Πούτσα αμπιγιέ.
Την Παρασκευη παιζουμε εντος εδρας παλι με τουρκους αυτους της γαλατασαραι....!!!Υπουλο και πολυ επικινδυνο ματς..Η γαλατασαραι εχει ηδη αποκλειστει, αλλα αυτο δεν πρεπει σε καμμια των περιπτωσεων να μας καθησυχαζει....Δεν εχουν τιποτα να χασουν και θα παιξουν χωρις αγχος...Πανδυσκολο ματς, το οποιο κρυβει παρα παρα πολλες παγιδες...!!! Καλυψη απο ΕΡΤ-2 στις 21:00..!!
Ο Θεος βοηθος κι η Παναγια μαζι μας...!!!
Πούτσα αμπιγιέ.
There is a Dude in town
voskos_7 (17-03-17)
Αντε και με τη νίκη να πάρουμε τη ρεβάνς.
Καμια 20αρα θα φανε
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (15-03-17), Reds (15-03-17), ttg_red (15-03-17)
Θα σου δώσω ενα καλό λινκ που θα λεει 9,αλλα θα δεις τον αγωνα στις 11.
Οπότε μην ανησυχείς θα δεις τον Ρατατουη και αν θες βάζεις και ενα dvd με το Πεππα μεχρι να αρχίσει ο αγώνας.![]()
differance (15-03-17), giovanni#10 (15-03-17), Reds (15-03-17), sirkostas (15-03-17), ttg_red (15-03-17)
Παίζει ο Ολυμπιακός με του κωλοτουρκους κι ο άλλος θέλει να δεί τον Ραταουτη..
Μόνο για Sirkosta vs Zoupan τα παρατάω όλα.![]()
sirkostas (15-03-17)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (15-03-17)
Rena (15-03-17)
Ο,τι θες έχω.
Εχω λινκ που βάζεις να δεις Ρατατούη και βλέπεις Λάμψη.ΑΛλά επειδή παίζουμε με τούρκους θα σου βρω ενα με τον Σουλειμαν.![]()
giovanni#10 (15-03-17)
Μην εμπιστευεστε τα λινκς που δινει η Ρενα, πηγαινουν με καθυστερηση 1 μερας....!!![]()
![]()
Δηλαδή αν πατήσω λινκ μανταΡένα, θα πεταχτεί ο Ραν ταν πλαν με καθυστέρηση;![]()
There is a Dude in town
Τα λόγια του τύπου του πανδύσκολου είναι το γούρι μας, τύπε...
There is a Dude in town
giovanni#10 (16-03-17), Giovanni10_ (15-03-17), ttg_red (16-03-17)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (16-03-17), Rena (15-03-17), ttg_red (16-03-17)
Προσπερνώντας τις ειρωνείες των άσχετων με τη τέχνη,θα σε βολέψω και εσένα Μαργαρίτα.Θα σου δώσω λινκ που θα βάλεις να δεις την Παναγία της τήνου και θα δείς Χολέμπα.![]()
Πρόβλημα με Λοτζέσκι και Ουότερς γράφουν σήμερα και η συμμετοχή τους ειναι αμφίβολη.
Τι γκαντεμιά είναι αυτή συνέχεια με τους τραυματισμούς.
The Dude (16-03-17)
Ας ειναι... Να ελπιζουμε μη μας κατσει στραβη στην επομενη φαση και στο φαιναλ 4,με το καλο!
Όλοι ΣΕΦ την Παρασκευή![]()
Bookmarks