Παιδιά να σας ρωτήσω , ξέρετε γιατί φέτος έχει καθυστερήσει τόσο η παρουσίαση της νέας φανέλας ;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εννοώ ότι το σχέδιο έχει βγει σχεδόν εδώ και ένα μήνα και δεν έχει γίνει κάποια παρουσίαση
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κανονικά έπρεπε να έχει παρουσιαστεί η φανέλα, για τα στάνταρ της Adidas κι απ' αυτά που ξέρουμε από πέρσι. Πότε είχε παρουσιαστεί;
17 Ιουνίου πέρυσι
Πού είναι το φανέλι ρα;;;!!! Με τον Ψαροκαρσελά έρχεται;
There is a Dude in town
Παιδια η φανέλα θα παρουσιαστεί 19 Ιουλίου από ότι διάβασα
Αμήν.
Αν δε κοπεί στα ιατρικά, δηλαδή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (05-07-17), flessanto (05-07-17), panahs7 (05-07-17), Red&White-Nick-7 (05-07-17)
Άντε καλοφόρετη! Πάει καιρός που γούσταρα τόσο με το φανέλι, μακάρι να συνοδευτεί επιτέλους από λευκό σορτσάκι με κόκκινες ρίγες και κόκκινες κάλτσες να υπάρχει γαμηστερή ισορροπία.
Είναι όντως αυτή που είχε γίνει leaked στο ξένο site, μαζί με την πορτοκαλιά.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ελπίζω μόνο να μη μας τα χαλάσει στην πλάτη πάλι, γιατί θα πάει στράφι το σχέδιο.
Ολο λευκή η πλάτη, τύπε...
There is a Dude in town
Αν είχε ρίγες και στην πλάτη θα ήταν η υπέρτατη διαγαλαξιακή καύλα.
(Η πορτοκαλί είναι away αλλά όχι με την έννοια "εκτός έδρας". Είναι away σαν να λέμε μακριά από μας..)
Ρε δυστυχώς δεν αφήνει η ουεφα να έχουμε ρίγες στην πλάτη ώστε να φαίνονται καθαρά τα νούμερα. Παλιότερα η πούμα πήγαινε στη λύση ρίγες στην Ελλαδα μονόχρωμα στην Ευρώπη αλλά κατέληγε μια αηδία φανέλα στην Ευρώπη αφού δεν ήταν εξ αρχής σχεδιασμένη για μονόχρωμη
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, μόνο για μας ισχύει αυτό... για δες, τύπε τα φανέλια βάρκας, γιουβέντας και λοιπά και θα καταλάβεις ότι είναι ζεβρέ, μπρος πίσω...
There is a Dude in town
Bookmarks