Δε παίξαμε καλα στο πρωτο ημίχρονο
Sent from my iPad using Tapatalk
Την Δευτερα 27 του μηνος παιζουμε εκτος εδρας με το ρεθυμνο cretan kings,στο πλαισιο της 23ης Αγωνιστικης της Basket League..Τηλεοπτικη Καλυψη απο νοβασπορτς 2 στις 16:00...Παμε...
Δε παίξαμε καλα στο πρωτο ημίχρονο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολυ ωραία ασίστ του Αθηναίου στον Μπιρτς!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειδατε τι γινεται οταν δε λεει ο ζιοβανι με το κεφαλαιο G "ολοι γήπεδο ή ολοι τηλεόραση;".Καταλήγει να βλέπει μονη της τον αγωνα η Μαργαριτα.
Faithful (27-03-17), giovanni#10 (27-03-17), The Dude (27-03-17), ttg_red (28-03-17)
Παντως κι ο Τζιοβανι με μικρο g δεν αγχωνεται. Ουτε γηπεδο, ουτε τηλεοραση. Θα μας τα λεει η Μαργαριτα.
Δε σας πέρασε, λαμόγια, ο,τι κι αν κάνατε. Χωρίς λιπαντικό φέτος θα σας πάμε, σαγρε...
There is a Dude in town
Καλή απόδοση Αθηναίου, καλός ο αρχηγός , καλός ο Μπιρτς
Ευχαριστουμε, Μαργαριτα![]()
Aνοίγετε ένα θέμα αγώνα και δε γράφετε καν το σκορ. Λέτε αύριο να θυμόμαστε τι έγινε σε αυτό το ματς?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (28-03-17)
differance (27-03-17), Red&White-Nick-7 (28-03-17), ttg_red (28-03-17)
Rena (27-03-17)
Ρένα όταν τελειώσει το παιχνίδι, σφύρα μας το σκορ... Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα![]()
![]()
Rena (28-03-17)
Bookmarks