος. Κοντραρει στα ίσα Σαντάνα και ντα κοστα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Faithful (08-10-18)
Ο Ντα Κόστα δεν ήταν κακός παίκτης.
Εγώ τα χα πει πως είναι χειρότερος από Μιράντα. Τώρα κλάψτε.
flessanto (22-10-18)
Ήταν καλός αυτός ή απλά δεν χρειάστηκε; Έτσι από περιέργεια ρωτάω.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks