Τί έγινε ρε; Δεν είναι τελικά και τόσο "σακάτης" και "άχρηστος";
... there's no such thing as "too much"...
Μην τον ματιάξουμε και ξαναπάθει τίποτα παιδιά, ήρεμα. Ότι όταν παίζει είναι καλός το ξέραμε, το θέμα είναι να παίζει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (20-09-17)
Η παναγιά μαζι του, που λέει και ο φίλος.![]()
giovanni#10 (20-09-17), The Dude (20-09-17)
Εγω εντυπωσιάστηκα απο την κατάσταση που βρίσκεται. Τον θυμάμαι ετσι γρήγορο, αλλα δεν ήξερα σε τι φαση βρίσκεται τωρα. Μακάρι να ειναι υγιής!
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (20-09-17)
Aν εμπαινε καποιος εδω πριν 15-20 μερες θα νομιζε οτι του κοψανε το ποδι...
Το μέγα ερώτημα είναι: την έχει 24 ίντσες όπως ο Λουκάκος ή αρχιδιές σκόρερ;![]()
There is a Dude in town
Κακό μάτι να μη τον ε βρει.
Δηλαδη οποιος παιχτης παθαινει θλαση πρεπει ή να του λεμε μπραβο ή να λεμε πως ειναι τελειωμενος; Οι τραυματισμοι συμβαινουν και δεν σε ρωτανε το ποτε. Στο κατω κατω, σε προπονηση της ομαδας χτυπησε, δεν επαιζε ρακετες στην παραλια.
Δεν χρειαζεται να τσαντιζεσαι με τους με τους ποδοσφαιριστες μας.
giovanni#10 (21-09-17)
BrazHlias (21-09-17), consigliere (21-09-17), flessanto (22-09-17)
Και σε περιοδο προετοιμασιας την επαθε ουσιαστικα. Ξαφνικα τον βγαλαμε παλτο επειδη τραυματιστηκε.
Τοτε ηταν σακατης και ο Τζουρτζεβιτς μεταγραφαρα. Τωρα ο Σερβος ειναι αχρηστος κι ο μαυρος παιχταρα. Αμα χασει κανα-δυο αχαστα με Κουλα ή Γιουβεντους θα ξαναγινει παλτο.
Δηλαδη αν ξανατραυματιστει, θα του κανουμε κηδεια;
Τι θα πει σε παιχνίδι της ομάδας τραυματίστηκε ρε παίδες; Δεν του έσπασαν το καλάμι με τάκλιν για να δικαιολογείται και να πούμε "συμβαίνει". Στην αρχή της σεζόν είναι απαράδεκτο να μένει έξω 1 μήνα από μυικό τραυματισμό, τι τον πήραμε τότε; Αν είναι έτσι να χάνουμε 3-4 παίκτες στην προετοιμασία και να λέμε "ε για την ομάδα τραυματίστηκαν" και να παίζουν οι φροντιστές μπάλα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει σημασία τι λέγαμε πριν 1 μήνα; Απαγορεύεται να πούμε μπράβο τώρα, επειδή λέγαμε πράγματα που στο φινάλε ίσχυαν κιόλας;
Γιατί ακριβώς του λέμε "μπράβο"? Επειδή έβαλε ένα γκολ στον Αστέρα Ραχούλας?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και γιατι να του πουμε μπραβο τωρα;
Και γιατι να μη δικαιολογειται μια θλαση στην προετοιμασια;
Και γιατι ισχυε οτι ηταν σακατης και τωρα ξεσακατευτηκε;
Και γιατι δε μαθαμε ακομα ποια ειναι η γκομενα της φωτογραφιας;;;;
Και γιατί κλαίει το μωρό αφού φοράει πάνα;
giovanni#10 (22-09-17)
Φταίει ο παίκτης που τραυματίζεται ή φταίνε οι γυμναστές;
Φταίει
Φταίει, φταίει, φταίει
η καρδιά μου που έμεινε μόνη και κλαίει,
φταίει, φταίει, φταίει
που η νύχτα για σένα απόψε με καίει.
Δεν είχες λόγους μα ούτε αφορμή,
έτσι να φύγεις και να με εγκαταλείψεις,
δεν είχες λόγους μα ούτε αφορμή
και μΆ ένα ατέλειωτο "γιατί" να με αφήσεις. Γεια σου Εμενίκε .
giovanni#10 (22-09-17), The Dude (22-09-17)
Εκδηλωθηκε ο φαν του γονιδη. Και τοσο καιρο μας το επαιζε εντεχνοροκ κουλτουρα κι ετσι να'ουμ.
Bookmarks