Ο Εμενικε οπως και ο Καρντοσο ειναι παραδειγματα για να μη ξαναψωνισουμε ΠΟΤΕ πιακτη απο την τουρκια.
Βεβαια γραφουν οτι τον θελει ομαδα απο τουρκια{ματι που χουνε οι μπαγασιδες}στο καλο να παει το παλικαρι,εδω με 25% ανεργια δεν θα βρει δουλεια..
Αρκετά καλός σήμερα. Αν και δε τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε.
Στην φάση που κέρδισε το πέναλτι έδειξε καλά στοιχεία.
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Ο Εμενικε οπως και ο Καρντοσο ειναι παραδειγματα για να μη ξαναψωνισουμε ΠΟΤΕ πιακτη απο την τουρκια.
Βεβαια γραφουν οτι τον θελει ομαδα απο τουρκια{ματι που χουνε οι μπαγασιδες}στο καλο να παει το παλικαρι,εδω με 25% ανεργια δεν θα βρει δουλεια..
Θα γράψει περισσότερες συμμετοχές και από τον Καψή, στην πισίνα του Ρέντη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ξέρω αν ισχύει, παίζει να ισχύει αλλά περιγράφω στα γοργά το συμβόλαιό του. Μέχρι τη Πρωτοχρονιά, τον πλερώ η Φενέρα, από κει και πέρα ο θρυλέοντας... από την πρωτοχρονιά και μετά μας χαιρετάει...
There is a Dude in town
Ιατρικά έτοιμη η μαύρη κόμπρα. Φυλαχτείτε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ουτε καν. Εχει ενοχλησεις λεει
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (08-12-17), chainsaw (08-12-17), drizzt (08-12-17), Red&White-Nick-7 (08-12-17), voskos_7 (13-12-17)
The Dude (08-12-17)
ΣΑΚΑΤΗΣ...
drizzt (08-12-17)
Faithful (08-12-17)
Ελα, μας κουρασες καραγκιοζακο. Παρε πουλο να τελειωνουμε.
The Dude (08-12-17)
Είναι πολύ περίεργη η ιστορία με αυτούς τους δύο, τύπε. Αυτό που είπε τελικά ο Μποκανής, φαίνεται και να ισχύει. Πήγαν να την βγάλουν στη φτήνια και τα χάλασαν με τον Μποκανή, με τον μανίκια, έγινε ένα περίεργο νταλαβέρι... μέχρι τον Δεκέμβρη θα τον πλερώ η τουρκιά και από Γενάρη ο θρυλέοντας και αν μας κάνει, τον αγοράζουμε... απ ότι καταλαβαίνουμε, θα την κάνει με ελαφρά, ο τύπος δε γουστάρει καν να βλέπει μπάλα, όχι να παίξει...
Βαγγέλιε. Μάθημα στην οικονομία 101 θα σε κάνω αν και δε το χρειάζεσαι, έτσι για επανάληψη. Η φθήνια τρώει τον παρά. Νόμος.
There is a Dude in town
drizzt (08-12-17), thelastbaron (08-12-17)
Καλα τη βγαλαμε με αυτον τελικα...not!
Ελπίζω να φυγει. Τζούκα και Καρίμ τα πανε μια χαρα τελευταια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πηγή [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]«Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δε νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα ενδιαφερθεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια, είναι ντροπή», έγραψε ο Εμενίκε.
Πότε θα πάει στα τσακίδια αυτό το λιμοτάγαρο;
The Dude (13-12-17)
Εδώ πληρώνονται για ποδοσφαιριστές κάποιοι και κανείς δε νοιάζεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (13-12-17), panahs7 (13-12-17), The Dude (13-12-17)
Λεφτά εχεις, πλήρωσε εταιρεία να σου παρέχει ασφάλεια 24/7. Εδω πεινάει ο κοσμος κι εσυ παίρνεις 2 μυρια. Στο καλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-12-17), panahs7 (13-12-17), The Dude (13-12-17)
Θα πω κάτι χοντρό αλλά δε μπορώ..
Μακάρι να είχε στο σπίτι όλα τα λεφτά που έπρεπε να πάρει από την ομάδα και να του τα παίρναν όλα.
Αφού και αυτός δε τα δούλεψε.
Όπως είπε ένας τύπος στο ράδιο, φαντάσου να είσαι ληστής να μπεις σε σπίτι να το κλέψεις και να πετύχεις μπροστά σου τον Εμενίκε με τα γουρλωμένα μάτια.
![]()
Τύπε... μάζεψέ τα και άντε στην πατρίδα σου που ξεχειλίζει από ασφάλεια... γίδι...
There is a Dude in town
Bookmarks