georgethirdeye (31-05-17), giovanni#10 (31-05-17), voskos_7 (30-05-17)
Καλοριζικες
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
georgethirdeye (31-05-17), giovanni#10 (31-05-17), voskos_7 (30-05-17)
Αν και το πορτοκαλί, δύσκολα μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική δεύτερη εμφάνιση σε κόκκινες ή κίτρινες πρώτες εμφανίσεις...
Αλλά, μου κάνει λίγο περισσότερο, η πρώτη, από τη φετινή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ενδιαφέρουσα περίπτωση η πορτοκαλί. Από παραλλαγές σαν αυτές που φοράει ο Ψεκασμένος κι ο μπάουγκς κι από κάτι βεραμάν ροζουλί της Μάνας άεκ, το πορτοκαλί είναι πολύ πιο ελκυστικό.
Eκπληκτικές και οι 2, δεν ξέρω πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα, αν όμως είναι αυτές μιλάμε για πραγματικά εντυπωσιακές φανέλες.
ΥΓ. περιμένω με αγωνία να δω τι χρώμα σορτσάκι θα συνοδεύει την πορτοκαλί. Κάτι μου λέει ότι θα είναι μαύρο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (31-05-17), Faithful (30-05-17), flessanto (30-05-17), giovanni#10 (31-05-17)
Καλά, άλλο αυτό: Χρωματικά, λέω, μάλλον θα μας ζητάνε να βάζουμε την τρίτη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (31-05-17)
Πραγματικά πολύ ωραίες και οι δύο. Ίσως οι καλύτερες της χιλιετίας. Όμως μάλλον δεν ισχύει το λικ
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά η πρώτη γαμάει. Η πορτοκαλί δε μ' αρέσει καθόλου.
Ειναι απο site που περυσι ειχε πεσει μεσα
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η πρωτη θυμιζει την asics στο μπαραζ του βολου το 80,αν δεν κανω λαθος,με τον Αρη!!Ισως λιγο ακομη κοκκινο και θα ηταν τελεια!
Κατά πάσα πιθανότητα η πορτοκαλί θα είναι η 3η και όχι η εκτός έδρας, η οποία σχεδόν πάντα παίζει σε διαφορετική απόχρωση από την 1η, μπλε, μαύρο, γκρι κτλ. Αν δεν κάνω λάθος και πέρσι δεν είχαν παρουσιαστεί ξεχωριστά χρονικά; Αλλιώς αν είναι, όπως είπε κι ο Νίκος, θα μας ζητάνε συχνά την 3η, συνεπώς είναι δεν είναι η εκτός, αυτή δεν θα χρησιμοποιείται. Εκτός αν γίνει σκόπιμα το τελευταίο, για κάτι που μπορεί να έχει να κάνει με τους χορηγούς 2ης/3ης μιας και την σεζόν που μας πέρασε είχαμε θέματα με παρόμοιες εμφανίσεις με τον αντίπαλο.
ΥΓ. Σαν σχέδιο μου αρέσουν, αρκεί η εντός να συνοδευτεί με λευκό σορτσάκι και κόκκινες κάλτσες (αμφότερα θα έχουν διχρωμία με τις ρίγες τις Abibas)
Πορτοκαλι ? ? τι σχεση εχει αυτο το κολοχρωμα με τον Θρυλο μας?? ?
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Γιατί το γκρι τι σχέση έχει? Το μπλε? Το μαύρο? Καμία. Αλλά έτσι πρέπει να είναι η δεύτερη φανέλα, διαφορετικού χρώματος από τη βασική.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sirkostas (01-06-17)
Παραδοσιακά νομίζω η μπλε είναι η δεύτερή μας. Πορτοκαλί με κόκκινο δεν έχει μεγάλη διαφορά μέσα στο παιχνίδι και αν τύχουμε με καμιά ομάδα με παρόμοια χρώματα (π.χ. Ατλέτικο) θα μας πονέσουν τα μάτια με τις πορτοκαλί. Κάποιος συνδυασμός μπλε-άσπρου θα ήταν ο ιδανικός νομίζω ή ακόμα και σκέτο άσπρο ή σκέτο μαύρο
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Πορτοκαλί,ε; Του τερματζή ήταν κάποιες χρονιές πορτοκαλί... χωρίς να λέει αυτό κάτι,βέβαια.
Θα μου άρεσε μια ωραία μπλε περισσότερο,σαν αυτή που είχαμε την πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας με την adidas.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Oι φανέλες είθισται να αλλάζουν από χρονιά σε χροιά. Θέμα μάρκετινγκ. Άμα εγώ την έχω αγοράσει αυτήν τη φανέλα και φέτος έχουμε πάλι την ίδια (ή παρόμοια), γιατί να την ξανα-αγοράσω?
sirkostas (01-06-17)
Την αποχρωση του μπλε αναφερω... Το σχεδιο εννοειται πως αλλαζει καθε χρονο...
Τρελά φανέλια. Η πρώτη θυμίζει... Λεμονή. Η δεύτερη, Φαν Μπάστεν...
There is a Dude in town
Bookmarks