Θελω ενα περιποιημενο γαμησι στη βασιλισσα! Το περιμενω ποσο καιρο..!
Αύριο λοιπόν παίζουμε εντός έδρας με αντίπαλο την ρεαλ μαδριτης για την 28η Αγωνιστική της Ευρωλίγκας...Πλέον είμαστε κι επίσημα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και με πλεονέκτημα έδρας... Άγχος λοιπόν απ'αυτη την άποψη δεν πρέπει να υπάρχει... Μοναδικός στόχος το πλασάρισμα στην 4αδα...Οι Ισπανοί βέβαια θα έρθουν κι αυτοί για να κερδίσουν, όποτε ο αγώνας οποίος εννοειται οτι είναι παρα πολύ δύσκολος, θέλει αρκετή προσοχή...Κάλυψη από νοβασπορτς 2 στις 21:00...
Ο θεός βοηθός κι η Παναγία μαζί μας..!!!
Θελω ενα περιποιημενο γαμησι στη βασιλισσα! Το περιμενω ποσο καιρο..!
Εγώ λέω να παμε στο ρελαντί , η ξεκούραση ειναι σημαντική πλέον , θέλει καλή διαχείριση στα ματς που μένουν
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Giovanni10_ (23-03-17)
Είναι νωρίς για τελικούς...
Περίεργο μάτσι. Μπορούμε και νίκη και διαφορά στην καλή μας μέρα. Εχουμε ξεχάσει όμως να δούμε μια καλή μέρα εδώ και κάτι αγώνες. Η ομάδα περνάει ένα μίνι ντεφορμάρισμα (πιστεύω ελεγχόμενο) για να είναι φρέσκια κι έτοιμη σε λίγες μέρες. Εχουμε και τον Σπανούλη που όλα τα έχει περάσει φέτος, μόνο έγκυος δεν μας έχει πει πως είναι, προφυλάξτε τον, οι άλλοι μια χαρά το πάνε. Αγραβάναρε, δείξε ότι ξύπνησες επιτέλους. Πολύ δύσκολο πάντως να πάμε για μια από τις δύο πρώτες. Να είχαμε μία... μόνο μια γαμημένη νίκη από αυτά τα κουλά που χάσαμε (2 με Γαλατά, έξω με Μπάμπεργκ, μέσα με Μακάμπι) θα μιλούσαμε αλλιώς.
There is a Dude in town
Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, ευκαιρία για να γίνει ωραίο παιχνίδι με πολύ θέαμα.
Red&White-Nick-7 (23-03-17)
Και σίγουρα θα κρύψουν και πράματα ενόψει πιθανότητας να κοντραριστούν στο Φ4.
There is a Dude in town
νικη απεναντι στις πουτανες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χάσουμε - κερδίσουμε, δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Θα ήθελα νίκη έτσι για το γόητρο.
Το σημαντικό το πήραμε. Τωρα θα χάσουμε
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ευκαιρία να γεμίσουμε το ΣΕΦ...
Sold out έχουμε από χθες...
Giovanni10_ (24-03-17)
Εκτος ο πριντεζης με πυρετο
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κρίμα για Πρίντεζη. Δε πειράζει όμως και χωρίς τον Γιώργαρο μπορούμε να τους κερδίσουμε.
ttg_red (24-03-17)
Κανεις δε το βλέπει;
Εδώ είμαστε, μην ανησυχείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είπα κι εγώ!
Παιχνίδι χωρίς άγχος, καθόμαστε και το απολαμβάνουμε. Εννοείτε θέλουμε τη νίκη και θα την πανηγυρίσουμε αναλόγως. Αλλά και αν δεν έρθει, δεν τρέχει τίποτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (24-03-17)
Bookmarks