differance (13-03-17), jojo (13-03-17), Reds (13-03-17), Rena (13-03-17)
Ηρθε η ώρα να τα πούμε με τα φιλαράκια μας στο σπίτι τους. Μετά από δύο χρόνια, αφού πέρσι δεν έγινε το ματς για τους γνωστούς λόγους. Τελευταία μας νίκη εκεί το Νοέμβρη του 2013, 0-1 με γκολ του Μήτρογλου.
differance (13-03-17), jojo (13-03-17), Reds (13-03-17), Rena (13-03-17)
Μόλις είδα το θέμα θυμήθηκα κάτι που μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου... Γαμιέται ο παο και η λεωφόρος.
There is a Dude in town
γαμω τα παντα τους.νικη και μονο νικη απεναντι στους πουστηδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πανδυσκολο ματς χ η ηττα...
giovanni#10 (13-03-17)
Πρόκριση την Πέμπτη μέσα στην Τουρκία, διπλό την Κυριακή μέσα στη Λαγοφλώρο, τι άλλο να ζητήσει ένας γαύρος.
Σας αφήνω τώρα να πάρω τα χάπια μου.![]()
Faithful (14-03-17), giovanni#10 (13-03-17), Giovanni10_ (14-03-17), jojo (13-03-17), Red&White-Nick-7 (13-03-17), Reds (13-03-17), sirkostas (13-03-17), The Dude (14-03-17)
Ντέρμπι είναι και δεν σημαίνει τίποτα που ο ζέλας είναι τραγικός. Έχουμε δει ανάσταση νεκρών αρκετές φορές για αυτό προσοχή.
Εννοείται ότι είναι ντέρμπυ. Τραγικός είναι εδώ και μια εξαετία κι όμως έχουμε να τους κερδίσουμε 3 χρόνια εκεί μέσα.
Γιατί πιστεύει κανείς ότι θα περάσουμε αέρα;
giovanni#10 (14-03-17)
Είμαι αισιόδοξος για το ντέρμπι αρκεί να μην έχουμε τα περσινά καραγκιοζιλίκια.
sirkostas (14-03-17)
Σας λειπουν οι νικες επι του βαζελα ε;![]()
Ο Γεώργιος Κομίνης ορίστηκε να σφυρίξει στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Κούλα Χασάν(Ξάνθης) και τέταρτος ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και παρατηρητής ο Δημήτρης Σαραϊδάρης.
Ειδες ο Χασαν;
Είναι σίγουρο ότι είναι "Ο" Χασάν;
Γιατί με όνομα Κούλα, παίζει να είναι "Η" Χασάν.
![]()
Προσοχή τώρα με τον βάζελο. Αυτοί λογο του αποκλεισμού μας θα έχουν πάρει τα πάνω τους αλλά αυτο δε λέει κάτι. Με ενα γρήγορο γκολ τους γλεντας τη ψυχολογία.
Ενταξει ο πρωτος ειμαι που υπερασπιζομαι Παναθηναικο-ΑΕΚ,
οταν παρουσιαζονται ως "ελα μωρε ομαδιτσες 3-4 απο το ημιχρονο πρεπει να τους πεταμε,"
αλλα ενας σοβαρος Ολυμπιακος τον εχει και στην Λεωφορο και στο Γουδη-ι και στην Αλεξανδρουπολη και στην Γαυδο.
Μη ξεχασουμε και οτι ξερουμε.
Ένας σοβαρός Ολυμπιακός, θα παρεμένει ως τέτοιος.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΚΙ’ ΛΕΩΦΟΡΟΣ![]()
Το ντέρμπυ είναι ντέρμπυ, ακόμα κι αν η μία εκ των δύο κατεβάσει τα τσικό.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Σιώκος αναφέρθηκε σε ντέρμπυ Ολυμπιακού-παο το 1974-75, που οι βαζέλες είχαν κατεβάσει τα δεύτερα γιατί οι φίρμες είχαν κοντραριστεί με τη διοίκηση. Κι όμως κερδίσαμε πολύ δύσκολα με 1-0, όπως αφηγείται ο Σιώκος. Παρότι είχαμε φανταστική ομάδα που είχε φτιάξει τότε ο Γουλανδρής.
Bookmarks