sirkostas (16-03-17)
Παμε να τους γαμησουμε ρεεεε![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sirkostas (16-03-17)
Πάμε γερά!!!
Θρύλος είσαι στα δύσκολα πάντα!
Την κάνω γοργόνες και μάγκες, πάω να δω το ματς.
Θρύλε χάρισέ μας μια αξέχαστη βραδιά. Γ@μα τους Τούρκους μέσα στο σαράι τους και φέρε μας την πρόκριση.
Και αν δε γίνει αυτό, στα @@ μας τα δυο...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
11άδα:
Λεάλι, Φιγούρας, Σισσοκό, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Καρίμ.
Μόνη αλλαγή ο Ντα Κόστα αντί Μποτία σε σχέση με το πρώτο ματς.
consigliere (16-03-17), giovanni#10 (16-03-17), maniakos7 (16-03-17), sirkostas (16-03-17), The Dude (16-03-17)
αν εισαι παντρεμενος πρεπει να το πεις αλλιως
Πρόκριση και ας γαμαω καθε μερα![]()
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό
αχαχα ε δεν είναι και τόσο δύσκολο το ματς πια
Κανένα Kodi?
... there's no such thing as "too much"...
Φαινεται να μπαζουν πισω. Με λιγη προσοχη μπορουμε να βγαλουμε επικινδυνες ανεπιθεσεις.
από το σπορτ λεμον το βλέπω εγώ, φαντάζομαι δεν σε βολεύει
ρετσος.....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το έχει συμπαθέστατα στο Sportsdevil, αγγλική περιγραφή
πφφφφφφφφφφφ
σιχτιρ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο,τι να ναι.Τουλαχιστον να μην ξεφτιλιστουν.
Πόσο καραγκιόζης ο Λεαλι ρε πστη
Ξενέρωμα..
Ρε αρχίδι φορτουνη γιατί δεν διώχνεις την μπάλα ρε αγόρι μου αλλά το παίζεις Μέσσι και το ρουφάμε αμέσως;;;;Άντε γαμήσου πια
Sent from my Galaxy S7 Edge
ουτε μια πασα της προκοπης
Bookmarks